reklama
A ja mam dziś wczorajsze kotlety z kurczaka, tylko jakąś surówkę muszę wynaleźć no i tak myślę, że może zrobię tą zupkę pieczarkową, co Malinka na nią przepis dawała.
A sprzątanie mi jakoś dziś wyjątkowo sprawnie idzie
A sprzątanie mi jakoś dziś wyjątkowo sprawnie idzie
madziulanatasza
Fanka BB :)
ooo to wpadnij ,bo mnie bardziej dziś interesuje przeglądanie zawartości forum niż szmatka do kurzy cóż zrobić-ŻYCIE
To strasznie dużoMY PO DRODZE MUSIMY ZACHACZYĆ O BANK RACHUNEK ZA PRĄD DOSTAŁAM JEDYNE 297 ZŁ
Świetne wieści! :-)dziewczyny!
witam
jestesmy po lekarzu i Sewi NIE MA JUZ ANEMII
ale jestem zadowolona normalnie skacze ze szczescia ze nareszcie mamy z tym spokoj
wyniki sa prawidlowe
My też zawsze mamy kilka smoczków w domu, a i tak zawsze szukamy!DOWIKLA ROZUMIEM TWÓJ BÓL JA KIEDYŚ SZUKAŁAM TAK SMOCZKA ANTKA OD TEJ PORY MAM W DOMU 3 CO BY ZAWSZE JAKIŚ BYŁ;-)
PATRYSIU SUPER WIEŚCI
A JA CHODZĘ I ZIEWAM KIEDY JA SIĘ WRESZCIE WYŚPIE.....
Jak widać forum mnie też pochłonęło i ze sprzątania nici Wybacz, ale nie zajmę się twoimi kurzami No chyba, że mnie stąd przegnasz!ooo to wpadnij ,bo mnie bardziej dziś interesuje przeglądanie zawartości forum niż szmatka do kurzy cóż zrobić-ŻYCIE
madziulanatasza
nO CÓŻ MYSZUNIA ,JAKOŚ TO BĘDĘ MUSIAŁA PRZEŁKNĄĆ:-)
madziulanatasza
Lecę zajać się obiadem ,zaraz też jadę po mojego kotka na 13 jest do odebrania:-):-):-):-)
medeuska
październikowa mama'09
Wiem wiem, mi kiedyś bardzo często leciała krew z nosa, ale jemu szybciutko przeszło, nie wiem od czego, ale nic mu nie będzie;-)Jeśli to uczulenie od czegoś z jedzenia to po jakimś czasie znów ją wysypie i musisz być na to przygotowana.
Jeśli to uczulenie kontaktowe to raczej nie powróci.
Ja bym natłuszczała ,ale nie koniecznie alantanem.
Problem polega na tym,że takie zmiany skórne u dzieci świadczą o zachodzących nieprawidłowych zmianach w skórze.Naruszona została naturalna bariera skóry jaką jest tzw. płaszcz lipidowy i doszło do podrażnienia.
Teraz jest zaleczone ,bo było smarowane i został utworzony sztuczny płaszcz ochronny.
Jak przestaniesz smarować ,to może byc różnie,bo nie wiadomo co ją uczuliło.
my robimy grilla w sobotę.
Dziś mnie Darek prosił,aby na sobotę taras posprzątać.
Jak na razie zapowiedziało się tylko 12 osób + my oczywiście czyli razem najmniej 16 .Oj będzie się działo.:-):-)
Kuba jak pószedł spać wczoraj o 22 to dziś od 5.15 na nogach.:-):-)
A od czego ta krew?
Może przesilenie wiosenne?
Przy takich krwotokach zawsze głowa w dół i okłady chłodne na kark i na nos. .Niech wszystko ścieknie co ma ścieknąć.
dziewczyny!
witam
jestesmy po lekarzu i Sewi NIE MA JUZ ANEMII
ale jestem zadowolona normalnie skacze ze szczescia ze nareszcie mamy z tym spokoj
wyniki sa prawidlowe
To świetna wiadomosc
Nie martw sie kochana pamietam, jutro jestem u Ciebie
Ide sie pomalowac do sklepu i gotowac zupke, potem trzeba podłogi umyc i do szpitala
Miłęgo popłudnia dziewuszki
reklama
Zrobiłam sobie kawkę i postanowiłam trochę zaległości ponadrabiać! :-)
Rewelacyjny chlebek. A jesteś pewna, że sama go piekłaś? Bo wygąda jakby był prosto z piekarni! ;-)
Biedna Oliwcia! Jak się dziś czuje? Piotruś też nie lubi szczepień i zawsze się drze jak opętany, a jak ostatnio się nie darł to się pani pielęgniarka zdziwiła... My juz po szczepieniu boziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.
Patrysiu, Sewi przystojniacha jak się patrzy! Szkoda, że dziewczynki nie mam, bo też chciałabym takiego fajnego zięcia mieć! ;-) A tak a'propos - widziałam zdjęcia na NK - no rewelacja po prostu. A zdradzisz jakiego programu do obróbki używasz? Photoshopem działasz, czy może coś innego?na jednym Sewi siedzi wymeczony na laweczce na jednym na swoim autku a na jednym w lozeczku sie bawi
Podziel się: