reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witaj wiktoria:happy::happy::happy::happy:
jak fajnie że wpadłaś do nas:tak::tak::tak::tak:trudno opisać w skrócie co u nas musisz chociaż po łepkach poczytać bo wiesz jaj to u nas moc tematów na godzinę raz chwalimy naszych facetów za chwilę piszemy jakie to dranie raz rozpływamy się w zachwycie nad naszymi dziećmi za chwile karcimy jakie niedobre:sorry::sorry::sorry: a tak to wiesz już wszystko:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a co u ciebie jak z mężusiem?????jak przygotowania do świat???? jak martynka i kamilek????
A fajnie właśnie od mamy wróciliśmy i dzieci usneły w drodze do domu a przed świętami mamy zajeb:eek:no wiecie jak to jest jak sie pomaga przy gospodarstwie w polu robota a tak poza tym jest super odezwe sie później

No malinka nie mów ,kiedy gadaliście?:tak:
hmmmmmmm gadaliśmy tak!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciężko gadać z kimś kto śpi na tapczanie od dobrych 2 godzin:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a wieczorem zasypia o 20.30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no przecież trzeba piwko z kumplami odespać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja no cóż dam sobie rade sama zawsze pogadać mogę z tv z dzieciakami gadam cały dzień a do sexu wystarczy wibrator po cholere facet w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

słow brak,aha zapomniałam dodać że poświęca się jeszcze oglądając ze mną gotowe na wszystko i zaklinaca dusz:eek::eek::eek::eek:bidula,bo ja uwielbiam tvn turbo i dicscavery

wczoraj chciałam pogadać ale padł zmęczony musiałam go obudzić żeby się rozebrał co tam że kobieta pachnie kusi sexi bielizną że świeczki zapaliła że drinki zrobiła no co czepiam się....................... rano wstał powiedziałam mu że to miło że taki miły wieczór mieliśmy nic nie powiedział tylko potem jak poszłam zapalić bąknął pod nosem że był padniety....... no tzn mam być wyrozumiała zrobić obiadek poprasować sprzątnąć dzieci gdzieś z domu zabrać co by pospał jeszcze a i zaproponować znów wypad w męskim gronie co by odsapnoł od KIERATU DOMOWEGO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czesc dziewczyny po dłuższej przerwie ale nawet nie mam kiedy zajżeć a w dzień sliczna pogoda to na polku jesteśmy a wieczorkiem M siedzi na kompie ale niech sobie siedzi puki jest w domu jak to on mówi mam okazje żeby sobie posiedziec na internecie.
A co tam u was słychać:happy::sorry:no sprubuje troche poczytać:tak:

Miło, ze do nas zajrzałaś :tak: My też więcej na dworze niż przed kompem :tak: Trzeba korzystać :rofl2:

madziulanatasza witaj w klubie:tak::tak::tak::tak:
jeszcze powinnaś niewdzięcznico za wszystko ładnie dziękować bo spotkało cię takie szczęście :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Pięknie powiedziane :tak::tak::tak:

Mój tez właśnie śpi... No ale załóżmy, że zmęczony po podróży ;-)

Medeuska trzymaj się choc Ty kobitko bo ze mną coraz gorzej Nic mi sie nie chce nie widze sensu zycia nuda monotonia mnie dobila ,mąz dzwonil bo ponoć sie martwi o mnie a a ja nawet nie moglam gadac tylko płaczę i snujeę sie w kąta w kat nie ciesze sie ze slonce a do dupy :crazy::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Współczuję Ci samopoczucia...
Ale chyba mąż się martwi rzeczywiście o Ciebie skoro dzwoni, widzi, że coś jest nie tak, może sporóbuj z nim porozmawiac, moze Ci pomoże jakoś wyjsc z deprechy?
Ja to raczej już szans nie mam bo on to co chwile fochy robi bo problem jest jeden dzien sie zajac domem jak chora jestem, a na drugi dzien jak juz mi roche lepiej to ja mam wszystko robic z ostatnich 2 dni bo Pan i władca musi oglądac F1!!!

OO A KIJEM PRZEZ ŁEB,WEŻ TY SZCZEL FOCHA BO WIĘKSZE MASZ PRAWO ,KURNA CO JST Z TYMI FACETAMI:crazy:nic dziwnego ,że ich genotyp zanika i za ileś tam tysięcy lat facetów niet!no sami na to pracują fochmeni jedni:rofl2:

witam niedzielnie:happy:
ja też od rana kurwuje od nosem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a to na dzieci a to na piotrka a co mi faceci to chory gatunek i tyle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
po południu dzieci idą do taty to s:wściekła/y:obie odreaguje może P dostanie po uszach a może wygnam ich z domu nie wiem w praniu wyjdzie:-D:-D:-D
madziulanatasza właśnie mi uświadomiłaś że dziś niedziela palmowa a ja palmy nie mam (no chyba że ta w głowie) i ochoty na kościół też:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Haha ja też mam tylko tą w głowie:-D:-D:-D:-D

A Twoje dzieci to tak serio sprzataja u siebie w pokoju????

MEDEUSKA
Nie daj sie :no::no::no:Nich sie naucza ze tez maja cos robic w domu:tak::tak::tak:Tobie wolno sie zle czuc i miec gorsze dni a wiec lez sobie ile Ci sie chce:tak::tak::tak:

My niedawno wrocilismy z dlugiego wypadu:tak::tak::tak:Bylismy nad ta Malta i w drodze powrotnej wstapilismy jeszcze do Pati i Maksa kupic mlodemu rower:tak::tak::tak:Teraz dziewczynki spia a Dominik jezdzi po korytarzu na rowerze:-);-)

Tak sie wkurw.... że wywaliłam wszystkie ciuchy spod kosza:-D i bede wywalac wszystkie które bedą obok kosza na pranie a nie w koszu i trudno nie beda mieli w czym chodzic, mowiłam M żeby pozbierał to nie, ja sie prosic 15 razy nie bede:no::no::no:

ubralam sie i poszlam sobie na spacer po 12 obiadu nie gotowalam, mam ich gdzies, poszlam do restauracji i zamowilam sobie kluseczki roladke i kapustke:tak:
Pospacerowalam, odwiedzilam babcie, przy okazji zalapałam sie na niedzielne ciacho, poplotkowałyśmy i dopiero wróciłam:tak::-D

M nagle udawał dobrego, przeprosic oczywisie nie.. obiad sobie zrobił, ale po obiedzie nie posprzatacl, a bo po co:eek:
A ja jego udawanie miłęgo mam głęboko.... jak i tak za chwile bedzie kłótnia o sprzatanie po obiedzie, którego nie jadłam:baffled:

Tak moi na serio tak sprzątają ,oni raz na jakiś czas robią swój pokój na zicher,ale nie ma co sie podniecać ,bo z reguły u nich i tak karteluszki walają się po podłodze:-Dale liczą się dobre chęci.Mój m znowu mnie wpienił ,leży i nieodzywa sie ,tak naprawdę nawet nie wiem o co ,o to że na obiad były kuleczki ziemniaczane ,a one są tłuste chyba,:crazy:oraz jak on to się dla rodziny musi poświęcać ,bo na piwo nie może chodzić kiedy by tylko chciał:crazy:mno mówi się trudno ,ja to mam taki raj przecież mogę codziennie gotować obiady i robić kolacje ,mogę sprzątać zwykły syf ,i po nim kapcie nosić na korytarz ,mogę jemu pomagac gdy na podwórku coś robi mogę z dziećmi odrabiać lekcje i zajmowac się do woli ,mogę z psami na spacery chodzić latem codziennie kiedy ludzi w koło pełno i nie ma dokąd ,ale mogę to robić ,uwielbiam ,mogę pilnować domowych finansów i tego czy rachunki płacone są ,czy leki wszyscy wzięli mogę prać ,układać ubrania,robić kawy ,herbaty ,zakupy,jestem prawdziwa szczęściarą ja niczego w życiu nie poświęcilam i wstyd by mi było z takim tekstem wyjechać ,podtrzymuję swoje stanowisko z wcześniejszych postów,czasami i ja mam dość:crazy:
Jak możesz narzekac To najlepsze co mogło Cie spotkac w życiu:-D:-D:-D
hmmmmmmm gadaliśmy tak!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciężko gadać z kimś kto śpi na tapczanie od dobrych 2 godzin:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a wieczorem zasypia o 20.30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no przecież trzeba piwko z kumplami odespać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja no cóż dam sobie rade sama zawsze pogadać mogę z tv z dzieciakami gadam cały dzień a do sexu wystarczy wibrator po cholere facet w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Popieram:sorry:

słow brak,aha zapomniałam dodać że poświęca się jeszcze oglądając ze mną gotowe na wszystko i zaklinaca dusz:eek::eek::eek::eek:bidula,bo ja uwielbiam tvn turbo i dicscavery
Mój ze mną nic nie musi oglądac bo ja raczej nie jestem uzalezniona od tbv i seriali, jedyny serial jaki ogladam to brzydula, czaemna wspolnej, jak mnie nie ma w pracy oczywiscie, ale z nimi to akurat M jest bardziej na bieżąco wiec dla mnei sie poświecac nie musi:-D Ale tvn turbo i discovery to oczywiscie ja musze uwielbiac, ale jak wlaczyc tvn style to niiiieeeee:eek:

A wogóle leca jescze gotowe na wszystko?? kiedy?? na polsacie?

My juz po oboadku ale dziewczynki sa jakies marudne:no:
Niedlugo pojdziemy na spacerek to moze jeszcze pospia a Dominik wyszaleje sie na rowerze bo ju mi glowe suszy

A oto fotki jak Dominik wyjezdza na rowerze od siebie i jak jedzie po korytarzu

Załączniki

• SP_A0451.jpg
    SP_A0451.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 25
  • SP_A0452.jpg
    SP_A0452.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 22
reklama
My juz po oboadku ale dziewczynki sa jakies marudne:no:
Niedlugo pojdziemy na spacerek to moze jeszcze pospia a Dominik wyszaleje sie na rowerze bo ju mi glowe suszy

A oto fotki jak Dominik wyjezdza na rowerze od siebie i jak jedzie po korytarzu
Na dwór byś go wzięla a nie po domu każesz jeździc:-p:-p:-p:rofl2:

Do góry