reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc dziewczyny klikam juz z Polski:-)
Dzis wyjechalam wczesnie rano a wczoraj mialam pakowanie i sprzatnie

Jade do Taty na wies wiec bede uziemiona:confused2: nie ma tam kompa ani netu wroce w nastepnykm tygodniu

Zycze Wam cudownych Swiat Wielkanocnych :happy:

reklama

Jade do Taty na wies wiec bede uziemiona:confused2: nie ma tam kompa ani netu wroce w nastepnykm tygodniu

Chociaż się nie znamy, bo jestem tu od wczoraj, Tobie też udanych Świąt :-)

Wesołych świat :tak::tak::tak:

Padam na pysk, a do tego bili mnie kolano :baffled:

Dobrej nocki kobitki :tak:

agunia to wklej na fotke w nowej fryzurce:tak::tak::tak::tak::tak:
antośko zjadł obiade dzisiaj miał pure z indyka z ziemniaczkami marchewką i dynią smakowało mu bardzo bardzo:tak::tak::tak::tak:zaczyna już tak ładnie zjadać z łyżeczki że jestem w szoku:szok: teraz je mleczko rano koło 7 potem mleczko koło 10 potem koło 13 obiadek koło 16-16.30 kaszkę +owoce słoiczkowe i koło 20 mlenio czyli już tylko 3 razy butla jupi a po świętach zaczynam uczyć go picia z kubka niekapka żeby jak najszybciej wyeliminować butle i smoka:tak::tak::tak:taki mam ambitny plan a jak będzie czas pokaże:rofl2:
Super! Muszę przyznać, że Antosiowi naprawdę szybko to wszystko idzie! Możesz być z niego naprawdę dumna! :tak:
ja już też znalazłam:-D napisałam maila z pytaniem o wątek prywatny, chyba tak to sie nazywa co?
Dzięki Agunia! Już tak sobie myślałam, że jeśli nikt tego do tej pory nie zrobił to ja napiszę ;-):-)
Wróciłam już z koników i ze spacerku z młodym.Poszliśmy koniki do stajni odprowadzić.,Zjedliśmy obiad i mały poszedł na podwórko a ja na chwilkę do Was zaglądam.
Przed południem uruchomiłam wreszcie nowe akwarium.Robiłam je od piątku.
Teraz moje akwa wygląda tak:

Robiłam dziś też fotki w przedszkolu.Jak znajdę chwilkę to zrzucę na kompa i wkleję .
Akwarium rewelacja! Mój mąż bardzo chciałby akwarium, ale nie mielibyśmy gdzie takiego wstawić, a z małym to za dużo roboty, a ja za leniwa do tego jestem ;-):-D
A ja zaliczyłam dzxemkę :rofl2: Tek mi dało w kość to mycie auta :baffled: Mam jakies gigant wypieki. Mam nadzieje, że nie przesadziłam. :baffled::eek:

No Mamo Helenki uważaj uważaj żebyś nam się tu nie rochorowała , bo dostaniesz klapsa:sorry::-D
Ja Ci powiem teź ostatnio jak myłam auto to mnie złapało przeziębienie...
Dziewczyny weźcie wy się tak nie forsujcie! :no: Ja wiem, że ciąża to nie choroba, ale jakiś umiar trzeba zachować ;-):sorry:
Jutro idę z Oliwka do lekarza,juz ja zarejestrowałam,idziemy na 11.30.O 16.00 znów miała temp 38,3C :no::no::no:
zaczęła mi trochę pokasływać i nie chce gryźć -tak jakby ja gardło bolało.dziś jest je tylko kisiel i deserki owocowe ze słoiczków-szok.nic nie chce gryźć bo płacze.
Cos mi się zdaje że angina jej się kluje,obym nie miała racji :no::no::no: zobaczymy co powie jutro lekarka
Oj biedna Oliwcia, biedna! Dużo zdrówka życzę! :tak:
...
No właśnie miałam dziś iść do lekarza żeby mi powiedział, ze już mogę wstawać. Miałam wyjść o 16:00, wizyta na 17:15. I USNĘŁAM!!! Obudziłam się o 17:20. :crazy: ale tak szczerze mówiąc to i tak nie chciało mi się jechać. Za tydzień idę. Mam nadzieję nie zaspać :confused2:.
...
:-D:-D:-D Ania_P, zaspać na 17:15! :szok::szok::szok: Ale mnie ubawiłaś! No ale różne rzeczy się zdarzają ;-):-)
Też bym chciała zobaczyć :-(
DOWIKLA SŁODZIAK Z TWOJEGO CHRZEŚNIAKA:-Dja sobie piję piwko jestem taka zmęczona jakbym już dom na święta wysprzątała:-D:-D:-D:-Dtak ,:-Djakbym to dobre słowo:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A właśnie siostra przyjechała i zostawia na parę dni swoje dzieciaków bo chore a już razem ze szwagrem wykorzystali chorobowe na nich i nie dostana więcej wolnego.Także nie mają co z nimi zrobić.Także mam trójkę chorowitków.Istny szpital.Idzie sie załamać.:no::no::no::no::no:
Współczuję! :-( Ale ty Agnes dzielna kobitka jesteś i na pewno sobie poradzisz :tak::tak::tak::tak:

Aniu, witaj w Polsce! :tak::tak::tak::tak: Również życzę ci wspaniałych świąt! :-)

U nas :baffled::baffled::baffled:
Ja i mąż czujemy się fatalnie, za to nasze dziecko tryskało przez cały dzień energią i fantastycznym humorem. Umęczył nas przeokropnie. Ale cieszę się, że chociaż on jest zdrowy. :tak: Podejrzewam, że jego też w końcu dopadnie, ale mam nadzieję, że ja wtedy dokuruję się na tyle, żeby się nim odpowiednio zająć.
Dla mnie ten stan jest dziwny, bo nie chorowałam na nic chyba już z 5 lat i teraz zdycham od zwykłej grypy :eek:
Powiem wam jeszcze jaki numer mojemu m wywinęli. Wczoraj był u lekarki, która nie bardzo chciała go zbadać i zajrzała mu do gardła i osłuchała na jego wyraźną prośbę :baffled: Po czym stwierdziła, że po L4 ma się zgłosić dziś o 19:00, bo jej druczków zabrakło :szok: Pojechał o 19:00 i się okazało, że tej lekarki nie ma, zwolnienia też nie no i kazali mu godzinę czekać, żeby wszedł do innego lekarza, który mu wypisał to zwolnienie. :no: A teraz jeszcze lepsze: wrócił do domu i pokazał mi to zwolnienie i dojrzałam, że jest błąd w nazwisku no i znów musiał do nich jechać :angry: Ach ta nasza wspaniała służba zdrowia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ania zdrowych wesołych świąt smacznego jajka mokrego dyngusa
a tak swoją drogą nie wiedziałam że już wyjechałaś do polski:baffled::baffled:
no to witaj w kraju kochana:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry