reklama
a my własnie wróciłysmy ze spacerku nawet nie ejst tak zimno i mała zasnęła jak przewidywałam i śpi dalej więc trochę mogę z Wami pobyć:-)
meduska pochwal się tymi zdjęciami ja tez chce zobaczyć
juz po tym avatorze co tu masz widać że jestes sliczną dziewczyną:-):-)
medeuska
październikowa mama'09
haha bez przesady... Poszukaj mnie na nk i prsy okazji wyślij zaproszenie Joanna Pająk Świętochłowice/ Chorzów / Żory wystarczy jak wpiszesz żory to Ci sie pokaża 2a my własnie wróciłysmy ze spacerku nawet nie ejst tak zimno i mała zasnęła jak przewidywałam i śpi dalej więc trochę mogę z Wami pobyć:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jestem i ja.
rano mi wywaliło neta i sie nie pozenałam.spacerek do szkoly zaliczony,Paulina odrabia lekcje Weronika spi na dworzu:-)
Emolium tez podobno dobre
to ja poprosze tez zaproszenie:-)mam na nk takie samo zdjecie co na BB i jestem u dziewczyn
rano mi wywaliło neta i sie nie pozenałam.spacerek do szkoly zaliczony,Paulina odrabia lekcje Weronika spi na dworzu:-)
ja uzywam dla Weroniki Oilatum-kremu do buzi a do ciała uzwyam mydła(kosta ok.20zł) lae ostatanio kupiła,m mydło Oillan tej firmy co robi kosmetyki AA.nowa seria kosmetykow -emolientow i za mydło dałam 9zł niecałe.w aptece kupujesz emolium???? tylko płyn do kapieli uzywasz?czy jakis krem????bo ja bym chciaął jakis krem bo Oliwka nadal ma takie dziwne policzki.Już ma lepsze no ale jeszzce nie są takie jak byc powinny
Emolium tez podobno dobre
u nas paskudna pogoda deszcz pada
no własnie-Weronika wszedzie ma ładna skore ale poliki ciagle albo szorstkie i zaczerwienione a nieraz sie luszczy.ostatnio dalam jej Ibufen o samu pmaranczowym ale sie dopatrzylam po fakcie i dostała na buzi wysypki i poliki sie pogorszyly.bo tak to juz nie wiemm co jamoze uczulac no i na noc to jej buzie mascia witaminowa smaruje-gojaca:-)Dziewczyny,Wasze maluchy są w tej chwili w takim wieku ,gdzie najwięcej ujawnia się alergii i nietolerancji.
Nieleczone a jedynie zaleczane kosmetykami prowadzą do częstych i przewlekłych przeziębień ,mocnego AZS ,a w niektórych przypadkach nawet do astmy oskrzelowej płuc.
Na to wszystko trzeba czasu i takie schorzenia ujawniają się nawet po 5 latach od pierwszych zmian na skórze.:-wściekła/y:
Jeśłi smarujemy kremami,emulsjami,balsamami skórę dziecka i po odstawieniu w krótkim czasie się pojawia znów sucha,łuszcząca,swiecąca polakierowana skóra to jest to dowód na to,że dziecko ma problem z nietolerancją jakiegoś składnika.
Samo smarowanie ukrywa efekt histaminy i nie widać postępów choroby.
Po 2-3 latach a czasami po kilkunastu lub kilkudziesięciu lub dosłownie po kilku miesiącach samo smarowanie nie wystarcza i nietolerancja ujawnia się w inny sposób.
:--(
a ja uzywam odplamiacza Filip lub Bill-ok.5-6zł za litr i skuteczne:-)vanish jest do kitu od razu Ci mówię
moja mama wypróbowała ostatnio clorox do koloru jest łagodniejszy i ponooc plamy i przebarwienia schodza po nim szukałam nawet ostatnio w rossmanie ale tam nie mieli ale jak trafię gdzieś to kupię i przetestuję
pare osób znalazłam właśnie na nk
to ja poprosze tez zaproszenie:-)mam na nk takie samo zdjecie co na BB i jestem u dziewczyn
haha bez przesady... Poszukaj mnie na nk i prsy okazji wyślij zaproszenie Joanna Pająk Świętochłowice/ Chorzów / Żory wystarczy jak wpiszesz żory to Ci sie pokaża 2
juz znaleziona:-):-):-)
na razie widze tylko główne zdjęcie ale przyznaję rację przedmówczyniom - ślczna kobietka
[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
anka26_x_07
Mama Laury :)
wspolczujeWpadam do Was z wizytą.
Kubuś mi usnął już ponad godzinę temu,chyba chłopak noc będzie odsypiał.
Ja powolutku wracam do siebie.
