nie mam czopka i nie kupuje bo Oliwka nie d sobie włożyć,mam tylko w syropie jedno i drugie.jak masz czopek to lepiej podaj
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
nie mam czopka i nie kupuje bo Oliwka nie d sobie włożyć,mam tylko w syropie jedno i drugie.
moja w dzien tez nie da sobie wlozyc ale w nocy sie udaje:-) no i czopek szybciej dziala i w razie wymiotow nie podraznia zoladka dodoatkow,wiec lepiej miec.zmierz jej tempe pod pacha
To jak Jej mierzysz temp w pupie-bo to trwa dluzej niz podanie czopkanie mam czopka i nie kupuje bo Oliwka nie d sobie włożyć,mam tylko w syropie jedno i drugie.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
To jak Jej mierzysz temp w pupie-bo to trwa dluzej niz podanie czopka
racja!!!!
trwa dłuzej i jest równie nieprzyjemne.a czopek najlepiej podawac jak dziecko lezy na boku, podgiąc kolana i szybko włozyc-mozna czopke troche kremem posmrowac zeby łagodniej wlazł, i potem szybko na chwile scisnac posładki i po krzyku:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
czasami nie da sie inaczej niz na siłe a myslisz ze z pogotowia to zastrzuyku b jej na siłe nie dawali???????
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QHd09ezbU1Q"]YouTube - Goo Goo Dolls - Iris[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QHd09ezbU1Q"]YouTube - Goo Goo Dolls - Iris[/ame]
Dlatego ja mierze temp tylko pod paszkamidowikla niby dłużej ale jak widzi czopka to zwiewa i nie da sie jej nawet utrzymać.A jesli chodzi o mirzenie temperatury to jej spiewam i dzis to M mi pomagał,trzymał jej nózki i ja zagadywał i minuta minęła.
A czopek to u mnie jest w sumie pikus:-);-)Nie widza jak przynosze z lodowki ,klade Je na pleckach i zanim sie zorientuja ze cos jest nie tak czopek jest juz w dupsku
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ANABUBA
Z pogotowia to napewno daliby na sile
wiadomo ze tak
ja jak wiem ze cos jest dla dziecka dobra to robie na sile i tyle.Weronice co 2-3mieisace upuszczja krwi na badania i nie mam wyjscia-musze trzymac az pobiora,a to łatwe nie jest przy jej wadze:-)
Podziel się: