reklama
zdjęcia są super.dziewczynki BOOOSSSKKKIIIIEEE :-):-)MLENA
Jestem w mega wielkim szoku po tym jak przeczytalam co napisalas
Ja mieszakm w Poznaniu i rowniez nigdy nie zdecydowalabym sie rodzic na Polnej
I to jest prawda sprzet maja najlepszy ale nic poza tym
A teraz zdjecia z dzisiejszego spacerku
anka26_x_07
Mama Laury :)
my też po pierwszym spacerku placu zabaw potem koło 17 drga wyprawaz robotą domową jestem przez to w lesie a co tam wreszcie wiosna
A co tam domowe obowiazki
My tez pojdziemy jeszcze na spacerek i na zakupy
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
rano odpadalm bo cios mi z netem sie zje....,ale juz ok.2 prania zrobilam,zrobiłam porzadek u Weroniki w ciuszkach,powynosilam zimowe,pocowałam czesc prasoania(bo wczoraj tylko małej rzeczy poprasowałam).wyszłysmy o 11 po Pauline-zaliczyłam czsec zakupów,kupiłam farbe do włosów:-)moze jutro sie ufarbuje:-)
Weronike w sklepie zaczepiła moja znajoma i tak sie rozwyła ze spokojnie nie mogłam farby kupic,ale wyła a ja kupiła.pote, darła sie jeszcze z 10minut zanim nie dosżłysmy do szkoły-a to sie jej nie zdarza nigdy zeby yle płakała bez powodu
no i błam w gminie,złożyłam wszytskie faktury i czekam az mi oddadza kase.i przed 14 dopiero dolaz łysmydo domu.Babuchy zjadły zupe i mała terazprobuje usnac ciekawe kiedy zasnie.pozniej robie rybke z ziemniaczkami bo nic wiecej mi sie nie chec.a blizej wieczora jedziemy do mojego taty na imieniny-bo to dzis Ryszarda:-)a w nocy jak P mi nie okupi kompa to bede,a jak okupi to sie nie bede z nim bic
sprawa koniecznie do prokuratury a moze do "Uwagi"?
siostar po porodzie zemczona itd wiec sie jej nie dziwie
Weronike w sklepie zaczepiła moja znajoma i tak sie rozwyła ze spokojnie nie mogłam farby kupic,ale wyła a ja kupiła.pote, darła sie jeszcze z 10minut zanim nie dosżłysmy do szkoły-a to sie jej nie zdarza nigdy zeby yle płakała bez powodu
no i błam w gminie,złożyłam wszytskie faktury i czekam az mi oddadza kase.i przed 14 dopiero dolaz łysmydo domu.Babuchy zjadły zupe i mała terazprobuje usnac ciekawe kiedy zasnie.pozniej robie rybke z ziemniaczkami bo nic wiecej mi sie nie chec.a blizej wieczora jedziemy do mojego taty na imieniny-bo to dzis Ryszarda:-)a w nocy jak P mi nie okupi kompa to bede,a jak okupi to sie nie bede z nim bic
ja wiekszosc ciązy byłam na zwolnieniu,potem od razu po porodzie na macierzynski,potem miesiac na zaległym urlopie wypoczynkowym i teraz na wychowawczym
A jak bylas w ciazy to jak to mialas? l4 wyplacane czy wychowawczy
nie ładnemeduska ja gdybym miała z kim zostawić antosia i gdyby opiekunka nie była taka droga to bym chętnie do pracy poszła
wczoraj mnie tak P w*****ł że szok antek ciężka noc ciężki dzień wyszlismy po 17 na plac zabaw po drodze się z nim minełam powiedziałam żeby zjadł obiad wracam koło 19 do domku moje kochanie przed kompem obiad zjadł ale garnka talerza i patelni to już nie raczył umyć musiał odsapnąć nie no bo ja to miałam relaxikjak zaczełam rzucac tymi garami po kuchni pokrzykiwac to moment pojoł że przegioł mo bo jak dla mnie to uz wczoraj było prtzegięcie no rano jeszcze mieliśmy pyskówkę i poszedł do pracy i lepiej bo inaczej była by rzeź
to normalne-hormony!ale poza tym przesilenie i wogole ja tez mam dosc,ale co zrobicczasem to aż żałuje że jestem w ciąży, mam tego wszystkiego dosc... a te czasem ostatnio jest co kilka dni:---(
Gargamel fajnie ja nazywasz:-)Witam :-)
Zajrzałam tylko na chwilkę sie przywitać bo lecimy zaraz do parku. Gargamel już daje czadu
my niby tez w jeden dzien u jednych,w drugi u drugich,ale nie ma mowy zebym jakiejs sałatki nie zrobiła czy czegos nie upiekła.Mój P kocha jesc!!!A ja na święta nic nie muszę robić pierwszy dzień świąt z moimi rodzicami a drugi z teściami,ha pójdziemy na gotowiznę
brak komentarzaMoja siostra trafiła na jakąś walnięta na głowę lekarkę jak mała mi zaśnie to wszystko Wam opisze bo to normalnie szok co się tam wyprawia
na szczęście po tel. ode mnie i chyba dość ostrej rozmowie z ową lekarką w końu moja siostra dostała dzisiaj dziecko po porodzie ale nie omieszkałą dorzucić głupiego tekstu że nie ma na nia nasyłac rodziny i jej straszyć
ona ma szczęście że mnie tam na miejscu nie ma
dobra krótko opisze
Moja siostra urodziła dziecko po porodzie zabrali maluszka do badań i juz go nie dostała Pani doktor doczytała w aktach że pierwsze dziecko urodziła w b młodym wieku i przyszła do niej i w obecności jej meża zaczęła ja obrażać traktując ja jak pierwszą lepszą i powiedziała że nie powinni jej w ogóle pierwszego dziecka wydac takiej smarkuli ( miała niespełna 18 lat) tylko zabrać je do domu dziecka i że teraz ona jej pokaże..a do jej męża ,że z kim on się związał z taką co miała dziecko i ze ma się zastanowić co robi a tą dupe zamurowało
dziecko zdorwe a ona je zabrała na oddział utrudniałą kontakt matki z dzieckiem nie pozwalała jej karmić piersią "sztuczne tez jest dobre " nie chciała udzielić żadnych iformacji o dtanie dziecka po dobie moja siostra dowlekła się na oddział na którym leżał mały po rozmowie ze mną i twardo że chce karmić dziecko i że jesli nie ma żadnych badań i wszystko jest ok to ona chce wziąć małego do siebie , to jej powiedziała że jak spróbuje tylko wziąć dziecko to wezwą ochronę
dzwoniła do mnie zapłakana
normalnie kur.. mać
tak się wkurzyłam ze tam zadzwoniłam i ją postraszyłam prokuratorem min. 3 paragrafy złamali i po moim tel dostała w końcu dziecko
ale ja tego tak nei zostawię moja siostra jest spokojna ale ja jestem jej przeciwnieństwem i normlanie w jej imieniu zgłosze to gdzie trzeba
paranoja jakaś XXI wiek a tam jak w średniowieczu
no to się Wam wygadałam za kilka dni..
sprawa koniecznie do prokuratury a moze do "Uwagi"?
siostar po porodzie zemczona itd wiec sie jej nie dziwie
WITAJ AGUNIA!KOPE LAT CIE U NAS NIE BYLO!!1Cześć, mam nudy w pracy, szefostwa nie ma to pomyslałam, że zajrzę do Was Nie bardzo jestem w temacie, zaraz troche poczytam a zaległości mam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuże opuściłam się ostatnio strasznie
mlena co to za szpital? jakieś koszmarne praktyki tam stosują, nie zostawiajcie tak tego, nie można dac się tak traktować, nie dać matce dziecka?!!!! mamy XXI wiek a tam jakieś średniowiecze, i skąd to babsko się urwało
Lenka właśnie przed chwila walnęła mi taką kupę po pachy , lecę prać :-)
ostatnio jeszcze jak ją przebieram to małpa mała nie chce leżeć spokojnie na plecach tylko się przekręca na brzuch więc nie będę opisywać jak wygląda teraz cały przewijak i wszytko co było w zasięgu :-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
w miedzy czasei jak wam pisałam tego posta wyzej to muisałam uspac mała paskude...cos ma dzis zły dzien-wyła z 10minut zanim usneła.mam nadziej ze nic ja znów nie bierze
a ja po zarwanej nerwowej nocce zasnęłam razem z Lenką :-)
spałysmy jak kamienie obie
zjadła obiadek i lecimy na drugi spacer bo taka pogoda że trzeba wykorzystać
super foteczki dziewczyny ja już się nie mogę doczekać jak moja mała będzie śmigać po placykach :-)
spałysmy jak kamienie obie
zjadła obiadek i lecimy na drugi spacer bo taka pogoda że trzeba wykorzystać
super foteczki dziewczyny ja już się nie mogę doczekać jak moja mała będzie śmigać po placykach :-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
zmykam kobiety robic obiad bo P wrocil i Paulina tez sie upomina o rybke wiec ide robic.iełego popołudnia.jak bede mogła to zajrze wieczorem a jak nie to jutro.
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
My też pojadłyśmy
Helena jeszcze wcina placka z jabłkiem, a ja popijam kawę i też lecimy do parku
Miłego hasania
Helena jeszcze wcina placka z jabłkiem, a ja popijam kawę i też lecimy do parku
Miłego hasania
Podziel się: