reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam kobitki :tak:
Ja po wizycie u nowego gina :tak: jestem całkiem zadowolona:tak:

Przebadał mnie gruntownie :baffled: Nie chciał dosłownie błędów wytkać tamtemu, no ale oczy szeroko pre razy otworzył :szok: Na początku jak mu powiedziałam ze chcę zmienić lekarza to się dziwnie na mnie patrzył :baffled: Ale na koniec powypisywał mi skierowania na badania i kazał przyjść za 3 tyg :tak:

Stwierdził, że 5 kg od początku ciąży to raczej mało :sorry2: Jak mu powiedziałam, że usłyszałam, ze brzuch podczas spacerków boli mnie dlatego ze jestem za gruba to dopiero miał minę :szok: A on powiedział, że boli bo mała jest nogami do dołu i to pewnie dlatego:tak:

Niestety jak to powiedział doktorek szyjka jest rozdziwiona :baffled: Ale mam się nie martwić, bo tam gdzie trzeba wszystko się trzyma:sorry2: Mam się oszczędzać się, ciekawa jestem jak ja to zrobię :confused:

Anabuba, i tak pojadę do tego szpiatala, spróbuje się zapisać do tego gina co plecalaś, bo ten nie pracuje w szpitalu państwowym.

Agnes, moje dziecko też dzisiaj wzgardziło drugim daniem :baffled: Ale jak nie to nie... :sorry2:

Miało być w sktócie a wyszło jak wyszło :-D

to dobrze ze wszystko ok:-)
a dzwonilas do tekj poradni juz?czy ten moj gin tam przyjmuje?

Ja byłam wczoraj z dziewczynami u tesciów.i był męża brat z zona i synkiem(2tyg młodszy od Weroniki).słuchajcie on do Weroniki,zaczepia,dotyka a ta w ryk:szok::szok::szok::szok: nawet patrzec sie na nia nie mógł bo sie krzywiła:-D:-D:-D:-D usmaiałm sie z niej.pozniej juz było ok.po jakiejs pół godz.chyba dlatego ze on mały.bo ja ja np.w szkole zacepiaja dzieco to sie cieszy gada itd.byc moze dlatego ze Paulina od niej wieksza to juz zna:-)
no i boi sie nowych miejsc:baffled: tzn jak ja mam na rekach to jest ok,ale jak od razu postawie na nozki to wyje.ostatnio tak było z poczta,a dzis jak byłam w nowym sklepie pierwszt raz.ale ze nie mialam jak ja wziac na rece to po 5 minutach sie uspokoila i juz normalnie laziła

Witam kobitki :tak:
Ja po wizycie u nowego gina :tak: jestem całkiem zadowolona:tak:

Przebadał mnie gruntownie :baffled: Nie chciał dosłownie błędów wytkać tamtemu, no ale oczy szeroko pre razy otworzył :szok: Na początku jak mu powiedziałam ze chcę zmienić lekarza to się dziwnie na mnie patrzył :baffled: Ale na koniec powypisywał mi skierowania na badania i kazał przyjść za 3 tyg :tak:

Stwierdził, że 5 kg od początku ciąży to raczej mało :sorry2: Jak mu powiedziałam, że usłyszałam, ze brzuch podczas spacerków boli mnie dlatego ze jestem za gruba to dopiero miał minę :szok: A on powiedział, że boli bo mała jest nogami do dołu i to pewnie dlatego:tak:

Niestety jak to powiedział doktorek szyjka jest rozdziwiona :baffled: Ale mam się nie martwić, bo tam gdzie trzeba wszystko się trzyma:sorry2: Mam się oszczędzać się, ciekawa jestem jak ja to zrobię :confused:

Anabuba, i tak pojadę do tego szpiatala, spróbuje się zapisać do tego gina co plecalaś, bo ten nie pracuje w szpitalu państwowym.

Agnes, moje dziecko też dzisiaj wzgardziło drugim daniem :baffled: Ale jak nie to nie... :sorry2:

Miało być w sktócie a wyszło jak wyszło :-D

Widze ze zmiana lekarza dobrze Ci zrobila Super ze jestes zadowolona z niego:happy2:

laura na nocniku a ja korzystam z chwilki

reklama
Do góry