Schudłam przez 2 dni 3.5 kg
Też już fotek nie ma ,a szkoda :-(
Moje juz uwielbiaja sie malowac i przegladac w lustrzeNo i majtki same sobie wybierajaJak cos im sie nie podoba i nie chca tego zalozyc to jest ryk,krzyk i szarpanie sie
woow szalenstwo:-)ale praca poprawionawitajcie
ale jestem niewyspana.słuchajecie z soboty na neidziele siedzialam do 3.30 noego czasu poprawiajac prace i spałam tylko 4 godz potem w dzien jeszcze 4 godz siedzilaam nad glupimi poprawkami.bylam wczoraj u tesciow na obiedzie,potem wieczorem mialam gosci i poszli dopiero o 22 ale juz nie mailam sily wlaczac kompa,wiec poszlam spac.
Paulina juz w w szkole.weronika jeszcze spi wiec ide poczytac co przez weekend naskrobalyscie:-)
Aleksia widze ze jestes-jak sie czujesz?do meza juz dotarlo?
:-) super!Witam dziewczyny pisze zanim M nie ma pojechał coś pozałatwiać.A u nas nocka spokojna dzieci usneły o 20:30 ale z biedą a my sobie pobaraszkowali raz w kuchni a później w łóżeczku już super było M kupił bitą smietaneale jej nie użyliśmy bo czasu zabrakło ale napewno sie nie zmarnuje bo przeciesz jeszcze 3-tg będzie w domku.A co do bielizny to zapytał czemu nie przezroczysta ale dokładnie jej nie obejżał ale dzisiaj zobaczy.No a Martynka zadowolona że ma już tate a Kamilek z początku sie bał no to na tyle zaglądne wieczorkiem jak M nie będzie na kompie siedział miłaeg dnia pa
fajnie byc mile zaskoczona z ranaAle mi dziś mężuś śniadanko zafundował:kanapeczki z szyneczką i z serkiem i ketchupem.Do tego kawka z bitą śmietaną i posypane posypką czekoladową i na deserek truskaweczki z bitą śmietaną hmmm pyszne
ale uczta :-):-):-):-):-)
tyle czekaniawitam a ja własnie wróciłam z WORD już scieżkę wydeptalam troche jestem zła bo mam termin na 29 kwiecień mam dzwonic dowiadywac sie czy coś sie nie zwolnilo i czasami robią dodatkowe grupy strrrrasznie długo noc spokojna Gabi sie dzis nie obudzila o 3 ale wstała po 6 z katarem i takie ma dziwne policzki szorstkie czerwone i swiecące Starszaki na 11.15 na rekolekcje potem obiad w szkole i wracaja do domu Zmoklam zglodniałam Zaraz kawke wypije i nastawię drugie pranie a pierwsze powieszę .Smutny dzien najlepszya pogoda na spanie a ja lubie spac i ciagle mi malo snu
lali tez to uwielbiawłaśnie nam ESCE leci jakarta no to my szalejemy,ulubiona piosenka Oliwki,tany tany dziewczyny ale mi dzis szajba odbija
Laura tez ma takie problemywidzę ze większość dzieciaczków ma podobny problem a kosmetyki Emolium kosztuja w granicach 25-30 zl ale sa skuteczne a jak nie ma kasy za dużo to kupuję CUTIBAZĘ I TEZ POMAGA .:: CUTIBAZA KREM - AptekaOTC.pl - leki bez recepty
racja wiesz co piszeszJeśłi jest cała sucha skóra w równym stopniu to oki.
Ale jeśli jest tak,że nagle skóra staje się miejscami jeszcze bardziej sucha i zaczyna się zmieniać kolorem lub łuszczyć to jest już niepokojące.
Tu jest minimalnie napisane na ten temat.
Atopowe zapalenie skóry u niemowląt i dzieci. Zapalenie skóry AZS. Choroby skóry u dzieci.
cieploSałatka z keczupem To nie dla mnie
A jeśli chodzi o ta przyprawę, to posypałam nią kiedyś boczek, a potem na grilla, pychotka
Moja dziecko znowu rozebrało się od pasa w dół
Smacznego PATRYSIU
A ja dzisiaj nie mam obiadku bo nie zrobilamDobrze ze Dominik je w przedszkolu a dla dziewczynek mam w lodowce sloiczki;-):-)
A dla mnie to wysle szwagra do picollo:-)
Ide wstawic pranie
a ja mam mielone
Lali juz wstala hihi wiec ide na obiad
medeuska też mi się zawsze marzyła taka profesjonalna sesja zdjęciowa.Słuchaj Ty moze się orientujesz jak to cenowo moze wyglądać??????
jak byłam jeszcze młoda szczupła i piękna to mi mój kolega fotograf suszył głowę o sesję a ja głupia nie chciałam teraz żałuję bo juz na pewno nie będe tak wyglądac jak kiedyś więc korzystajcie dziewczyny jak możecie :-):-)
przed drugą ciążą +10 kg przez hormony i w trakcie ciąży +20
i tak ze szczupłej dziewczyny zrobił się potwór
[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja wzielam wczraj od mamy kurczaka wiec tylko ryz bo surowke tez msam:-)
ania praca poprawiona wlasnie czekam na wiesci czy zatwierdona
ania praca poprawiona wlasnie czekam na wiesci czy zatwierdona
Podziel się: