Nie wiem może ja jestem przewrażliwiona ale jka dziecko ma wysoka gorączkę to ja panikuję.I tak będę jej mierzyć jakoś ok 23.00,uszę wiedziec czy znowu nie rosnie.A jakby było tragicznie to będę wzywać pogotowie.Ale mam nadzieje że nie dojdzie do takiej sytuacji.
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witam witam i o pogode pytam:-)
i z tej pogody przez przypadek jakims cudem dałam ostrzezenie Agnes to jej posta.sorki nie wiem jak to sie stało
ide poczytam i zaraz wracam
i z tej pogody przez przypadek jakims cudem dałam ostrzezenie Agnes to jej posta.sorki nie wiem jak to sie stało
ide poczytam i zaraz wracam
madziulanatasza
Fanka BB :)
Na rozlużnienie opowiem wam co wywinęła mi klaudia jak miała 6 lat.Poszła do kolegi co mieszka niedaleko wróciła po godzinie że ją brzuch boli ..okazało sie ,ze skakali z przyczepy kampingowej (2 metry) panika gdzie cie boli ,jak cie boli ,klaudia grzecznie leżała nałóżku i opisywała mi jak cierpi.To były te lata kiedy straszyli karami za bezpodstawne wezwanie karetki,ale co tam myślę sobie ,że się boję ,nie daj boże jakiś uraz wewnątrznarządowy,wezwałam pogotowie.Przyjechali,weszła miła pani doktor i pyta sie klaudii co ją boli ,a klaudia wielkie oczy i że nic!!!!pani doktor ją wymacała ,posłuchała co spanikowana mamusia ma do powiedzenia ,klauka dalej twierdziła,że absolutnie nic ją nie boli ,przeszło jej nagle.pPogotowie odjechało....wkurzyłam się ,wiecie do czego się klaudia prayznała,otóż przyłapała ich na skakaniu mama daniela i klaudia poszła do domu ,ze strachu ,że będę krzyczeć o to wolała zasymulowac ,wielkie bóle ....rachunek na szczęście nie przyszedł ,a klaudii boleści i choroby od tamtej pory dzielę przez 2
Poczytam Was pewnie w nocy dopiero.
Z tego co zauważyłam.
Agnes nie panikuj.Panika wcale nie pomaga.
Jak temp szybko wzrośnie to oprócz leków zrób małej chłodne okłady wodą z octem.
Zbijesz gorączkę w kilka minut.
Jeśli nie ma innych objawów towarzyszących to nie ma sensu wzywać karetki,bo na gorączkę się nie leczy.
Musisz wnikliwie ją obserwować.
Będzie dobrze.
Widzę,że na facetów na narzekacie.Ja w sumie mam męża niby do rany przyłóz,ale też nieraz ma jakieś fazy zaćmienia umysłu
Resztę przeczytam później.
Chciałam Wam się pochwalić,że z okazji 1 rocznicy ślubu cywilnego i 12 rocznicy ślubu kościelnego dostałam od męża niesamowity prezent.
Zasponsoruje mi całą pielgrzymkę na Jasną Górę.:-):-):-)
Z tego co zauważyłam.
Agnes nie panikuj.Panika wcale nie pomaga.
Jak temp szybko wzrośnie to oprócz leków zrób małej chłodne okłady wodą z octem.
Zbijesz gorączkę w kilka minut.
Jeśli nie ma innych objawów towarzyszących to nie ma sensu wzywać karetki,bo na gorączkę się nie leczy.
Musisz wnikliwie ją obserwować.
Będzie dobrze.
Widzę,że na facetów na narzekacie.Ja w sumie mam męża niby do rany przyłóz,ale też nieraz ma jakieś fazy zaćmienia umysłu
Resztę przeczytam później.
Chciałam Wam się pochwalić,że z okazji 1 rocznicy ślubu cywilnego i 12 rocznicy ślubu kościelnego dostałam od męża niesamowity prezent.
Zasponsoruje mi całą pielgrzymkę na Jasną Górę.:-):-):-)
dowikla no idą jej zęby i to aż 4szt,trójki górne i dolne.Ale słyszałam ze przy zebach aż tak wysokiej gorączki jak miała 39,1C to nie powinno być.AGNES
A moze oliwce ida zeby albo za dlugo byla na słoncu???
Trzymam kciuki zeby jutro juz bylo oki
Moja Wicia tez jest ostatnio cos cienka i ma temp tak do 38 stopni i nic poza tym jej nie jest
reklama
Mi sie wydaje ze moze miec taka goraczke przy zabkowaniudowikla no idą jej zęby i to aż 4szt,trójki górne i dolne.Ale słyszałam ze przy zebach aż tak wysokiej gorączki jak miała 39,1C to nie powinno być.
A gdzie Jej mierzylas???
Podziel się: