madziulanatasza
Fanka BB :)
ACH malinka żebyś ty chociaż w kamieniu mieszkała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A fajnie właśnie od mamy wróciliśmy i dzieci usneły w drodze do domu a przed świętami mamy zajebno wiecie jak to jest jak sie pomaga przy gospodarstwie w polu robota a tak poza tym jest super odezwe sie późniejwitaj wiktoria
jak fajnie że wpadłaś do nastrudno opisać w skrócie co u nas musisz chociaż po łepkach poczytać bo wiesz jaj to u nas moc tematów na godzinę raz chwalimy naszych facetów za chwilę piszemy jakie to dranie raz rozpływamy się w zachwycie nad naszymi dziećmi za chwile karcimy jakie niedobre a tak to wiesz już wszystko
a co u ciebie jak z mężusiem?????jak przygotowania do świat???? jak martynka i kamilek????
hmmmmmmm gadaliśmy tak!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciężko gadać z kimś kto śpi na tapczanie od dobrych 2 godzin a wieczorem zasypia o 20.30no przecież trzeba piwko z kumplami odespaća ja no cóż dam sobie rade sama zawsze pogadać mogę z tv z dzieciakami gadam cały dzień a do sexu wystarczy wibrator po cholere facet w domuNo malinka nie mów ,kiedy gadaliście?
Czesc dziewczyny po dłuższej przerwie ale nawet nie mam kiedy zajżeć a w dzień sliczna pogoda to na polku jesteśmy a wieczorkiem M siedzi na kompie ale niech sobie siedzi puki jest w domu jak to on mówi mam okazje żeby sobie posiedziec na internecie.
A co tam u was słychaćno sprubuje troche poczytać
madziulanatasza witaj w klubie
jeszcze powinnaś niewdzięcznico za wszystko ładnie dziękować bo spotkało cię takie szczęście
Medeuska trzymaj się choc Ty kobitko bo ze mną coraz gorzej Nic mi sie nie chce nie widze sensu zycia nuda monotonia mnie dobila ,mąz dzwonil bo ponoć sie martwi o mnie a a ja nawet nie moglam gadac tylko płaczę i snujeę sie w kąta w kat nie ciesze sie ze slonce a do dupy :-----------(
OO A KIJEM PRZEZ ŁEB,WEŻ TY SZCZEL FOCHA BO WIĘKSZE MASZ PRAWO ,KURNA CO JST Z TYMI FACETAMInic dziwnego ,że ich genotyp zanika i za ileś tam tysięcy lat facetów niet!no sami na to pracują fochmeni jedni
Haha ja też mam tylko tą w głowiewitam niedzielnie
ja też od rana kurwuje od nosema to na dzieci a to na piotrka a co mi faceci to chory gatunek i tyle
po południu dzieci idą do taty to sobie odreaguje może P dostanie po uszach a może wygnam ich z domu nie wiem w praniu wyjdzie
madziulanatasza właśnie mi uświadomiłaś że dziś niedziela palmowa a ja palmy nie mam (no chyba że ta w głowie) i ochoty na kościół też
A Twoje dzieci to tak serio sprzataja u siebie w pokoju????
MEDEUSKA
Nie daj sie Nich sie naucza ze tez maja cos robic w domuTobie wolno sie zle czuc i miec gorsze dni a wiec lez sobie ile Ci sie chce
My niedawno wrocilismy z dlugiego wypaduBylismy nad ta Malta i w drodze powrotnej wstapilismy jeszcze do Pati i Maksa kupic mlodemu rowerTeraz dziewczynki spia a Dominik jezdzi po korytarzu na rowerze:-);-)
Jak możesz narzekac To najlepsze co mogło Cie spotkac w życiuTak moi na serio tak sprzątają ,oni raz na jakiś czas robią swój pokój na zicher,ale nie ma co sie podniecać ,bo z reguły u nich i tak karteluszki walają się po podłodzeale liczą się dobre chęci.Mój m znowu mnie wpienił ,leży i nieodzywa sie ,tak naprawdę nawet nie wiem o co ,o to że na obiad były kuleczki ziemniaczane ,a one są tłuste chyba,oraz jak on to się dla rodziny musi poświęcać ,bo na piwo nie może chodzić kiedy by tylko chciałmno mówi się trudno ,ja to mam taki raj przecież mogę codziennie gotować obiady i robić kolacje ,mogę sprzątać zwykły syf ,i po nim kapcie nosić na korytarz ,mogę jemu pomagac gdy na podwórku coś robi mogę z dziećmi odrabiać lekcje i zajmowac się do woli ,mogę z psami na spacery chodzić latem codziennie kiedy ludzi w koło pełno i nie ma dokąd ,ale mogę to robić ,uwielbiam ,mogę pilnować domowych finansów i tego czy rachunki płacone są ,czy leki wszyscy wzięli mogę prać ,układać ubrania,robić kawy ,herbaty ,zakupy,jestem prawdziwa szczęściarą ja niczego w życiu nie poświęcilam i wstyd by mi było z takim tekstem wyjechać ,podtrzymuję swoje stanowisko z wcześniejszych postów,czasami i ja mam dość
Popieramhmmmmmmm gadaliśmy tak!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciężko gadać z kimś kto śpi na tapczanie od dobrych 2 godzin a wieczorem zasypia o 20.30no przecież trzeba piwko z kumplami odespaća ja no cóż dam sobie rade sama zawsze pogadać mogę z tv z dzieciakami gadam cały dzień a do sexu wystarczy wibrator po cholere facet w domu
Mój ze mną nic nie musi oglądac bo ja raczej nie jestem uzalezniona od tbv i seriali, jedyny serial jaki ogladam to brzydula, czaemna wspolnej, jak mnie nie ma w pracy oczywiscie, ale z nimi to akurat M jest bardziej na bieżąco wiec dla mnei sie poświecac nie musi Ale tvn turbo i discovery to oczywiscie ja musze uwielbiac, ale jak wlaczyc tvn style to niiiieeeeesłow brak,aha zapomniałam dodać że poświęca się jeszcze oglądając ze mną gotowe na wszystko i zaklinaca duszbidula,bo ja uwielbiam tvn turbo i dicscavery
Na dwór byś go wzięla a nie po domu każesz jeździcMy juz po oboadku ale dziewczynki sa jakies marudne
Niedlugo pojdziemy na spacerek to moze jeszcze pospia a Dominik wyszaleje sie na rowerze bo ju mi glowe suszy
A oto fotki jak Dominik wyjezdza na rowerze od siebie i jak jedzie po korytarzu