reklama
ANABUBA
Fajnie ze znalazlas buta
Jak moje mialy goraczke onad 40 st to lekarka kazala mi dawac przeciwgoraczkowe nawet co pol godziny dopoki goraczka nie spadnie
Ja moim mierze zawsze pod pachaJakos nigdy nie moglam sie przmoc do zmierzenia temp w pupieMam tez termometr do ucha ale jest on strasznie czuly i pokazuje mi rozne temp bo moje maja strasznie male uszka
Fajnie ze znalazlas buta
Jak moje mialy goraczke onad 40 st to lekarka kazala mi dawac przeciwgoraczkowe nawet co pol godziny dopoki goraczka nie spadnie
Ja moim mierze zawsze pod pachaJakos nigdy nie moglam sie przmoc do zmierzenia temp w pupieMam tez termometr do ucha ale jest on strasznie czuly i pokazuje mi rozne temp bo moje maja strasznie male uszka
idę kuknąć :-)dodałam nowe fotki na nk)))
Zaraz zobacze:-);-)dodałam nowe fotki na nk)))
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Czyli mogę dawać na zmianę Nurofen i paracetamol tak???? nic się nie stanie?
tak,bo jak bedziesz dawałam co 3godz tylko nurofen(w ulotce jest co 6-8 godzin zazwyczaj) to mozesz przedawkowac.a jak co 3godziny inny to bedzie dobrze.
dowikla a co powiesz jak moja Weronika ostatnio co była chora to o 22.00 miała 38,2 i dostała czopek nurofenu,potem o 1 w nocy miała juz 39,2 i dostała czopek paracetamolu i przezd 2 miała 40stopni? dałam jej pół czopka pyralginy ale zanim on zaczął działac to najpierw pomogły okładu zmieniane co pare minut.
ja tez mierzez pod pachą-w pupie nierealne
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Anabuba fotki obejrzane,komentarze wystawione to zdjęcie z tym rosołkiem cudne
dzieki
ona temn rosołek to jadła sama z moja pomocą:-) jedna łyzke ona( a własciwie troche na łyzce) i jedną ja:-)
z jedzieniem parówki czy kotleta widelcem nie ma juz większych prblemów.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
a to w słuchawkach wizdiałyście?:-)
No to samodzielna z niej kobitkadzieki
ona temn rosołek to jadła sama z moja pomocą:-) jedna łyzke ona( a własciwie troche na łyzce) i jedną ja:-)
z jedzieniem parówki czy kotleta widelcem nie ma juz większych prblemów.
reklama
ANABUBA
Na moje oklady nie dzialajaMoje dzieci maja to za mnaJak ja bylam mlodsza to jak mialam goraczke to rodzice za kazdym razem musieli wzywac pogotowie i dostawalam zastrzyk bo nic innego na mnie niedzialalo
Ja tak mialam ostatnio z Wiktoria-miala goraczke 39,3 dalam Jej 2,5 nurofenu to nic jej nie spadla i miala 39,7 pozniej dalam jej znowu nurofen i nic po 3 godz fodz dostala 1/3 czopku pyralgina i nicU lekarza (bo wtedy przyjmowala popoludniu)dostala zastrzyk a i tak mialam jej dac jeszcze w domu panadolTak jak jej spadla ta goraczka tak juz nie wrocila
Na moje oklady nie dzialajaMoje dzieci maja to za mnaJak ja bylam mlodsza to jak mialam goraczke to rodzice za kazdym razem musieli wzywac pogotowie i dostawalam zastrzyk bo nic innego na mnie niedzialalo
Ja tak mialam ostatnio z Wiktoria-miala goraczke 39,3 dalam Jej 2,5 nurofenu to nic jej nie spadla i miala 39,7 pozniej dalam jej znowu nurofen i nic po 3 godz fodz dostala 1/3 czopku pyralgina i nicU lekarza (bo wtedy przyjmowala popoludniu)dostala zastrzyk a i tak mialam jej dac jeszcze w domu panadolTak jak jej spadla ta goraczka tak juz nie wrocila
Podziel się: