reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Hej ANIA jakoś mi tak dziwnie milej ,że na święta jesteśmy wszystkie na tej samej ziemiW ogóle dla mnie to będą pierwsze święta z WamiA ponieważ Ty będziesz odcięta życzę Tobie wspaniale cudownych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych ,wzruszeń i radości,morza miłości:-)i nawet nie poczułam jak zarymowałam
madziulanatasza JAKBY
myszunia-zdrówka zdrówka zdrówka i oby piotrusia nie trafiło a nasza służba zdrowia to..........................ech szkoda słów
agnes to ty jesteś kochana dziewczyna i życzę wytrwałości przy tym szpitalu domowymnapisz jutro co i jak z oliwką
ania p a ja się nie dziwię że zaspałaś ja w ciąży też mogłam odpłynąć w dzień nawet przy rozbrykanych dzieciakach nad głową
myszunia-zdrówka zdrówka zdrówka i oby piotrusia nie trafiło a nasza służba zdrowia to..........................ech szkoda słów
agnes to ty jesteś kochana dziewczyna i życzę wytrwałości przy tym szpitalu domowymnapisz jutro co i jak z oliwką
ania p a ja się nie dziwię że zaspałaś ja w ciąży też mogłam odpłynąć w dzień nawet przy rozbrykanych dzieciakach nad głową
madziulanatasza
Fanka BB :)
Myszunia co tak się pochorowałaś kobitko na święta,zdrówka życzę ja też choruję rzadko,ale z prostej przyczyny ..nie ma sie kto mna opiekować ...mąż w pracy dzieci to dzieci,no ale co innego w niedzielę....dobra,żarty na bok zdrówka kochana
No nie za bardzo,ciągle jej zbijam temp,a jak przeciwgorączkowy przestaje działać to znów temp rosnie i tak w kółko.NO ale jutro wizyta u lekarza więc zobaczymy.Agnes, a jak Oliwka? Lepiej trochę?
Oj, niedobrze. Ale jutro lekarz na pewno coś poradzi. Duuuuużo zdrówka dla Oliwci i cierpliwości i wytrwałości dla ciebie.No nie za bardzo,ciągle jej zbijam temp,a jak przeciwgorączkowy przestaje działać to znów temp rosnie i tak w kółko.NO ale jutro wizyta u lekarza więc zobaczymy.
madziulanatasza na BB znaczy się krzyś 39 i pół ogląda
a mój pan śpidaje mu się we znaki to wczesne wstawanie bo teraz ma znianę na 7 rano więc wstaje przed 6 a dla takiego śpiocha jak on to środek nocyno i dziś to on ma dyżur przy antośceposzłabym poleżeć z nim ale zbroi nie kupił to i tak się przytulać nie będziemy to co mam się kłaść
a mój pan śpidaje mu się we znaki to wczesne wstawanie bo teraz ma znianę na 7 rano więc wstaje przed 6 a dla takiego śpiocha jak on to środek nocyno i dziś to on ma dyżur przy antośceposzłabym poleżeć z nim ale zbroi nie kupił to i tak się przytulać nie będziemy to co mam się kłaść
Malinka1, Madziulanatasza, dzięki za życzenia powrotu do zdrowia. Przydadzą się! Nami dziś się Piotruś opiekował - zadbał o to, żeby schorowani rodzice się nie nudzili
Uciekam dziewczyny, bo jestem wykończona. Zaaplikuję sobie jeszcze jakąś aspirynę czy cóś ;-) No i mam nadzieję, że niedługo mi się poprawi.
Dobra, nie truję już! Postaram się jutro was odwiedzić już w lepszym nastroju! ;-)
Dobrej nocy! :-)
Uciekam dziewczyny, bo jestem wykończona. Zaaplikuję sobie jeszcze jakąś aspirynę czy cóś ;-) No i mam nadzieję, że niedługo mi się poprawi.
Dobra, nie truję już! Postaram się jutro was odwiedzić już w lepszym nastroju! ;-)
Dobrej nocy! :-)
reklama
Podziel się: