reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
juz uciekasz?a gdzie reszta babeczek???????///
fotki słodkie.
Aniu z tym sikaniem do sedesu to różnie bywa.Jak ja kupiłam Kubusiowi nakładkę to przestał sikać na nocnik
Zakupy super.Nakupiłaś małej sporo fajnych ciuszków,będzie mała dama w co się stroić.
Anabuba ,fajny dzień miałaś.;-)
Co do mojej apteczki. hmm....
Moja apteczka to szuflada 90 cm szeroka i na 30 wysoka.Praktycznie miejscami wypełniona po brzegi,bo mam leki poukładane wg schorzeń i sposobu podawania.
Jak kiedyś robiłam spis leków to mi zajął 3 strony w zeszycie.
W każdym bądź razie nie mam problemów przy chorobie,że coś mi brak.
Mój dzień dziś jest mocno przeładowany,ale daję radę.
Cały dzień bawię się jeszcze z tym akwarium i średnio co godzinę dolewam 10 l wody,by ryby szoku nie dostały.
Jeszcze z 50-60 l wody i akwarium bedzie skończone.
Mały nadal płacze na rączkę.Widać,że go mocno boli ta rączka.
Kurcze dopiero teraz dowiedziałam się jak to było dokładnie z tym ugryzieniem.
Bary ugryzł Kubusia przy 3 osobach dorosłych (w tym właściciel)w momencie gdy mały wychodził z samochodu i przechodził do furtki tuż przy bramie.
Wyskoczył przyczajony zza samochodu złapał go za rękę przez bramę między sztachetkami i przeciągnął jego rękę do siebie.
Rafał rąbnął psa w łeb i dopiero Darek wyrwał mu Kubusia rękę z pyska.
Nie chcę pomyśleć co by było,gdyby Kuba zdążył wejść na podwórko.
Najgorsze jest to ,że oni nie uważają się za winnych.
Gosia twardo mówi,że gdyby nie podszedł tak blisko to by go nie ugryzł.
No okej ,ale gdyby oni mieli zabezpieczone ogrodzenie to by Bary pyska przez sztachetki nie wystawiał i wogóle nie byłoby możliwości ugryzienia
Na obiadek robiłam dziś moją zapiekankę a'la pizza i nawet zdążyłam przed wchłonięciem przez rodzinę fotki zapiekance zrobić.
Siedzę sobie teraz i odpoczywam.Zbieram siły do dalszego sprzątania.
W wolnej chwili wpadnę Was poczytać.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
kobiety taka młoda pora a zadnej nie ma?????????
Ja juz sie wykapalamAle musialam sie troskz epolozyc bo przez nadmiar swiezego powietrza jestem mega zmeczonaWiktoria juz spi,Dominik u siebie a klaudia jak to Klaudia szleje,gada i nie wyglada na spiaca
AGNES
Swietne foteczki
Z kim to caluje sie Twoja Oliwka?
ANABUBA
Ale mialas dzisiaj zakrecony dzien
No i moze znajdziesz tego buta:-)
Jak jutro nie bedzie padac to wybieramy sie cala rodzinka nad Malte na spacerek no i Dominik juz dzisiaj zazyczyl sobie gofra z owocami
AGNES
Swietne foteczki
Z kim to caluje sie Twoja Oliwka?
ANABUBA
Ale mialas dzisiaj zakrecony dzien
No i moze znajdziesz tego buta:-)
Jak jutro nie bedzie padac to wybieramy sie cala rodzinka nad Malte na spacerek no i Dominik juz dzisiaj zazyczyl sobie gofra z owocami
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
oj te Twoje szczypiorki dowikla
mam nadzieje ze buta znajde bo malo zniszczony i Bartka-szkoda.na Weronike w sam raz ale jeszcze przynamniej jedno dziecko mogloby w nich chodzic no i Weronika w gorsza pogode jesczze troche bo takie trzewiczki
mam nadzieje ze buta znajde bo malo zniszczony i Bartka-szkoda.na Weronike w sam raz ale jeszcze przynamniej jedno dziecko mogloby w nich chodzic no i Weronika w gorsza pogode jesczze troche bo takie trzewiczki
Zastanawiam sie jak to zrobilyscie ze mala zgubila buta a Ty tego nie zauwazylas
No to rzeczywiscie szkoda tego bucikaOby sie znalazl:-)
Kurcze te moje szczypiorki to ostatnio wogole sa coraz bardziej zakreconeOdbija Im na wiosne
A Wicia cos mi zaczyna goraczkowac-oby to byly zabki bo zadnych innych objawow nie ma
Kurcze te moje szczypiorki to ostatnio wogole sa coraz bardziej zakreconeOdbija Im na wiosne
A Wicia cos mi zaczyna goraczkowac-oby to byly zabki bo zadnych innych objawow nie ma
anka26_x_07
Mama Laury :)
no to ja taz zakupieAnia pewnie że sie nauczy.ja Oliwkę sadzam na nocnik ale czasem na kibelek też,mamy już od dawna tą nakładkę kupioną.Także Oliwka woli na nocniku siedzieć ale jak posadzę na kibelek to nie protestuje.Jest osfojona.
pieknisia, bardzo fotogeniczna
ja ogladalam na TVP1M wlasnie bedzie kapal dziewczynki a ja w tym czasie skocze na szybko pod prysznic bo ogladam Dziennik briget johnes:-)
Kolacyjke juz zjadlam wiec jets oki
u mnie juz dawno zielonoa miałysci nie ucikekac:---(
widze ze nie bez powodu stawy mi daja w kosc bo patrze na pofgode i zapowiadja wiosenny deszcz,ale chociaz sie zazieleni szybko.
a do tych co na zachodzie mieszkaja-jest juz u was troche zieleni????????
no wlasnie nigdy nic nie wiadomoFajnie ze akwarium jest na finishu.A Laura to strojnisia lubi fatalaszki i torebeczkifotki słodkie.
Aniu z tym sikaniem do sedesu to różnie bywa.Jak ja kupiłam Kubusiowi nakładkę to przestał sikać na nocnik
Zakupy super.Nakupiłaś małej sporo fajnych ciuszków,będzie mała dama w co się stroić.
W wolnej chwili wpadnę Was poczytać.
to ja tez poprosze takiego goferka
Moj robi kapiel w wannie, ogolony i przystrzyzony
Laura poszla sama do naszego lozka sypialnianego i sie polozyla po czym zasnela
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Zastanawiam sie jak to zrobilyscie ze mala zgubila buta a Ty tego nie zauwazylas
wiesz jak=jechałam rowerem i juz było ciemno.a mała wiozłam z tyłu na siedzisku na rower.i nie patrzyłam jej na nogi...
Podziel się: