reklama
witam wieczorową porą :-)
przeczytałam kilka stron wstecz ale już spasowałam
ale poczytałam o jedzeniu to co napisała malinka ja nie wiem dlaczego ale mojej Lence nie moge wprowadzić stałych pór posiłków coś ostatnio nie chce pić mleka
płacze bo głodna ale wypluwa trzepie łapkami i przestawia sama godziny karmienia
owoce ze słoiczka mogła by jeść w nieskończonośc zawsze jak się kończy to potem długo woła am "am"
włąsnie zaczyna juz sylaby wypowiadać słodkie to
czeka mnie poważna rozmowa z moim L musimy podjąć poważne decyzje odnośnie zmiany miejsca zamieszkania jestem tym wszystkim przerażona bo wbrew pozorom to dość skomplikowane
od pewnego czasu wszystko nam się wali na głowę i normalnie momentami już mam załamanie
pisałam wam ze odebraliśmy auto od mechanika i zapłacilismy 2x tyle co mówił po 1,5 tyg znów okazuje się że coś jest nie tak i chce kolejny tysiąc
ja już nie wiem czy on nas nie naciągnął jedna rzecz nawaliła a po jego remoncie to cały się sypie i to wszystko na święta przez co pewnie nie pojedziemy do mojej mamy
LEnka zasypia i pewnei zaraz sobie siądziemy i obejrzymy film nie mam już siły nic dzisiaj robic leń totalny
przeczytałam kilka stron wstecz ale już spasowałam
ale poczytałam o jedzeniu to co napisała malinka ja nie wiem dlaczego ale mojej Lence nie moge wprowadzić stałych pór posiłków coś ostatnio nie chce pić mleka
płacze bo głodna ale wypluwa trzepie łapkami i przestawia sama godziny karmienia
owoce ze słoiczka mogła by jeść w nieskończonośc zawsze jak się kończy to potem długo woła am "am"
włąsnie zaczyna juz sylaby wypowiadać słodkie to
czeka mnie poważna rozmowa z moim L musimy podjąć poważne decyzje odnośnie zmiany miejsca zamieszkania jestem tym wszystkim przerażona bo wbrew pozorom to dość skomplikowane
od pewnego czasu wszystko nam się wali na głowę i normalnie momentami już mam załamanie
pisałam wam ze odebraliśmy auto od mechanika i zapłacilismy 2x tyle co mówił po 1,5 tyg znów okazuje się że coś jest nie tak i chce kolejny tysiąc
ja już nie wiem czy on nas nie naciągnął jedna rzecz nawaliła a po jego remoncie to cały się sypie i to wszystko na święta przez co pewnie nie pojedziemy do mojej mamy
LEnka zasypia i pewnei zaraz sobie siądziemy i obejrzymy film nie mam już siły nic dzisiaj robic leń totalny
no właśnie bo jak się wali to z wszystkich stron na raz pozostało się tylko z tego śmiać ,albo i płakaćagnes bidulo jak nie urok to......................................................
chyba je wcięłoa co się dzieje dzisiaj z anabubą i patrysią????????????????????????
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
W rzeczy samej malinka ,dokładnie tak jak mówisz,nawet nie protestuje ,że ide do kompa ma cicho ,nie gadam ,no raj:-):-):-)Tak ,tak myszunia zdrowiej.Agnes-śmiej się :-):-):-):-):-):-)inni niech placząmadziulanatasza na BB znaczy się krzyś 39 i pół ogląda
a mój pan śpidaje mu się we znaki to wczesne wstawanie bo teraz ma znianę na 7 rano więc wstaje przed 6 a dla takiego śpiocha jak on to środek nocyno i dziś to on ma dyżur przy antośceposzłabym poleżeć z nim ale zbroi nie kupił to i tak się przytulać nie będziemy to co mam się kłaść
Podziel się: