reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też mam nadzieje, że bedzie dziewczynka, wszystkie ciuszki jakie kupiłam to dziewczece raczej:tak::-D To jakoś długo sie nie dowiedziałas, wiec pewnie bedxie dziewczynka...:confused::tak::tak:
??? ale tak w ciemno kupowałaś? czy już Ci powiedzieli, że dziewczynka? Hmmm... powiedziano mi że dopiero w 21 tc bedzie widać płeć a jest 19.

Patrysia - super ta bielizna!!!!!! No ale u mnie sexu jeszcze przez kilka miesięcy nie będzie :-(.

reklama
tam dziewczyny mi tu o kilogramach ja jak schudne 30 to powiem no ok teraz jest dobrze:-D:-D:-D:-D
ania p to życzę córeczki ja też pierwszego miałam synka a potem czekałam na kobietkę i mam:tak::tak::tak:a potem chłobczyk znow:-D:-D
a moja kuzynka która ma 5 córek urodziła wreszcie synka też antosia jak ja:tak:

reklama
Ja też mam nadzieje, że bedzie dziewczynka, wszystkie ciuszki jakie kupiłam to dziewczece raczej:tak::-D To jakoś długo sie nie dowiedziałas, wiec pewnie bedxie dziewczynka...:confused::tak::tak:
To chwal sie nastepnymi jak znajdziesz:tak::tak::tak: może też sobie kupie coś fajnego...:confused::confused:
jasne jasne
a ten jest fajny bo i nie drogi i na brzuszek miejsce :-D:-D:-D
mój adam poszedł do szkoły ale zaraz wróci bo plecak z książkami w przedpokoju:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dcały adan:tak::tak::tak::tak:
a jula mnie zapytała czy jak ma te 5 lat to musi używać kremu pod oczy:szok::szok::szok:na co jeszcze ta moja jula wpadnie:szok::szok::szok::szok:
zupka pieczarkowa w garnku bulgocze antek ma dzisiaj młodą marchewkę z ziemniaczkami czyli to co lubi wczoraj miał szpinak zjadł ale nie smakowało mu:no::no:rzucało nim na wszystkie strony:-D:-D:-D
dla mam pampersowych mam wiadomość w cerfurze promocja pampersy 4tj 7-18 kg 135 szt 75 zł 3 tj 4-9 kg 150 szt w tej samej cenie więc się opłaca:tak::tak:
ooooo ja za niedlugo jeszcze w tym tyg pojade do carrefoura wiec zobacze dzieki za info :-D
??? ale tak w ciemno kupowałaś? czy już Ci powiedzieli, że dziewczynka? Hmmm... powiedziano mi że dopiero w 21 tc bedzie widać płeć a jest 19.

Patrysia - super ta bielizna!!!!!! No ale u mnie sexu jeszcze przez kilka miesięcy nie będzie :-(.
ja bedac w ciazy z Sewim tez nie moglam przez jakis czas bo szyjka ammicy mi sie skracala... dopiero po odstawieniu tabletek moglam...
a co bys chciala miec chlopczyka czy dziewczyke ??

Do góry