Nic sie nie odejmujea własnie jak sie mierzy temp pod pacha to odejmuje sie coś czy nie???
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
to ja już uciekam bo nie wiem jaka noc mnie czeka, a pewnie i tak będę spać bardzo czujnie.Więc na bank sie nie wyśpię.Dobranoc kobitki.:-)
takie zycie matek
zatem spokojnej nocy
ja tez spadam bo sie musze jesczze umyc a o 7 pobudka
dobanoc
A
Aleksia123
Gość
Witajcie laseczki :-):-):-)
długo mnie nie było, bo i wczoraj musiałam jechać do szkoły też :-):-):-) a potem pojechaliśmy do radomia do m1 na zakupy :-):-):-) dziewczyny egzamin zdałam na 3,5 a w niedzielę z prawa na 4 super szok ale jestem zadowolona :-):-):-) od czwartku już mnie z Wami nie będzie aż do po świętach, bo przyjeżdza moja szwagierka na święta, a komp stoi u niej w pokoju, właściwie to jest jeszcze jej ale ona jak wyjeżdzała na studia to mamusia jej laptopa kupiła:-):-):-) a nam został ten :-):-) i dlatego nie będe miała możliwości włazić na bb bo ona sypia do 2-3 w południe masakra :-):-):-):-) wklejam Wam kilka fotek igorka ze spacerku piątkowego bodajrze.
nie wiem czy Wam juz tych fotek nie wklejałam czasem, bo już zapomniałam na smierć
ale Wam zaśmieciłam cio??? muszę usiąść i poczytać co przez weekend napisałyście, ale to już puźniej, teraz biore sie ostro za robotę pranie wstawiam i pokoik nasz muszę posprzątać
długo mnie nie było, bo i wczoraj musiałam jechać do szkoły też :-):-):-) a potem pojechaliśmy do radomia do m1 na zakupy :-):-):-) dziewczyny egzamin zdałam na 3,5 a w niedzielę z prawa na 4 super szok ale jestem zadowolona :-):-):-) od czwartku już mnie z Wami nie będzie aż do po świętach, bo przyjeżdza moja szwagierka na święta, a komp stoi u niej w pokoju, właściwie to jest jeszcze jej ale ona jak wyjeżdzała na studia to mamusia jej laptopa kupiła:-):-):-) a nam został ten :-):-) i dlatego nie będe miała możliwości włazić na bb bo ona sypia do 2-3 w południe masakra :-):-):-):-) wklejam Wam kilka fotek igorka ze spacerku piątkowego bodajrze.
nie wiem czy Wam juz tych fotek nie wklejałam czasem, bo już zapomniałam na smierć
ale Wam zaśmieciłam cio??? muszę usiąść i poczytać co przez weekend napisałyście, ale to już puźniej, teraz biore sie ostro za robotę pranie wstawiam i pokoik nasz muszę posprzątać
Mama Helenki
i Aniki :D
ślicznotka ta Twoja Helenka
rzeczywiście dzisiaj tu pustki przez cały czas jak mnie nie było 3 posty
Dobrze, nie ma dużo nadrabiania
Ja jestem zmęczona, ide sie połozyc,
Jak byłam na spacerze, to mi się słabo zrobiło.... musiałam sobie usiąsc na chwile, bo mi sie ciemno przed oczami zrobiło i jeszcze troche i bym pewnie padła podmuchałam sobie chustką, to mi przeszło, ale zalana potem byłam w sekunde
Nie wiem od czego to...
Dobranoc dziewuszki
Osłabienia zdazają się w ciąży Musisz o siebie dbać i odpoczywać
Agnes, jak tam Oliwka temperatura spadła??
Na rozlużnienie opowiem wam co wywinęła mi klaudia jak miała 6 lat.Poszła do kolegi co mieszka niedaleko wróciła po godzinie że ją brzuch boli ..okazało sie ,ze skakali z przyczepy kampingowej (2 metry) panika gdzie cie boli ,jak cie boli ,klaudia grzecznie leżała nałóżku i opisywała mi jak cierpi.To były te lata kiedy straszyli karami za bezpodstawne wezwanie karetki,ale co tam myślę sobie ,że się boję ,nie daj boże jakiś uraz wewnątrznarządowy,wezwałam pogotowie.Przyjechali,weszła miła pani doktor i pyta sie klaudii co ją boli ,a klaudia wielkie oczy i że nic!!!!pani doktor ją wymacała ,posłuchała co spanikowana mamusia ma do powiedzenia ,klauka dalej twierdziła,że absolutnie nic ją nie boli ,przeszło jej nagle.pPogotowie odjechało....wkurzyłam się ,wiecie do czego się klaudia prayznała,otóż przyłapała ich na skakaniu mama daniela i klaudia poszła do domu ,ze strachu ,że będę krzyczeć o to wolała zasymulowac ,wielkie bóle ....rachunek na szczęście nie przyszedł ,a klaudii boleści i choroby od tamtej pory dzielę przez 2
To agentka...
...
no i znalazłam buta.... jecahałam dzis szukac i znalazałm w samym centrummrozów-na skrzyzowaniu,a własciwie ktos go połozyl na chodniku obok:-)
...
To super, ale miałaś farta
Aleksia, skoro cie nie będzie To życzę Wesołych świąt Wracaj do nas szybko
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Dzień dobry:-),
bo zapomniałam się przywitać
Usiłuję się dodzwonić do przychodni, dla dzieci jak ja tego nienawidzę
bo zapomniałam się przywitać
Usiłuję się dodzwonić do przychodni, dla dzieci jak ja tego nienawidzę
Podziel się: