reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj ,oj anabuba to ja opowiem ci kawał ..OGLĄDA BABKA GAZETKĘ O ZWIERZĘTACH ,PATRZY JAKIE PIĘKNE KOTKI ...MÓWI"PATRZ KOCHANIE JAKI PIĘKNY MRUCZUŚ ,CHCIAŁABYM TAKIE FUTRO...A MĄŻ NA TO:TO WPIERDA....WHISKAS:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
anabuba kochana jak masz doły to wal do nas zaraz zasypiemy:tak::tak::tak:
mlena u nas w kurierze szczecińskim co roku wiosną jest konkurs o mieszkanie zbierasz kupony igrasz nawet byliśmy na dniu otwartym je zobaczyć jest ładne małe i na parterze ale na rynku warte 230 tys zawsze można sprzedać i kupić coś większego a z takim wkładem to już duuuuużżżżżżoooooo:tak::tak::tak::tak:no teraz musimy je tylko wygrać;-)

no dziewczynki ja też gram cały czas z kurierem o mieszkanie 25 czerwca losowanie jak wygram to robie parapetówe wszystkie wpadacie tylko śpiwory musicie zabrać:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a jula powiedziała ostatnio to nie może wygramy tylko napewno no bo jak nie my to kto???????????????????????????????:happy::happy::happy::happy::happy:
ktos musi.j sie zbieram dac Paulinie lotto do skresleniea bo ona w swoim nieszczesciu to ma i tak duzego farta,a w grach planszowych z reguly wygrywa,czy nawet w karty:-):rofl2:

Ja tez:tak::tak::tak:Calkiem inaczej sie rozmawia wiedzac ze nikt niewtajemniczony nas nie podczytuje:-);-)
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

poszłam zobaczyć co robi mój M a on włączył sobie film który mieliśmy razem obejrzeć i zasnął przed TV :-D biedaczek czekał i się nie doczekał a obiecywałam ,że tylko na chwilę zajrzę do Was:tak::tak::tak:
bo BB wciaga.znacie takie powedzinie? AMBA FATIMA-BYŁO I NI MA:-):-):-):-):-)

Anabuba wczoraj raz zwymiotowała,jak dałam jej kaszkę,wzięła 2 łyżeczki i chlupła-ale to może ze przy gorączce mleko jje nie podchodzi.A dzis też troche jej poleciało ale nie duzo.
Paulina jak miała angine to zawsze tylko razwymiotowała i miała tez bardzo wysoka goraczke.a moze to tylko zapalenie gardła?Weronika tak ostatnio miała. a ile dób juz ma goraczke?

madziulanatasza:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry