reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Darlam chyba przez pol dnia:no::angry:Na wszystkich co mi sie nawijali a najbardziej na tych z gory brr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra
Dzisiaj powiedzialam M ze chyba zaczne szukac mieszkania bo tutaj nie da sie mieszkac

dowikla czasem są takie dni że wszyscy nas wkurzają :tak::tak::tak:
ja ostatnio też się nadzierałam na mojego M najbardziej bo pod ręką :-D:-D:-D

A sąsiedzi z piekła rodem czyli....:-) ja mam po sąsiedzku tylko pare dziadków i sąsiad się pochorował ,ma z sercem problemy ,no i im pomagam ,zakupy ,leki itp,wiecie co jest przykre ,ze z rodziny nikt nie przyjedzie ,zeby im pomóc w ciężkim okresie ,ale niech tylko nastanie lato...zaraz cała familia sie zwali im na głowe ...fajnie jest miec krewnych nad morzem ...niestety przykre ,ale prawdziwe....cały rok ludzie nie utrzymują zadnych kontaktów a w lipcu cudem sobie o was przypominaja i nawet chetnie by na tydzień wpadli:no:ehhh

anabuba no jesteś kochana tak już cię tu dziś wywoływałam a tu cisza:-D:-D
mlena a gdzie planujecie przeprowadzkę??????a na auto moja mama tak ostatnio kurwuje bo od mechanika do mechanika a wiecznie coś jej nawala:wściekła/y:

reklama
A sąsiedzi z piekła rodem czyli....:-) ja mam po sąsiedzku tylko pare dziadków i sąsiad się pochorował ,ma z sercem problemy ,no i im pomagam ,zakupy ,leki itp,wiecie co jest przykre ,ze z rodziny nikt nie przyjedzie ,zeby im pomóc w ciężkim okresie ,ale niech tylko nastanie lato...zaraz cała familia sie zwali im na głowe ...fajnie jest miec krewnych nad morzem ...niestety przykre ,ale prawdziwe....cały rok ludzie nie utrzymują zadnych kontaktów a w lipcu cudem sobie o was przypominaja i nawet chetnie by na tydzień wpadli:no:ehhh

tak to już jest ja ostatnio na swoim przykładzie się poznałam na kilku osobach tak to cisza żadnego znaku życia ale jak była potrzeba to od razu mój nr tel i adres się przypomniał :tak::tak:
jak to się mówi prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie

Do góry