reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no dobra Mamo Helenki, chyba masz rację . Nie dam rady.:sorry: Skończyłam na 15 stronach wstecz i stwierdziłam , że dalej nie ma co czytać , bo wy na bierząco piszecie:sorry:... Dużo tego.:sorry:

U nas nastały super czasy:tak::-) ( obym nie zapeszyła).Brzuszkowe problemy minęły, płaczki też.:tak:Amelka nadal na cycu:tak:. Butli nienawidzi:baffled:. Mam z nią problemy gdy chcę ją zostawić chociażby na godzinkę z odciągniętym mleczkiem, dlatego zabieramy ją ze soba wszędzie tam gdzie tylko można. Jest do mnie uwiązana.:-)
Amelka potrafi już gaworzyć a co najfajniejsze , gdy tylko mnie lub Łukasza zobaczy swoimi bystrymi ślipkami śmieje się w głos co powala nas normalnie na łopatki.:-D:-D:-D
Taki bobas dwumiesięczny to już fajniutki jest.
Nocki też mamy ok. Budzi się nam z raz na cyca.
W Święta wypędzamy pozostałości po diabełku i chrzcimy małą.:-)

A jak ty się czujesz? Ciężko ci już? Wszystko ok?

reklama
ja próbuję nadrobić:-p:-p:-p
Ja też bym nie próbowała nadrobić
Cześć dziewczyny.
Nocka nie za fajna,prawie nic nie spałam,tylko drzemałam.W nocy znów była bardzo gorąca juz ją nie męczyłam mierzeniem tylko dałam na zbicie.I spała z nami od tamtej pory w łóżku,bo co chwila się budziła,jęczała,kwiliła.Także strasznie ciasno nam było,Oliwka jeszcze się rozwaliła aja całą leą stronę miałam zdrętwiałą.Takie dziś spanie miałam.
Oliwka obudziła sie o 7.30 z temp 38,1C,dałam jej Nurofen.
dzwoniłam do przychodni,oczywiście wolnych miejsc nie ma.
Ale kazali mi przyjść ok 10.00 jako pacjentka dodatkowa i ma czekać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no: chyba do usranej śmierci.Wkurzyłąm się,to ja z gorączkującym dzieckiem mam czekać aż ktoś łaskawie mnie wpuści bo inni maja na godzine i mają pierwszeństwo,paranoja :no::no::no::no:mam tylko nadzieje że Oliwka nie będzie za bradzo marudzić,podobno dzis duzo dzieci tak jak mnie poza numerkami zarejstrowali.JUż sobie wyobrażam co to sie tam będzie działo.Scyzoryk mi się otwiera jak mam tam stac w tych kolejkach.
No to nie ciekawie ale nie wiadomo czy od ząbków czy znowu jakaś grypa.No mi Kamilek zasnął a ja sobie kawkę pije i czekam na M zanim przyjedzie żeby mu jakieś śniadanko zrobić.:tak:

A dziękuje :tak: Samopoczucie u mnie na piątkę :tak:
Mam już potężnie cycki i kawał brzucha :sorry: No ale jak jest ciepło i nie trzeba sie opatulać to wszystko ok :tak:
Dzidzia w brzuszku zdrowa i wymiarowa :tak: Wyniki też mam ok.
Musiałam ostatnio zmienić gina :baffled: Ale ten jest lepszy :-)
A tak poza tym się nie przemęczam, gin stwierdził, że szyjka jest "rozdziawiona" :sorry: i że mam się oszczędzać, ale z drugiej strony tez nie martwić :sorry:

Wkurza mnie tylko bałagan w chałupie, no ale najważniejsze, żeby dzidzi było zdrowe, sprzątanie nie ucieknie :rofl2:

-j- powiedz jak blizna po cc?? Miałaś jeszcze jakieś problemy czy gładko poszło?? Pytam bo moje maleństwo głownie w poprzek siedzi :baffled:

witam Was wszystkie
z ledwoscia sie zalogowalam bo komp mi muli jak nie weim
juz musialam raz go resetowac :wściekła/y:
spalismy do 8
juz po sniadanku po kawusi
zaraz zrobie pranie i pojdziemy na spacerek :tak:
a potem po mojego m do pracy :-)
poczytam troche...

Oj Agnes ,szkoda małej ,dziwnie macie u siebie w przychodni ,bo jak sie domyślam to do lekarza pierwszego kontaktu numerków brak,u nas zawsze starcza ,ale tez miejscowośc mała stąd moje zdziwienie,bo faktycznie z gorączkującym ,marudzącym dzieckiem powinni cie wpuścić poza kolejnością:tak:-j-miło mi cie poznać ,bo my sie w sumie nie znamy ,fajnie ,że twoja córcia takim rozkosznym bobasem juz jest:-Dbo kolki to br...rrr:tak:

Witam sie i ja:tak:
Nocka ok.Klaudia budzila sie dwa razy na siku a Wiktoria raz:tak::tak::tak:Teraz pija pitku:-)Dominik juz w przedszkolu.Dzisiaj jada do Strzeszynka w poszukiwaniu zajaczka:-)
Wiktoria mi cos marudzi ma straszne policzki znowu-cholera juz nie wiem od czego:baffled:

AGNES
Daj znac co po lekarzu:tak:
Ja z moimi pojde w piatek

reklama
witaj:szok::szok::szok: -j- jak ten czas lecvi amelka ma już 2 m-ce
a ja się chwalę moja jula ma dziś 5 lat:tak::tak::tak::tak:
my się wczoraj z P pogodziliśmy przeprosił zagadał no i milusio było:-D:-D
agnes jak oliwka dziś????????????????????
madziulanatasza to macie rekolekcje .......my już 2 tygodnie po:tak::tak:

Do góry