reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

medeuska też mi się zawsze marzyła taka profesjonalna sesja zdjęciowa.Słuchaj Ty moze się orientujesz jak to cenowo moze wyglądać??????
wiesz co nie wiem.. różnie.. w niektórych studiach jak sie kiedyś orientowałam to juz nawet za 100-200 zl masz sesje, oni wybierają okolo 5 najlepszych zdjęc i Ci je wywołują, a tak to zależy od fotografa.. są nwet tacy co biora 1000:szok::szok::szok::szok:

Ale sa też tacy którzy dają 1000:tak::-D:-D:-D:-D

reklama
jak byłam jeszcze młoda szczupła i piękna to mi mój kolega fotograf suszył głowę o sesję a ja głupia nie chciałam teraz żałuję bo juz na pewno nie będe tak wyglądac jak kiedyś więc korzystajcie dziewczyny jak możecie :-):-)
przed drugą ciążą +10 kg przez hormony i w trakcie ciąży +20:szok::szok::szok:
i tak ze szczupłej dziewczyny zrobił się potwór :-D
Taaa i co jeszcze:-p12 potworów:baffled:
poza tym teaz Ty mozesz koledze posuszyc glowe, ładna jestes więc na pewno bedzie chcial:-D:-D
i przeciez nie jestes gruba wiec nie gadaj ze przytylas 10 kg:eek: nie chce mi sie wierzyc:-pTo chudzinka musiałaś byc :-p
Zobaczymy co ze mnie sie zrobi :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
to jest lepsza opcja :-D:-D:-D:-D:-D
poszukaj moze znajdziesz fotografa który zrobi Ci za damo:tak::-D

maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści na tej stronce sa fotografowie też, nie musisz sie logowac zeby poszukac, ale jak chcesz napisac wiadomosc, to musisz zalozyc konto, czasem na profilu fotografowie w opisie maja podany nr gg to tez nei trzeba sie logowac, tylko na gg mozesz napisac,

Możesz miec sesje za zdjecia, czyli Ty nic nie placisz i on tobie nic, oboje macie zysk, on doswiadczenie Ty zdjecia:)

Najlepiej szukaj z niewielkim doświadczeniem, no i oczywiscie z okolicy, mozesz sobei wpisac miasto, albo wybrac tylko samo województwo, no i musisz zaznaczyc 3 zakładke najpierw-fotograficy :tak: moze akurat Ci sie uda znaleźc jakiegoś chętnego:tak: chocby na plenerek, ale zawsze to lepsze zdjęcia niz samemu sie zrobi:tak:

Taaa i co jeszcze:-p12 potworów:baffled:

Zobaczymy co ze mnie sie zrobi :-D:-D:-D:-D
kurcze obejrzałam wszystkie jestes piekna bez kitu :tak::tak::tak:
kochana po pierwszym dziecku byłam chuda jak patyk jak uda mi sie zeskanować stare fotki to Wam pokaże dopiero po drugim potwór :-D:-D:-D
więc meduska nic się nie mart będzie dobrze poza tym masz śliczną buźkę:tak::tak::tak:
jutro pewnie zaczną się do mnie odzywac znajomi płci męskiej jak zobaczą tę chociaż jedną Twoją fotkę u mnie na NK :-D:-D:-D[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]

kochana po pierwszym dziecku byłam chuda jak patyk jak uda mi sie zeskanować stare fotki to Wam pokaże dopiero po drugim potwór :-D:-D:-D
więc meduska nic się nie mart będzie dobrze poza tym masz śliczną buźkę:tak::tak::tak:
jutro pewnie zaczną się do mnie odzywac znajomi płci męskiej jak zobaczą tę chociaż jedną Twoją fotkę u mnie na NK :-D:-D:-D
O tak, nie przesadzaj... bo juz zaczynam sie zawstydzac:-D:-D

Ide sie polozyc, bo sie objadłam obiadem:tak:

jutro pewnie zaczną się do mnie odzywac znajomi płci męskiej jak zobaczą tę chociaż jedną Twoją fotkę u mnie na NK :-D:-D:-D[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]

zgadzam sie całkowicie!piekna z ciebie mamuska bedzie:tak::tak::tak::-D
jak bedziesz miala zdjecia z brzuszime to oczywisciechcemy zoabczyc:cool2: no a moze w jakiejs gazetce bedziesz?

mlenka aile Ty masz lat?:happy2:

Witam kobitki :tak:
Ja po wizycie u nowego gina :tak: jestem całkiem zadowolona:tak:

Przebadał mnie gruntownie :baffled: Nie chciał dosłownie błędów wytkać tamtemu, no ale oczy szeroko pre razy otworzył :szok: Na początku jak mu powiedziałam ze chcę zmienić lekarza to się dziwnie na mnie patrzył :baffled: Ale na koniec powypisywał mi skierowania na badania i kazał przyjść za 3 tyg :tak:

Stwierdził, że 5 kg od początku ciąży to raczej mało :sorry2: Jak mu powiedziałam, że usłyszałam, ze brzuch podczas spacerków boli mnie dlatego ze jestem za gruba to dopiero miał minę :szok: A on powiedział, że boli bo mała jest nogami do dołu i to pewnie dlatego:tak:

Niestety jak to powiedział doktorek szyjka jest rozdziwiona :baffled: Ale mam się nie martwić, bo tam gdzie trzeba wszystko się trzyma:sorry2: Mam się oszczędzać się, ciekawa jestem jak ja to zrobię :confused:

Anabuba, i tak pojadę do tego szpiatala, spróbuje się zapisać do tego gina co plecalaś, bo ten nie pracuje w szpitalu państwowym.

Agnes, moje dziecko też dzisiaj wzgardziło drugim daniem :baffled: Ale jak nie to nie... :sorry2:

Miało być w sktócie a wyszło jak wyszło :-D

Ostatnia edycja:
reklama
meduska-zdjęcia szczęka mi opadła idę jej poszukać:szok::szok::szok::-D:-D:-Dpiękna dziewczyna z ciebie:tak::tak::tak:ma szczęście ten twój M:tak::tak:
o anabuba a ja myślałam że ty odsypiasz poprawianie tej pracy:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry