reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MLENA
Jestem w mega wielkim szoku po tym jak przeczytalam co napisalas:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja mieszakm w Poznaniu i rowniez nigdy nie zdecydowalabym sie rodzic na Polnej:no::no::no:
I to jest prawda sprzet maja najlepszy ale nic poza tym

A teraz zdjecia z dzisiejszego spacerku
zdjęcia są super.dziewczynki BOOOSSSKKKIIIIEEE :-):-)

rano odpadalm bo cios mi z netem sie zje....,ale juz ok.2 prania zrobilam,zrobiłam porzadek u Weroniki w ciuszkach,powynosilam zimowe,pocowałam czesc prasoania(bo wczoraj tylko małej rzeczy poprasowałam).wyszłysmy o 11 po Pauline-zaliczyłam czsec zakupów,kupiłam farbe do włosów:-)moze jutro sie ufarbuje:-)
Weronike w sklepie zaczepiła moja znajoma i tak sie rozwyła ze spokojnie nie mogłam farby kupic,ale wyła a ja kupiła.pote, darła sie jeszcze z 10minut zanim nie dosżłysmy do szkoły-a to sie jej nie zdarza nigdy zeby yle płakała bez powodu:szok::szok:
no i błam w gminie,złożyłam wszytskie faktury i czekam az mi oddadza kase.i przed 14 dopiero dolaz łysmydo domu.Babuchy zjadły zupe i mała terazprobuje usnac:baffled: ciekawe kiedy zasnie.pozniej robie rybke z ziemniaczkami bo nic wiecej mi sie nie chec.a blizej wieczora jedziemy do mojego taty na imieniny-bo to dzis Ryszarda:-)a w nocy jak P mi nie okupi kompa to bede,a jak okupi to sie nie bede z nim bic:rofl2:

:tak:

A jak bylas w ciazy to jak to mialas? l4 wyplacane czy wychowawczy:confused:
ja wiekszosc ciązy byłam na zwolnieniu,potem od razu po porodzie na macierzynski,potem miesiac na zaległym urlopie wypoczynkowym i teraz na wychowawczym

meduska ja gdybym miała z kim zostawić antosia i gdyby opiekunka nie była taka droga to bym chętnie do pracy poszła:tak::tak::tak::tak:
wczoraj mnie tak P w*****ł że szok antek ciężka noc ciężki dzień wyszlismy po 17 na plac zabaw po drodze się z nim minełam powiedziałam żeby zjadł obiad wracam koło 19 do domku moje kochanie przed kompem obiad zjadł ale garnka talerza i patelni to już nie raczył umyć musiał odsapnąć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie no bo ja to miałam relaxik:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak zaczełam rzucac tymi garami po kuchni pokrzykiwac to moment pojoł że przegioł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mo bo jak dla mnie to uz wczoraj było prtzegięcie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no rano jeszcze mieliśmy pyskówkę i poszedł do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i lepiej bo inaczej była by rzeź:wściekła/y::wściekła/y::rofl2::rofl2::rofl2:
:no::no::no::no::no: nie ładne

czasem to aż żałuje że jestem w ciąży, mam tego wszystkiego dosc...:eek::eek: a te czasem ostatnio jest co kilka dni:-:)-:)-(
to normalne-hormony!ale poza tym przesilenie i wogole ja tez mam dosc,ale co zrobic

Witam :-)

Zajrzałam tylko na chwilkę sie przywitać bo lecimy zaraz do parku. Gargamel już daje czadu :baffled:
Gargamel:-D:-D:-D:-D:-D fajnie ja nazywasz:-)

A ja na święta nic nie muszę robić :tak::tak::tak: pierwszy dzień świąt z moimi rodzicami a drugi z teściami,ha pójdziemy na gotowiznę :-D:-D:-D
my niby tez w jeden dzien u jednych,w drugi u drugich,ale nie ma mowy zebym jakiejs sałatki nie zrobiła czy czegos nie upiekła.Mój P kocha jesc!!!

Moja siostra trafiła na jakąś walnięta na głowę lekarkę jak mała mi zaśnie to wszystko Wam opisze bo to normalnie szok co się tam wyprawia :angry::angry:
na szczęście po tel. ode mnie i chyba dość ostrej rozmowie z ową lekarką w końu moja siostra dostała dzisiaj dziecko po porodzie ale nie omieszkałą dorzucić głupiego tekstu że nie ma na nia nasyłac rodziny i jej straszyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ona ma szczęście że mnie tam na miejscu nie ma
dobra krótko opisze

Moja siostra urodziła dziecko po porodzie zabrali maluszka do badań i juz go nie dostała Pani doktor doczytała w aktach że pierwsze dziecko urodziła w b młodym wieku i przyszła do niej i w obecności jej meża zaczęła ja obrażać traktując ja jak pierwszą lepszą i powiedziała że nie powinni jej w ogóle pierwszego dziecka wydac takiej smarkuli ( miała niespełna 18 lat) tylko zabrać je do domu dziecka i że teraz ona jej pokaże..a do jej męża ,że z kim on się związał z taką co miała dziecko i ze ma się zastanowić co robi a tą dupe zamurowało :no::no::no:
dziecko zdorwe a ona je zabrała na oddział utrudniałą kontakt matki z dzieckiem nie pozwalała jej karmić piersią "sztuczne tez jest dobre " nie chciała udzielić żadnych iformacji o dtanie dziecka po dobie moja siostra dowlekła się na oddział na którym leżał mały po rozmowie ze mną i twardo że chce karmić dziecko i że jesli nie ma żadnych badań i wszystko jest ok to ona chce wziąć małego do siebie , to jej powiedziała że jak spróbuje tylko wziąć dziecko to wezwą ochronę
dzwoniła do mnie zapłakana
normalnie kur.. mać :angry:
tak się wkurzyłam ze tam zadzwoniłam i ją postraszyłam prokuratorem min. 3 paragrafy złamali i po moim tel dostała w końcu dziecko
ale ja tego tak nei zostawię moja siostra jest spokojna ale ja jestem jej przeciwnieństwem i normlanie w jej imieniu zgłosze to gdzie trzeba
paranoja jakaś XXI wiek a tam jak w średniowieczu :no::no::no:

no to się Wam wygadałam za kilka dni..
brak komentarza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sprawa koniecznie do prokuratury a moze do "Uwagi"?
siostar po porodzie zemczona itd wiec sie jej nie dziwie

Cześć, mam nudy w pracy, szefostwa nie ma to pomyslałam, że zajrzę do Was:tak::tak::tak: Nie bardzo jestem w temacie, zaraz troche poczytam a zaległości mam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuże:szok::szok::szok::szok::szok::szok: opuściłam się ostatnio strasznie:zawstydzona/y:

mlena co to za szpital? jakieś koszmarne praktyki tam stosują, nie zostawiajcie tak tego, nie można dac się tak traktować, nie dać matce dziecka?!!!! mamy XXI wiek a tam jakieś średniowiecze, i skąd to babsko się urwało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
WITAJ AGUNIA!KOPE LAT CIE U NAS NIE BYLO!!1

Lenka właśnie przed chwila walnęła mi taką kupę po pachy , lecę prać :-)
ostatnio jeszcze jak ją przebieram to małpa mała nie chce leżeć spokojnie na plecach tylko się przekręca na brzuch więc nie będę opisywać jak wygląda teraz cały przewijak i wszytko co było w zasięgu :-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja po zarwanej nerwowej nocce zasnęłam razem z Lenką :-)
spałysmy jak kamienie obie :tak:
zjadła obiadek i lecimy na drugi spacer bo taka pogoda że trzeba wykorzystać

super foteczki dziewczyny ja już się nie mogę doczekać jak moja mała będzie śmigać po placykach :-)

reklama
Do góry