reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
To jak Jej mierzysz temp w pupie-bo to trwa dluzej niz podanie czopka:baffled:

racja!!!!
trwa dłuzej i jest równie nieprzyjemne.a czopek najlepiej podawac jak dziecko lezy na boku, podgiąc kolana i szybko włozyc-mozna czopke troche kremem posmrowac zeby łagodniej wlazł, i potem szybko na chwile scisnac posładki i po krzyku:-)

dowikla niby dłużej ale jak widzi czopka to zwiewa i nie da sie jej nawet utrzymać.A jesli chodzi o mirzenie temperatury to jej spiewam i dzis to M mi pomagał,trzymał jej nózki i ja zagadywał i minuta minęła.

czasami nie da sie inaczej niz na siłe:no::no::no::no: a myslisz ze z pogotowia to zastrzuyku b jej na siłe nie dawali???????

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QHd09ezbU1Q"]YouTube - Goo Goo Dolls - Iris[/ame]

dowikla niby dłużej ale jak widzi czopka to zwiewa i nie da sie jej nawet utrzymać.A jesli chodzi o mirzenie temperatury to jej spiewam i dzis to M mi pomagał,trzymał jej nózki i ja zagadywał i minuta minęła.
Dlatego ja mierze temp tylko pod paszkami:tak::tak::tak:

A czopek to u mnie jest w sumie pikus:-);-)Nie widza jak przynosze z lodowki ,klade Je na pleckach i zanim sie zorientuja ze cos jest nie tak czopek jest juz w dupsku:tak::tak::tak:

po pach amierzenie odpada,Oliwka nie usiedzi w spokoju,bedie biegać itp.A że jest nieprzyzwyczajaona to nie będzie wiedziałą o co chodzi i mi źle sie zmierzy.

reklama
Do góry