reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Medeuska, ale ty chyba nie myjesz podłóg na kolanach tyko mopem, co?
ja mylam na kolanach podlogi :-D do kocna ciazy hihih :tak:;-)
Zrobiłam sobie kawkę i postanowiłam trochę zaległości ponadrabiać! :-)

Rewelacyjny chlebek. :tak: A jesteś pewna, że sama go piekłaś? Bo wygąda jakby był prosto z piekarni! ;-):-D:-D:-D

Biedna Oliwcia! Jak się dziś czuje? Piotruś też nie lubi szczepień i zawsze się drze jak opętany, a jak ostatnio się nie darł to się pani pielęgniarka zdziwiła :-D:-D

Patrysiu, Sewi przystojniacha jak się patrzy! Szkoda, że dziewczynki nie mam, bo też chciałabym takiego fajnego zięcia mieć! ;-) A tak a'propos - widziałam zdjęcia na NK - no rewelacja po prostu. A zdradzisz jakiego programu do obróbki używasz? Photoshopem działasz, czy może coś innego? :confused:
photoscape :laugh2:

reklama
maly jeszcze spi ale jak sie obudzi mykamy na caly dzien na dwor bo slonce swieci upalnie :tak::tak::tak::tak::tak:
i obiad ale sobie chyba daruje bo m bedzie wieczorem a do wieczora wroce wiec cos zrobie :-D:-D:-D

Wlasnie wrocilysmy do domku:tak:Jest super pogoda:-)Dziewczynki wogole nie chcialy wracac:szok::-D
Teraz juz leza w lozeczkach i jak usna to musze sobie zrobic capucinko i cos zjesc;-);-);-)
Zaraz Was poczytam

MY PO DRODZE MUSIMY ZACHACZYĆ O BANK RACHUNEK ZA PRĄD DOSTAŁAM JEDYNE 297 ZŁ:angry::angry:
Ja mialam za prad 350,do tego gaz 1200 i jeszcze dostalismy podwyzszke za mieszkanie i od maja bedziemy placili 1764zl:angry::angry::angry:Masakra jakas:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale ja jestem glupia:zawstydzona/y:wyzywalam dziewczynki o kubek a poszlam do kuchni i stal na stole-ale mi sie glupio zrobilo na maksa:no:Tylko skad tam sie wzial:baffled::baffled:

Bylam Je zwazyc i obydwie waza po 7,050kg

Od razu zanioslam siry deklaracje do pediatry

myy już po spacerku nr 1 pogoda bajeczna wróciłam mokra od potu:szok::szok::szok::-Dantek zje to wskocze pod prysznic:tak:a teraz musze go nakarmić dzisiaj marchewka+kurczak i śliwkowe pure z bobovity zobaczymy czy mu posmakuje:baffled:

reklama
Witam, ja już po wojażach :tak:

Kupiłam Helence buciki, chciałam takie wiosenne do sukienusi, ale moja córa ma takie podbicie, że się w zadnie nie zmieściła :baffled: Skończyło się na sportowych, ale z sukienką jeansowa nie bedą się specjalnie gryzły :sorry:

Byłam z mała u lekarza, mamy sierowanie na mocz :baffled: będę miała jutro z ran zabawę :baffled: Jak myslicie jak wypaże nocnik, a potem przeleje do pojemniczka to sie chyba nic nie stanie:confused: Jescze nie miałyśmy okazji pobirać moczu :sorry:

U mnie dzisaj słoneczko, ale jest trochę chłodnego wiaterku. Bardzo przyjemnie :tak: Mała z flaszką w wyrku, mam nadzieje, że się zdrzemnie to potemśmigniemy jeszcze raz :tak:

Do góry