reklama
mlena poukłada się napewno
a samotność..................................................wiem coś o tym też jestem w tym mieście sama :---(wcześniej miałam madziule do której codziennie wpadałam na kawusie ploteczki a tu nikogo takiego tam znałam wszystkich tu mało kogo niestety:-----(
ale pójdę do pracy poznam ludzi będe zaganiana będzie lepiej bo musi być
a samotność..................................................wiem coś o tym też jestem w tym mieście sama :---(wcześniej miałam madziule do której codziennie wpadałam na kawusie ploteczki a tu nikogo takiego tam znałam wszystkich tu mało kogo niestety:-----(
ale pójdę do pracy poznam ludzi będe zaganiana będzie lepiej bo musi być
Z tego co ja wiem to jest juz jakis watek zamkniety z "domowkami"a właśnie co z tym naszym wątkiem zamkniętym????będzie??? i jak to w ogóle będzie wyglądać???bo ja pierwszy raz o czymś takim słyszę
dziewczyny jak mi się wszystko ułozy tak jak bym chciała to Was wszystkie zaproszę :-):-):-)
las jezioro polanki super miejsca dla dzieci i działeczka
można poszaleć
oj mlena bo jeszcze sie upomnimy
madziulanatasza
Fanka BB :)
Na pewno będzie lepiej ,mlena,malinka uszy do góry...wszystko się pięknie poukada ..i nas macie...a my was...
Chodizlam do technikum z jednym chlopakiem ze Swarzedza:-)Byl zkracony na maksa
bo tam dużo zakrętów jest
ale też spokojnie się zyje to taka noclegownia poznania teraz idealne miejsce dla rodziny z dziećmi
jakiś?czy ten nasz?gdzie on jest?Z tego co ja wiem to jest juz jakis watek zamkniety z "domowkami"
madziulanatasza
Fanka BB :)
FAJNIE BĘDZIE BARDZIEJ PRYWATNIE I KOMFORTOWO JA SIE NIE MOGE DOCZEKAĆ....
Nasz jest otwarty czyli maja do niego dostep wszyscyAle jest podobno tez zamkniety dla wybrancow;-):-)jakiś?czy ten nasz?gdzie on jest?
Ja udzielam sie w Poznaniu na zamknietym i na otwartym
reklama
no dziewczynki ja też gram cały czas z kurierem o mieszkanie 25 czerwca losowanie jak wygram to robie parapetówe wszystkie wpadacie tylko śpiwory musicie zabrać
a jula powiedziała ostatnio to nie może wygramy tylko napewno no bo jak nie my to kto???????????????????????????????
a jula powiedziała ostatnio to nie może wygramy tylko napewno no bo jak nie my to kto???????????????????????????????
Podziel się: