reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja mam dziś wczorajsze kotlety z kurczaka, tylko jakąś surówkę muszę wynaleźć no i tak myślę, że może zrobię tą zupkę pieczarkową, co Malinka na nią przepis dawała.
A sprzątanie mi jakoś dziś wyjątkowo sprawnie idzie :szok:

MY PO DRODZE MUSIMY ZACHACZYĆ O BANK RACHUNEK ZA PRĄD DOSTAŁAM JEDYNE 297 ZŁ:angry::angry:
To strasznie dużo :szok::szok::szok::szok:
dziewczyny!
witam
jestesmy po lekarzu i Sewi NIE MA JUZ ANEMII :-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ale jestem zadowolona normalnie skacze ze szczescia ze nareszcie mamy z tym spokoj
wyniki sa prawidlowe :tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Świetne wieści! :tak::tak::tak::-)
DOWIKLA ROZUMIEM TWÓJ BÓL:tak::tak::tak: JA KIEDYŚ SZUKAŁAM TAK SMOCZKA ANTKA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: OD TEJ PORY MAM W DOMU 3 CO BY ZAWSZE JAKIŚ BYŁ;-)
PATRYSIU SUPER WIEŚCI:tak::tak:
A JA CHODZĘ I ZIEWAM KIEDY JA SIĘ WRESZCIE WYŚPIE.....:eek::eek::eek:
My też zawsze mamy kilka smoczków w domu, a i tak zawsze szukamy! :-D:-D
ooo to wpadnij ,bo mnie bardziej dziś interesuje przeglądanie zawartości forum niż szmatka do kurzy:eek: cóż zrobić-ŻYCIE
Jak widać forum mnie też pochłonęło i ze sprzątania nici :-D:-D:-D Wybacz, ale nie zajmę się twoimi kurzami :-D:-D:-D No chyba, że mnie stąd przegnasz! :laugh2:

Jeśli to uczulenie od czegoś z jedzenia to po jakimś czasie znów ją wysypie i musisz być na to przygotowana.
Jeśli to uczulenie kontaktowe to raczej nie powróci.
Ja bym natłuszczała ,ale nie koniecznie alantanem.
Problem polega na tym,że takie zmiany skórne u dzieci świadczą o zachodzących nieprawidłowych zmianach w skórze.Naruszona została naturalna bariera skóry jaką jest tzw. płaszcz lipidowy i doszło do podrażnienia.
Teraz jest zaleczone ,bo było smarowane i został utworzony sztuczny płaszcz ochronny.
Jak przestaniesz smarować ,to może byc różnie,bo nie wiadomo co ją uczuliło.

my robimy grilla w sobotę.
Dziś mnie Darek prosił,aby na sobotę taras posprzątać.:-D:-D:-D
Jak na razie zapowiedziało się tylko 12 osób + my oczywiście czyli razem najmniej 16 :-D:-D.Oj będzie się działo.:-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D

Kuba jak pószedł spać wczoraj o 22 to dziś od 5.15 na nogach.:tak::-):-)

A od czego ta krew?
Może przesilenie wiosenne?
Przy takich krwotokach zawsze głowa w dół i okłady chłodne na kark i na nos. .Niech wszystko ścieknie co ma ścieknąć.
Wiem wiem, mi kiedyś bardzo często leciała krew z nosa, ale jemu szybciutko przeszło, nie wiem od czego, ale nic mu nie będzie;-)

dziewczyny!
witam
jestesmy po lekarzu i Sewi NIE MA JUZ ANEMII :-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ale jestem zadowolona normalnie skacze ze szczescia ze nareszcie mamy z tym spokoj
wyniki sa prawidlowe :tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

To świetna wiadomosc:tak::tak:

Nie martw sie kochana pamietam, jutro jestem u Ciebie:-D

Ide sie pomalowac do sklepu i gotowac zupke, potem trzeba podłogi umyc i do szpitala:baffled:

Miłęgo popłudnia dziewuszki:-D:-D

reklama
Zrobiłam sobie kawkę i postanowiłam trochę zaległości ponadrabiać! :-)
Jak na razie znalazłam fotkę z moim chlebkiem.
Przepis na sałatkę pewnie wieczorkiem wrzucę.
Rewelacyjny chlebek. :tak: A jesteś pewna, że sama go piekłaś? Bo wygąda jakby był prosto z piekarni! ;-):-D:-D:-D
... My juz po szczepieniu :tak::tak::tak: boziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.
Biedna Oliwcia! Jak się dziś czuje? Piotruś też nie lubi szczepień i zawsze się drze jak opętany, a jak ostatnio się nie darł to się pani pielęgniarka zdziwiła :-D:-D
na jednym Sewi siedzi wymeczony na laweczce na jednym na swoim autku a na jednym w lozeczku sie bawi :-D
blaaaaa066.jpg

blaaaaa003.jpg

blaaaaa060.jpg
Patrysiu, Sewi przystojniacha jak się patrzy! Szkoda, że dziewczynki nie mam, bo też chciałabym takiego fajnego zięcia mieć! ;-) A tak a'propos - widziałam zdjęcia na NK - no rewelacja po prostu. A zdradzisz jakiego programu do obróbki używasz? Photoshopem działasz, czy może coś innego? :confused:

Do góry