reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka1 - nie wiem jeszcze - 28 kwietnia się być może dowiem, mam nadzieję, że to będzie dziewczynka, bo chłopaka już mam :-).

reklama
WIECIE CO ,DOTARŁO DO MNIE ,ŻE ŚWIĘTA TO JUZ W TEN WEEKEND I PRZYDAŁO BY SIĘ KONKRETNIEJ POSPRZĄTAĆ:szok::szok::szok::szok:pytanie tylko kto to zrobi....;-)muszę się wziąść w garść i powyganiac pająki z kątów:rofl2:

a ja tak skromnie wtrącę się...

Otórz dziewczyny może napisałybyście do moderatora aby utworzył wam ( nam ) wątek zamknięty tylko dla was ( nas). Znacie się tu na tyle, że fajniebyło mieć coś takiego. Tam wklejałybyście swoje fotki, bo tutaj to każdy kto tylko może ogląda....( niekoniecznie zalogowany i znany)
Regulamin działania wątku moglibyście same opracować ( kto będzie miał do niego dostęp) i listę zrobić.
Wtedy chętniej bym wklajała fotki ze sobą.

i tam tez mogłybyście żalić sie i chwalić.
ja jestem za
ale teraz kto napisze???
Patrysia śliczny ten komplecik:tak:
ogladam juz nowe :-D
Patrysia, bielizna jest extra! :tak::tak::tak: Twój m pewnie baaaaardzo zadowolony ;-):-)
ta szybko go zdial :sorry:

ania p -witaj u nas też jesteś mama domowa:tak:a wiesz już kto mieszka w twoim brzuszku???
-j- ja jestem jak najbardziej za zamkniętym będziemy mogły więcej między sobą popisać no i fotki wklejać bez obawy że ktoś spoza naszego grona je wykorzysta:tak::tak::tak::tak:
patrysi mówie juli że sewi podrośnie a ona no ale ja będe stara.................a po chwili no ale może jak będe TAKA STARA JAK TY to będe wolała młodszych:szok::szok::szok::szok::szok::rofl2:
nie no powalila mnie na lopaty .... :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Patrysia - póki nie umiem cytować będę odpowiadać na raty - muszę leżeć bo łożysko jest tak nisko, że jest zagrożenie odklejeniem (tydzień temu porządnie krwawiłam). Z czasem wraz ze wzrostem macicy ma się przesunąć wyżej (taką mamy nadzieję). No i jutro się dowiem czy mogę przestać oglądać sufit i podłogę ze zbyt bliskiej perspektywy czy jeszcze nie...
mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ulozy a dziewczyny juz Ci pomogly w cytowaniu wiec nie bede sie powtarzac ;-):tak:
WIECIE CO ,DOTARŁO DO MNIE ,ŻE ŚWIĘTA TO JUZ W TEN WEEKEND I PRZYDAŁO BY SIĘ KONKRETNIEJ POSPRZĄTAĆ:szok::szok::szok::szok:pytanie tylko kto to zrobi....;-)muszę się wziąść w garść i powyganiac pająki z kątów:rofl2:
ja juz mam posprzatane okna umyte tylko potem kurze poscierac jeszcze raz i poodkurzac :-D

uważaj na mnie bo ja Ci ostatnio w myślach czytam:-D:-D:-D:-D:-D

ale ze swoimi kilogramami to nie przesadzaj, widziałm fotki na nk i jest ok, ja mam naprawdę sporą nadwagę, przed ciążą rozmiar 36 a teraz 44 :szok::szok::szok::szok: i wcale mi sie to nie podoba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bierz pod uwagę ,że na nk wkleja się te ładne foteczki wiesz ja jestem wysoka i to mnie chroni ,ale ja więcej mam do zgubienia niż ty:tak::tak:i wyobraż sobie ,że ja też ten rozmiar noszę :tak::tak:kurde ty naprawde czytasz mi w myślach:-D:-D:-D

Malinka1 - nie wiem jeszcze - 28 kwietnia się być może dowiem, mam nadzieję, że to będzie dziewczynka, bo chłopaka już mam :-).
Ja też mam nadzieje, że bedzie dziewczynka, wszystkie ciuszki jakie kupiłam to dziewczece raczej:tak::-D To jakoś długo sie nie dowiedziałas, wiec pewnie bedxie dziewczynka...:confused::tak::tak:
ja jestem za
ale teraz kto napisze???

ogladam juz nowe :-D

ta szybko go zdial :sorry:
To chwal sie nastepnymi jak znajdziesz:tak::tak::tak: może też sobie kupie coś fajnego...:confused::confused:

mój adam poszedł do szkoły ale zaraz wróci bo plecak z książkami w przedpokoju:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dcały adan:tak::tak::tak::tak:
a jula mnie zapytała czy jak ma te 5 lat to musi używać kremu pod oczy:szok::szok::szok:na co jeszcze ta moja jula wpadnie:szok::szok::szok::szok:
zupka pieczarkowa w garnku bulgocze antek ma dzisiaj młodą marchewkę z ziemniaczkami czyli to co lubi wczoraj miał szpinak zjadł ale nie smakowało mu:no::no:rzucało nim na wszystkie strony:-D:-D:-D
dla mam pampersowych mam wiadomość w cerfurze promocja pampersy 4tj 7-18 kg 135 szt 75 zł 3 tj 4-9 kg 150 szt w tej samej cenie więc się opłaca:tak::tak:

reklama
Do góry