reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mo to ponarzekalyscie na tych facetow:-D:-D:-D
no niestety juz oni tak maja ze mysle iz ich praca i przynoszenie kasy do domu powinno wystarczac:sorry:
Mnie moj tez wkurza no ale co powinnysmy sie cieszyc ze nie sa alkoholikami, narkomanami i babskimi bokserami:laugh2:

mo to ponarzekalyscie na tych facetow:-D:-D:-D
no niestety juz oni tak maja ze mysle iz ich praca i przynoszenie kasy do domu powinno wystarczac:sorry:
Mnie moj tez wkurza no ale co powinnysmy sie cieszyc ze nie sa alkoholikami, narkomanami i babskimi bokserami:laugh2:
zapomniałaś dodac i,że nas nie zdradzają,i,że po pracy do domu zaraz wracają:crazy:Gotowe na wszystko lecą na fox life nowa 5 seria!!super,m sobie wsiadł w samochód i pojechał ,automatycznie przyjmując ,ze dzieci zostaja ze mną ,nie gadamy ze sobą,to na tyle,ale tym razem sie zapre i pierwsza nie odezwę ,bo moja cierpliwość też ma swoje granice:tak:

zapomniałaś dodac i,że nas nie zdradzają,i,że po pracy do domu zaraz wracają:crazy:Gotowe na wszystko lecą na fox life nowa 5 seria!!super,m sobie wsiadł w samochód i pojechał ,automatycznie przyjmując ,ze dzieci zostaja ze mną ,nie gadamy ze sobą,to na tyle,ale tym razem sie zapre i pierwsza nie odezwę ,bo moja cierpliwość też ma swoje granice:tak:

faktycznie zapomnialam dodac:-D:-D:-D
Oj wspolczuje Ja mialam dzis isc na solke a sie okazalo ze moj musial jechac na budowe i lipa znow nie poszlam:crazy: Jutro napewno pojde do musze jakos wygladac do cholerki jasnej:wściekła/y: dla siebie tez cos musez zrobic:crazy:
Moj teraz szaleje z Laura na sofie:rofl2:

fox life? a co to za program:-D:-D Niemiecki chyba?

na cyfrowym polsacie ten program leci czy on amerykański czy jaki nie wiem grunt ,że na polski tłumaczą:-):-):-)mają tam dużo świetnych i nowych seriali

reklama
Do góry