reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tez ide.. umyc gary i gotowac bigos... normalnie kupilam tez grzybki i zrobie z grzybkami:tak::tak::tak::tak: pyyyychotka bedzie.. i chyba dodam kilka suszonych papryczek chili bedzie taski ostrawy troszke:tak: ale nad tym sie jescze zastanowie.:-D:-D bo co bedzie potem jak ktoś na nią trafi:-D:-D:-D ktoś oprocz m, bo tylko on takie baaaaaardzo ostre je w tym domu:-D

nie mam żadnych wieści w sprawie zamkniętego wątku, czekamy dalej:tak:

a co do wczorajszych wieczornych rozmów czy ktoś mnie doinformuje:eek: wiem wiem chyba jestem za bardzo ciekawska, ale cóż nie chciałabym całkiem wypaść z bb:-(

zrob sobie chloden oklady z esencji herbacianej.najlepiej zaparz ze 2 torebki i jak przestygnie to te torebki na oczy i tak polez z nimi z 15-20minut
mi zadne oklady nie pomagaja, im wiecej mokrego poloze na oczy tym gorej, robilam juz roznymi sposobami kiedys, to bylo tylko gorzej:tak: babcia mi robila tez rozne dziwne roztwory, wszystkiego próbowalam, bo mi strasznei oczy puchna, nawet jak troszke poplacze, albo jak za dlugo pospie, a jak naloze na nie mokre na 5 min to :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ale dziękuję za rade:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

nie mam żadnych wieści w sprawie zamkniętego wątku, czekamy dalej:tak:

a co do wczorajszych wieczornych rozmów czy ktoś mnie doinformuje:eek: wiem wiem chyba jestem za bardzo ciekawska, ale cóż nie chciałabym całkiem wypaść z bb:-(
nie martw sie, wczorajsza rozmowa nie byla ciekawa, bez tych informacji na pewno nie wypadniesz.... wogole to tej rozmowy nie powinno wogole byc:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry