reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ja moje tzrymam na kolanach jak mierzeTen termometr elektroniczny tez szybciutko mierzy wiec spoko
ja nadal treciowym bo jak mialam 2elektroniczne to obydwa po pewnym czasie zaczely oszukiwac.ale najwidoczniej potzeebuje drozszej wersji
Zgadzam siewiadomo ze tak
ja jak wiem ze cos jest dla dziecka dobra to robie na sile i tyle.Weronice co 2-3mieisace upuszczja krwi na badania i nie mam wyjscia-musze trzymac az pobiora,a to łatwe nie jest przy jej wadze:-)
Ja tez tak mam-czasami sama przy tym rycze ale wiem ze musi tak byc i koniec
Jak bylam z Klaudia u kardiloga teraz to byla masakra ale dalysmy rade
darla sie tak ze chyba wszystkie dzieci pouciekaly z poczekalniAle zbadac Ja musialy i to bardzo dokladnie
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Zgadzam sie
Ja tez tak mam-czasami sama przy tym rycze ale wiem ze musi tak byc i koniec
Jak bylam z Klaudia u kardiloga teraz to byla masakra ale dalysmy rade
darla sie tak ze chyba wszystkie dzieci pouciekaly z poczekalniAle zbadac Ja musialy i to bardzo dokladnie
chyba gorsza ta gastrosskopia.....brrrrrr
a ja jutro po południu do dentysty...oj bedzie bolałao...:----(
Ja mam biedronkowy kupiony chyba za 10zlI jest rewelacyjny:-)ja nadal treciowym bo jak mialam 2elektroniczne to obydwa po pewnym czasie zaczely oszukiwac.ale najwidoczniej potzeebuje drozszej wersji
Ten do ucha mam drogi i co
W takim razie będę trzymać kciuki,a co ząb Cie boli?chyba gorsza ta gastrosskopia.....brrrrrr
Do gastroskopii byly usypiane MidaniumAle badania przed to byla masakra-tyle wkłuc i pobierania krwi brrrchyba gorsza ta gastrosskopia.....brrrrrr
Trzymam kciuki za wizyte u dentysty:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
W takim razie będę trzymać kciuki,a co ząb Cie boli?
cos mnie cmi czasami ktorysale przez ta zime mialam przerwe bo nie chacialo mi sie na piechote latac 4 razy po 2.5km w ciagu 3godz....bo najpierw do szkoly i do domu potem do dentysty i do domu.
jutro wskocze na rowerek
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
a własnie jak sie mierzy temp pod pacha to odejmuje sie coś czy nie???
nie.taka jaka jest pod pacha jest faktyczna
Podziel się: