reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam wieczorową porą :-)
przeczytałam kilka stron wstecz ale już spasowałam
ale poczytałam o jedzeniu to co napisała malinka ja nie wiem dlaczego ale mojej Lence nie moge wprowadzić stałych pór posiłków coś ostatnio nie chce pić mleka :no:
płacze bo głodna ale wypluwa trzepie łapkami i przestawia sama godziny karmienia
owoce ze słoiczka mogła by jeść w nieskończonośc zawsze jak się kończy to potem długo woła am "am" :tak::tak::tak:
włąsnie zaczyna juz sylaby wypowiadać słodkie to :-D:-D:-D
czeka mnie poważna rozmowa z moim L musimy podjąć poważne decyzje odnośnie zmiany miejsca zamieszkania jestem tym wszystkim przerażona bo wbrew pozorom to dość skomplikowane :baffled:
od pewnego czasu wszystko nam się wali na głowę i normalnie momentami już mam załamanie
pisałam wam ze odebraliśmy auto od mechanika i zapłacilismy 2x tyle co mówił po 1,5 tyg znów okazuje się że coś jest nie tak i chce kolejny tysiąc :crazy:
ja już nie wiem czy on nas nie naciągnął jedna rzecz nawaliła a po jego remoncie to cały się sypie i to wszystko na święta przez co pewnie nie pojedziemy do mojej mamy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

LEnka zasypia i pewnei zaraz sobie siądziemy i obejrzymy film nie mam już siły nic dzisiaj robic leń totalny :-D

Moje wkoncu leza w łozeczka i juz po mleku:-)Teraz tylko czekam az usna
Dominik tez juz lezy wiec nie jest najgorzej:-);-)

reklama
madziulanatasza na BB znaczy się krzyś 39 i pół ogląda:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:
a mój pan śpi:szok::szok::szok::szok:daje mu się we znaki to wczesne wstawanie bo teraz ma znianę na 7 rano więc wstaje przed 6 a dla takiego śpiocha jak on to środek nocy:szok::szok::szok::szok:no i dziś to on ma dyżur przy antośce:rofl2::rofl2:poszłabym poleżeć z nim ale zbroi nie kupił to i tak się przytulać nie będziemy to co mam się kłaść:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
W rzeczy samej malinka ,dokładnie tak jak mówisz,nawet nie protestuje ,że ide do kompa :-D ma cicho ,nie gadam ,no raj:-):-):-)Tak ,tak myszunia zdrowiej.Agnes-śmiej się :-):-):-):-):-):-)inni niech placzą:-D

Do góry