reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Strasznie sie cieszę ,to super wiadomość Malinka nas też jeszcze przed świętami pozdrowienia z elektrowni czekają.. opowiem wam co odwaliliśmy dzisiaj ,siedzę sobie z m i bratem, pijemy kawke i przeglądamy kończące się aukcje z motoryzacji...i nagle mój m":wow, patrz książka do opla astry ,jak do naszego licytuj!!!to ja pach -licytuje w międzyczasie mówię: przeczytam ,a mój m: szkoda czasu-licytuj WYGRALIŚMY,TYLKO CO SIE OKAZAŁO ???ŻE KSIĄZKA JEST PO NIEMIECKUdziewczyny!
witam
jestesmy po lekarzu i Sewi NIE MA JUZ ANEMII
ale jestem zadowolona normalnie skacze ze szczescia ze nareszcie mamy z tym spokoj
wyniki sa prawidlowe
Dzień Dobry!
Walczę z wiosennymi porządkami i nie mam czasu na nic
Dwunastu stron po czterdzieści postów każda na pewno nie nadrobię!
Idę wstawić pranie, jak wrócę to może będzie któraś z was, bo żadnej na razie nie widzę.
Walczę z wiosennymi porządkami i nie mam czasu na nic
Dwunastu stron po czterdzieści postów każda na pewno nie nadrobię!
Idę wstawić pranie, jak wrócę to może będzie któraś z was, bo żadnej na razie nie widzę.
madziulanatasza
Ja jestem:-)
madziulanatasza
Wszystko dobrze słychać,kupiłam sobie książkę do napraz do opla astry po niemieckuczekam na wieści od weterynarza ,bo nasza kicia była dziś sterylizowana ,pochmurno i zimno u nas nad morzem ,wiosna dziś sie schowała
reklama
madziulanatasza
wstawiłam wodę na ryż brązowy i do tego chińszczyzna z kurczaczkiem z patelni mniam mniam,coś disiaj mi się sprzątać nie chce
Podziel się: