zgadzam sie całkowicie!piekna z ciebie mamuska bedzie
jak bedziesz miala zdjecia z brzuszime to oczywisciechcemy zoabczyc no a moze w jakiejs gazetce bedziesz?
mlenka aile Ty masz lat?
31 już niestety :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgadzam sie całkowicie!piekna z ciebie mamuska bedzie
jak bedziesz miala zdjecia z brzuszime to oczywisciechcemy zoabczyc no a moze w jakiejs gazetce bedziesz?
mlenka aile Ty masz lat?
Witam kobitki
Ja po wizycie u nowego gina jestem całkiem zadowolona
Przebadał mnie gruntownie Nie chciał dosłownie błędów wytkać tamtemu, no ale oczy szeroko pre razy otworzył Na początku jak mu powiedziałam ze chcę zmienić lekarza to się dziwnie na mnie patrzył Ale na koniec powypisywał mi skierowania na badania i kazał przyjść za 3 tyg
Stwierdził, że 5 kg od początku ciąży to raczej mało Jak mu powiedziałam, że usłyszałam, ze brzuch podczas spacerków boli mnie dlatego ze jestem za gruba to dopiero miał minę A on powiedział, że boli bo mała jest nogami do dołu i to pewnie dlatego
Niestety jak to powiedział doktorek szyjka jest rozdziwiona Ale mam się nie martwić, bo tam gdzie trzeba wszystko się trzyma Mam się oszczędzać się, ciekawa jestem jak ja to zrobię
Anabuba, i tak pojadę do tego szpiatala, spróbuje się zapisać do tego gina co plecalaś, bo ten nie pracuje w szpitalu państwowym.
Agnes, moje dziecko też dzisiaj wzgardziło drugim daniem Ale jak nie to nie...
Miało być w sktócie a wyszło jak wyszło
ja w tym roku 2 lata mniej niz Ty:-)czyli wczensie sie wzialas za cwiczenia31 już niestety :-):-)
Dostałam dzisiaj mailem:
meduska-zdjęcia szczęka mi opadła idę jej poszukaćpiękna dziewczyna z ciebiema szczęście ten twój M
o anabuba a ja myślałam że ty odsypiasz poprawianie tej pracy
Oilatum - Atopowe Zapalenie SkóryEmolium - Oliatum .jaka jest róznica miedzy nimi?????
Witam kobitki
Ja po wizycie u nowego gina jestem całkiem zadowolona
Przebadał mnie gruntownie Nie chciał dosłownie błędów wytkać tamtemu, no ale oczy szeroko pre razy otworzył Na początku jak mu powiedziałam ze chcę zmienić lekarza to się dziwnie na mnie patrzył Ale na koniec powypisywał mi skierowania na badania i kazał przyjść za 3 tyg
Stwierdził, że 5 kg od początku ciąży to raczej mało Jak mu powiedziałam, że usłyszałam, ze brzuch podczas spacerków boli mnie dlatego ze jestem za gruba to dopiero miał minę A on powiedział, że boli bo mała jest nogami do dołu i to pewnie dlatego
Niestety jak to powiedział doktorek szyjka jest rozdziwiona Ale mam się nie martwić, bo tam gdzie trzeba wszystko się trzyma Mam się oszczędzać się, ciekawa jestem jak ja to zrobię
Anabuba, i tak pojadę do tego szpiatala, spróbuje się zapisać do tego gina co plecalaś, bo ten nie pracuje w szpitalu państwowym.
Agnes, moje dziecko też dzisiaj wzgardziło drugim daniem Ale jak nie to nie...
Miało być w sktócie a wyszło jak wyszło
ania to laura zrbiła się nocnikowa panienkaWidze ze zmiana lekarza dobrze Ci zrobila Super ze jestes zadowolona z niego
laura na nocniku a ja korzystam z chwilki
ania to laura zrbiła się nocnikowa panienka