reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ANKA
No to macie mala lokatorke w wyrku:-D:-D:-D:tak:

ANABUBA
Ale to sa takie polbuty????Bo jak tak to chyba by tak sam od siebie ten but nie spadl:no::no::no:
Najwazniejsze zeby sie znalazł:tak::tak::tak:

ANKA
No to macie mala lokatorke w wyrku:-D:-D:-D:tak:

ANABUBA
Ale to sa takie polbuty????Bo jak tak to chyba by tak sam od siebie ten but nie spadl:no::no::no:
Najwazniejsze zeby sie znalazł:tak::tak::tak:

trzewiczki na suwak.musial jej sie suwak jakos poluzowac i jak siedziala na krzesleku to machala tymi mogami no i spadl.sama nie wiem jak ona to zrobila:baffled:

Witam sie dzis jako pierwsza.jak ja wczoraj poszłam spać to żeście sie poschodziły,a jak ja byłam to żadnej nie było-ale jesteście :-D:-D:-D:-D

dowikla Oliwka sie całowała ze swoją najlepszą koleżanką :tak::tak::tak::tak:
Nawet jak wracały razem ze spaceru do domu to Oliwka widziała że Natalka je sama banana to ona też wzięła do ręki i jadła :szok::szok::szok::szok: a nigdy nie chciała jeść,Natalka ma na nią dobry wpływ :tak::tak::tak::-D:-D:-D

U mnie nocka do kitu.Oliwka budziła sie co chwila i płakała,ach te zęby :baffled:
Zaraz jej zmierzę temperaturę bo wstała jakś ciepła.
My po śniadanku jedziemy do teściów i będziemy dopiero wieczorkiem :tak::tak::tak::tak:

Cos dziś u nas pochmurno,oby nie padało i było ładnie.

Udanej niedzieli wszystkim życzę.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
i ja sie witam Jestem przetrącona:-:)crazy: Gabi sie w nocy budziła i musiałam spac u dziewczyn w pokoju a ze Zuzi nie było to na nierozłozonej wersalce i zadnego spania nie było Koncert Gabi zaczelaa o 1 potem o 3 i juz o 6 wstała na dobre Miałam isc z dziecmi poswiecic palmę ale nei dam rady pójdą same Zreszta Gabi ma katar i zachrypła i co chwila chce na nocnik ,Z mężem sie ścielam jak zwykle wrócił od kolegi i mu sie cholera na amory zebrało:wściekła/y: a mnie było daleko do tego on sobie odpoczywal a ja byłam z Gabryska na placu wiec ani siły u mnie ani ochoty a potem jeszcze te pobudki Mam nadzieje ze Gabi zdrzemnie sie przed obiadem to i ja też Czekam bo maja dzieci przyjsc od babci Musze wypic jakąs kawkę Jestem zmęczona od samego rana i nie wiem czy wogóle bede miała ochote wyjsc z Gabi na plac zabaw najchetniej poszłabym spać:szok:wszystko przychodzi mi z trudem i wszystko mnie wkurza Marzy mi sie zeby choc jeden dzien zostac sama i zjesc porzadnie odpoczac i pospac :baffled::eek: Miłej niedzieli :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry