a kto Ci sie kazał drzeć ????A ja za chwile ide cos wszamac i sie napic bo strosznie mnie suszy od tego darcia pyska
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Moje wkoncu leza w łozeczka i juz po mleku:-)Teraz tylko czekam az usna
Dominik tez juz lezy wiec nie jest najgorzej:-);-)
Hmmm skoro leżą w łóżkach i jest nieżle to na kogo drzesz pyska???A ja za chwile ide cos wszamac i sie napic bo strosznie mnie suszy od tego darcia pyska
Darlam chyba przez pol dniaNa wszystkich co mi sie nawijali a najbardziej na tych z gory brr masakraHmmm skoro leżą w łóżkach i jest nieżle to na kogo drzesz pyska???
Dzisiaj powiedzialam M ze chyba zaczne szukac mieszkania bo tutaj nie da sie mieszkac
Darlam chyba przez pol dniaNa wszystkich co mi sie nawijali a najbardziej na tych z gory brr masakra
Dzisiaj powiedzialam M ze chyba zaczne szukac mieszkania bo tutaj nie da sie mieszkac
dowikla czasem są takie dni że wszyscy nas wkurzają
ja ostatnio też się nadzierałam na mojego M najbardziej bo pod ręką
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
doczłapałam sie.ode poczytac,duzo nie ma wiec niedługo wracam
madziulanatasza
A sąsiedzi z piekła rodem czyli....:-) ja mam po sąsiedzku tylko pare dziadków i sąsiad się pochorował ,ma z sercem problemy ,no i im pomagam ,zakupy ,leki itp,wiecie co jest przykre ,ze z rodziny nikt nie przyjedzie ,zeby im pomóc w ciężkim okresie ,ale niech tylko nastanie lato...zaraz cała familia sie zwali im na głowe ...fajnie jest miec krewnych nad morzem ...niestety przykre ,ale prawdziwe....cały rok ludzie nie utrzymują zadnych kontaktów a w lipcu cudem sobie o was przypominaja i nawet chetnie by na tydzień wpadliehhh
madziulanatasza
Co tam Anabuba u ciebie???? fajnie ,że wpadłaś
reklama
A sąsiedzi z piekła rodem czyli....:-) ja mam po sąsiedzku tylko pare dziadków i sąsiad się pochorował ,ma z sercem problemy ,no i im pomagam ,zakupy ,leki itp,wiecie co jest przykre ,ze z rodziny nikt nie przyjedzie ,zeby im pomóc w ciężkim okresie ,ale niech tylko nastanie lato...zaraz cała familia sie zwali im na głowe ...fajnie jest miec krewnych nad morzem ...niestety przykre ,ale prawdziwe....cały rok ludzie nie utrzymują zadnych kontaktów a w lipcu cudem sobie o was przypominaja i nawet chetnie by na tydzień wpadliehhh
tak to już jest ja ostatnio na swoim przykładzie się poznałam na kilku osobach tak to cisza żadnego znaku życia ale jak była potrzeba to od razu mój nr tel i adres się przypomniał
jak to się mówi prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie
Podziel się: