Joanna73
uzależniona od BB
Oj luna chyba gdzies Ci sie jeden dzionek zapodziałWitam dziewczyny poniedziałkowo.
Słonko próbuje przebić się przez chmury. Ja mam straszny kocioł. W domu kupa roboty, mała chce na spacery a tu raz teściowa, raz mama raz bratowa ważne -sprawy, przyjdź. No nie wyrobie się na święta.
W dodatku Piotruś dostał wolne 2 dni i chce malować pokój, bo nie wiadomo kiedy znów dostanie coś wolnego, a farby i wszystko już leży i czeka.
Ide poćwiczyć na Brzyduli.
Znów Was nie opczytam
Kiedy ja to nadrobie...
Wojtek tez nie jedzi na zilona szkoleluna dzisiaj wtorek
joanna zdrówka życzę
madziulanatasza wczoraj naskrobałam posta pożegnalnego ale mi się ni hu hu nie chciał wgrać i choroba wie czemuja wczoraj szłam szybko lulu bo nocny dyżur przy antku mi wypadałbudzi nam się teraz po 3-4 razy w nocy ząbki
anabuba zostawić chłopa w domu to się właśnie taki ład zastaje po powrocie
ja dzisiaj na 11.50 do szkoły do adama zwolnić go z czwartku i piątku poświątecznego bo będą jeszcze u babci wracają chyba z tatą w sobote:-)no i powiedzieć pani że adam jednk na zieloną szkołę nie jedzie po pierwsze wyjazd zaraz po świętach a mi to nie asuje a po drugie miało być 250 zł za 5 dni a tu się okazuje że 350 zł za 2 dni jak dla mnie za drogo na taki krótki czas
Agnes zdrówka dla Oli i wytrwania i cierpliwości dla Ciebie Najważniejsze że pije a jedzenie nadrobi jak wroci do zdrowiaWitajcie dziewczyny.Znów nocka do bani.Oliwka znów z nami w łóżku spała,domagała sie.Co ja odłożyłam do łóżeczka to sie nagle budziła i wołała mama tam!skubana.Boje się ze teraz jak sie tak przyzwyczai przez tą chorobę spać z nami to nie bedzie chciała spać w swoim łóżeczku i będę mieć problem.
Obudziła sie znowu z temp 39C.Jestem załamana,ale cos zaczyna czasami pokasływać.Jutro idziemy z samego rana znów do lekarza.najgorsze jest to że zaraz swięta a ona się rozkłada.Niedaj boże cos się bedzie dziąć to żaden lekarz nie przyjmuje.
jestem zmeczona juz jej chorobą,druga noc zarwana,w dzień chodzi za mną krok w krok,tylko mama i mama i chce byc na rękach.Idzuie ześwirować.jeść też nie chce za bardzo.Wczoraj zjadłą tylko 2x kisiel,połowę Danio i owoce ze słoiczka i to wszystko.jak chciałąm dac jej kaszke to zerzygała mi wszystko.dzis też na śniadanie kisiel,bo nic innego nie chciała i parę kęsów bułki maślanej.O tyle dobrze że pije bardzo dużo.
Ostatnia edycja: