reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
WIECIE CO ,DOTARŁO DO MNIE ,ŻE ŚWIĘTA TO JUZ W TEN WEEKEND I PRZYDAŁO BY SIĘ KONKRETNIEJ POSPRZĄTAĆpytanie tylko kto to zrobi....;-)muszę się wziąść w garść i powyganiac pająki z kątów
Dziękujężeby cytować kilka postów klikaj te plusiki co masz na dole w rogu ,a jak uzbierasz tyle ile chciałaś kliknij odpowiedz na dolestrony i już
ja jestem zaa ja tak skromnie wtrącę się...
Otórz dziewczyny może napisałybyście do moderatora aby utworzył wam ( nam ) wątek zamknięty tylko dla was ( nas). Znacie się tu na tyle, że fajniebyło mieć coś takiego. Tam wklejałybyście swoje fotki, bo tutaj to każdy kto tylko może ogląda....( niekoniecznie zalogowany i znany)
Regulamin działania wątku moglibyście same opracować ( kto będzie miał do niego dostęp) i listę zrobić.
Wtedy chętniej bym wklajała fotki ze sobą.
i tam tez mogłybyście żalić sie i chwalić.
ale teraz kto napisze???
ogladam juz nowePatrysia śliczny ten komplecik
ta szybko go zdialPatrysia, bielizna jest extra! Twój m pewnie baaaaardzo zadowolony ;-):-)
agunia-ln
tAK ,TAK TO SAMO SOBIE POMYSLAŁAM ,BIELIZNA EXTRA I Z TYMI KG TEŻ SIE ZGADZA
uważaj na mnie bo ja Ci ostatnio w myślach czytam
ale ze swoimi kilogramami to nie przesadzaj, widziałm fotki na nk i jest ok, ja mam naprawdę sporą nadwagę, przed ciążą rozmiar 36 a teraz 44 i wcale mi sie to nie podoba
nie no powalila mnie na lopaty ....ania p -witaj u nas też jesteś mama domowaa wiesz już kto mieszka w twoim brzuszku???
-j- ja jestem jak najbardziej za zamkniętym będziemy mogły więcej między sobą popisać no i fotki wklejać bez obawy że ktoś spoza naszego grona je wykorzysta
patrysi mówie juli że sewi podrośnie a ona no ale ja będe stara.................a po chwili no ale może jak będe TAKA STARA JAK TY to będe wolała młodszych
mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ulozy a dziewczyny juz Ci pomogly w cytowaniu wiec nie bede sie powtarzac ;-)Patrysia - póki nie umiem cytować będę odpowiadać na raty - muszę leżeć bo łożysko jest tak nisko, że jest zagrożenie odklejeniem (tydzień temu porządnie krwawiłam). Z czasem wraz ze wzrostem macicy ma się przesunąć wyżej (taką mamy nadzieję). No i jutro się dowiem czy mogę przestać oglądać sufit i podłogę ze zbyt bliskiej perspektywy czy jeszcze nie...
ja juz mam posprzatane okna umyte tylko potem kurze poscierac jeszcze raz i poodkurzacWIECIE CO ,DOTARŁO DO MNIE ,ŻE ŚWIĘTA TO JUZ W TEN WEEKEND I PRZYDAŁO BY SIĘ KONKRETNIEJ POSPRZĄTAĆpytanie tylko kto to zrobi....;-)muszę się wziąść w garść i powyganiac pająki z kątów
madziulanatasza
Bierz pod uwagę ,że na nk wkleja się te ładne foteczki wiesz ja jestem wysoka i to mnie chroni ,ale ja więcej mam do zgubienia niż tyi wyobraż sobie ,że ja też ten rozmiar noszę kurde ty naprawde czytasz mi w myślachuważaj na mnie bo ja Ci ostatnio w myślach czytam
ale ze swoimi kilogramami to nie przesadzaj, widziałm fotki na nk i jest ok, ja mam naprawdę sporą nadwagę, przed ciążą rozmiar 36 a teraz 44 i wcale mi sie to nie podoba
medeuska
październikowa mama'09
Ja też mam nadzieje, że bedzie dziewczynka, wszystkie ciuszki jakie kupiłam to dziewczece raczej To jakoś długo sie nie dowiedziałas, wiec pewnie bedxie dziewczynka...Malinka1 - nie wiem jeszcze - 28 kwietnia się być może dowiem, mam nadzieję, że to będzie dziewczynka, bo chłopaka już mam :-).
To chwal sie nastepnymi jak znajdziesz może też sobie kupie coś fajnego...ja jestem za
ale teraz kto napisze???
ogladam juz nowe
ta szybko go zdial
mój adam poszedł do szkoły ale zaraz wróci bo plecak z książkami w przedpokojucały adan
a jula mnie zapytała czy jak ma te 5 lat to musi używać kremu pod oczyna co jeszcze ta moja jula wpadnie
zupka pieczarkowa w garnku bulgocze antek ma dzisiaj młodą marchewkę z ziemniaczkami czyli to co lubi wczoraj miał szpinak zjadł ale nie smakowało murzucało nim na wszystkie strony
dla mam pampersowych mam wiadomość w cerfurze promocja pampersy 4tj 7-18 kg 135 szt 75 zł 3 tj 4-9 kg 150 szt w tej samej cenie więc się opłaca
a jula mnie zapytała czy jak ma te 5 lat to musi używać kremu pod oczyna co jeszcze ta moja jula wpadnie
zupka pieczarkowa w garnku bulgocze antek ma dzisiaj młodą marchewkę z ziemniaczkami czyli to co lubi wczoraj miał szpinak zjadł ale nie smakowało murzucało nim na wszystkie strony
dla mam pampersowych mam wiadomość w cerfurze promocja pampersy 4tj 7-18 kg 135 szt 75 zł 3 tj 4-9 kg 150 szt w tej samej cenie więc się opłaca
reklama
Podziel się: