Zaraz Go wezme bo juz dostaje z nim na łebNa dwór byś go wzięla a nie po domu każesz jeździc
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
mo to ponarzekalyscie na tych facetow
no niestety juz oni tak maja ze mysle iz ich praca i przynoszenie kasy do domu powinno wystarczac
Mnie moj tez wkurza no ale co powinnysmy sie cieszyc ze nie sa alkoholikami, narkomanami i babskimi bokserami
no niestety juz oni tak maja ze mysle iz ich praca i przynoszenie kasy do domu powinno wystarczac
Mnie moj tez wkurza no ale co powinnysmy sie cieszyc ze nie sa alkoholikami, narkomanami i babskimi bokserami
medeuska
październikowa mama'09
Zaraz Go wezme bo juz dostaje z nim na łeb
ja też za chwile ide znów na spacerek, nei che ms ie siedziec w domu, tymbardzeij ze kolejne 2 dni bede siedziec zamknięta w pracy bez świeżego powietrza...
Masz racje
ja też za chwile ide znów na spacerek, nei che ms ie siedziec w domu, tymbardzeij ze kolejne 2 dni bede siedziec zamknięta w pracy bez świeżego powietrza...
Ja tez juz Ich ubieram bo za chwile szlag mnie trafi
madziulanatasza
Fanka BB :)
zapomniałaś dodac i,że nas nie zdradzają,i,że po pracy do domu zaraz wracająGotowe na wszystko lecą na fox life nowa 5 seria!!super,m sobie wsiadł w samochód i pojechał ,automatycznie przyjmując ,ze dzieci zostaja ze mną ,nie gadamy ze sobą,to na tyle,ale tym razem sie zapre i pierwsza nie odezwę ,bo moja cierpliwość też ma swoje granicemo to ponarzekalyscie na tych facetow
anka26_x_07
zapomniałaś dodac i,że nas nie zdradzają,i,że po pracy do domu zaraz wracająGotowe na wszystko lecą na fox life nowa 5 seria!!super,m sobie wsiadł w samochód i pojechał ,automatycznie przyjmując ,ze dzieci zostaja ze mną ,nie gadamy ze sobą,to na tyle,ale tym razem sie zapre i pierwsza nie odezwę ,bo moja cierpliwość też ma swoje granice
faktycznie zapomnialam dodac
Oj wspolczuje Ja mialam dzis isc na solke a sie okazalo ze moj musial jechac na budowe i lipa znow nie poszlam Jutro napewno pojde do musze jakos wygladac do cholerki jasnej dla siebie tez cos musez zrobic
Moj teraz szaleje z Laura na sofie
medeuska
październikowa mama'09
fox life? a co to za program Niemiecki chyba?zapomniałaś dodac i,że nas nie zdradzają,i,że po pracy do domu zaraz wracająGotowe na wszystko lecą na fox life nowa 5 seria!!super,m sobie wsiadł w samochód i pojechał ,automatycznie przyjmując ,ze dzieci zostaja ze mną ,nie gadamy ze sobą,to na tyle,ale tym razem sie zapre i pierwsza nie odezwę ,bo moja cierpliwość też ma swoje granice
anka26_x_07
fox life? a co to za program Niemiecki chyba?
a TY juz po spacerze??
madziulanatasza
Fanka BB :)
na cyfrowym polsacie ten program leci czy on amerykański czy jaki nie wiem grunt ,że na polski tłumaczą:-):-):-)mają tam dużo świetnych i nowych seriali
reklama
medeuska
październikowa mama'09
jeszce sie nie zdążyłam wybraca TY juz po spacerze??
Podziel się: