reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Laura w lozezku a ja zaraz za podlogi musze sie zabrac i wstwic pranie.Ale z tym musze zaczekac az Laura zasnie:tak:

Pogoda w kratke raz slonce raz deszcz:confused:jakas masakra:baffled:Laura marudna to wyladowala w lozeczku jeszcze ja sychac a mialam ja klasc o 14:szok:
Skoro mam toche wolnego to czas na kawusie:tak:

Medeuska ostro musialas szorowac te fugi:-D
Myszunia wazne ze spotkanko sie udalo:happy2: Doczytac zawsze mozna:tak:
No ostro ostro, jak juz sie wzielam to na maksa:-D najpierw zalałąm każdą po kolei domestosem odczekałam 15 min a potem szorowanko i śnieeeeżnobiałe... ale kręgosłup mi pada i troche mi niedobrze od tego domestosa, otwarlam wszystkie okna jak to robiłam i przez golf oddychałam ale i tak troche sie tego nawdychałam:baffled::baffled:

ALE WARTO BYŁO:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
No sie sie opijesz......soczkow owocowych:tak:Wazne ze tort bedzie mniammmmmm ostatnio mam smaki na slodkie.

Wycztyalam w gazecie o testach w 6tc ktore rozpoznaja plec dziecka.Jezeli sie nie prawdzi oddaja kase:szok:ciekawe ile taki test kosztuje:confused:
A gdzie taki test mozna dostac? :-D:-D jak kosztuje mniej niz 100 zl to kupie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Laura juz padla wiec zwijam sie do pralni i podlogi umyc

Medeuska ja nie znosilam takich zapachow w ciazy:baffled:

Dowikla no to czas na kawulca
Mi szczerze mało co wogóle przeszkadza w ciązy.. oprócz... (dziwne) natrętnego dotyku M...

On chce dobrze i czasem mnie przytuli wieczorem albo za piers chce zlapac i jesli to jest wtedy kiedy ja nie chce to na niego z paszczą wylatuję:-D:-D:-D:-D i teraz juz w sumei porzestal... źle.. bo teraz jeszcze gorej jak wogle nie pokazuje mi czulości...:-D:-D

Mi szczerze mało co wogóle przeszkadza w ciązy.. oprócz... (dziwne) natrętnego dotyku M...

On chce dobrze i czasem mnie przytuli wieczorem albo za piers chce zlapac i jesli to jest wtedy kiedy ja nie chce to na niego z paszczą wylatuję:-D:-D:-D:-D i teraz juz w sumei porzestal... źle.. bo teraz jeszcze gorej jak wogle nie pokazuje mi czulości...:-D:-D

ciaza spowodowal to ze masz wstret do faceta??
Ja to strasznie lubialam jak mnie dotykal ale neistey nic nie moglismy skonsumowac:-(

ciaza spowodowal to ze masz wstret do faceta??
Ja to strasznie lubialam jak mnie dotykal ale neistey nic nie moglismy skonsumowac:-(
No wiem że to dziwne, ale tak.. co do seksu to może czasem mam ochote, ale potem robię sie zmęczona i juz mis ie nie che, nie lubie jak dotyka moich piersi, drazni mnie to, a wczesniej to uwielbialam.. najlepsze ze mnie nie bolą, więc nie wiem co jest powodem tego..:baffled:

A co do przytulania, czaesem mnie to meczy bo mi jest za ciepło, albo musze miec swoja przestrzen zeby sie wygodnie ulozyc, bo w ciazy mam problemy z zasypianiem

No wiem że to dziwne, ale tak.. co do seksu to może czasem mam ochote, ale potem robię sie zmęczona i juz mis ie nie che, nie lubie jak dotyka moich piersi, drazni mnie to, a wczesniej to uwielbialam.. najlepsze ze mnie nie bolą, więc nie wiem co jest powodem tego..:baffled:

A co do przytulania, czaesem mnie to meczy bo mi jest za ciepło, albo musze miec swoja przestrzen zeby sie wygodnie ulozyc, bo w ciazy mam problemy z zasypianiem

No niestety w ciazy tak juz jest ze jedne rzeczy nas draznia a inne wrecz przeciwnie.Jezeli chodzi o sen to nie wiem czym to jest uwarunkowane ale ja uwielbialam spac na prawym boku i tak tez w czasie akcji porodowej na tym boku mialam najwieksze skurcze:szok::-D
Mi ropwniez w ciazy bylo wiecznie cieplo a jak sie przytulalismy bylam cala mokra ale wpadlam na pomysl i spalam przy wiatraku:tak::-)moglismy sie przytulac cala noc zreszta do tej pory spimy przytuleni ale po porodzie cieploty mi przeszly i znow jestem zmarzluchem:sorry2:

ja mialam 2 razy tipy... i dziekuje bardzo, tak misie paznokcie zniszczyły że łohoho... miąłam ładne swoje naturalne grube, zawsze wszyscy mówili że mam tipsy, przed studniówką mi sie połamaly i zrobiam tipsy, i juz od tego czasu mam zniszczone...:baffled: potem kolezanka sie uczyła na moich paznokciach, odpadly mi po 2 dniach:-D:-D:-D
Teaz musze zregenerowac te moje azury, w sumie od tego czasu smaruje odżywką i nic nie daje...:baffled: Już chyba nigdy nie bede miala takich ladnychjak kiedyś:shocked2: Teraz to nawet mi sienie che o nie dbac i ich malowac:-D:-D
ja też mam zniszczone
Pomaga mi taka odżywka jak w salonach kosmetycznych mają na odbudowę płytki.
Nazywa się NEIL TEC u mnie w salonie kosztuje 60 zł a ja znalazłam w hurtowni za niecałe 30.:tak::szok::szok:

no to ja bede z doskoku ide do kuchni zrobic cos na zab:-D

Nie mam pomyslu na obiadek:-(
Chyba odgrzejemy bigosik:confused: a potem zaserwuje nalesniki z parowka:tak:
napisz jak smakowały

oj to złośliwa jesteś,ale Tobie wolno :-D:-D:-D

a ja wróciłam z kościoła i po drodze gości spotkałam.
Teraz sobie siedzimy i gawędkujemy.
Później Wam wkleję fotki z balu Kubusiowego.
Ja dziś na obiad mam:
pierogi z truskawkami i śmietaną ,leniwe z masełkiem i zasmażaną bułeczką
Kubusiowi zrobię paluszki rybne i frytki

ja też mam zniszczone
Pomaga mi taka odżywka jak w salonach kosmetycznych mają na odbudowę płytki.
Nazywa się NEIL TEC u mnie w salonie kosztuje 60 zł a ja znalazłam w hurtowni za niecałe 30.:tak::szok::szok:

napisz jak smakowały

oj to złośliwa jesteś,ale Tobie wolno :-D:-D:-D

a ja wróciłam z kościoła i po drodze gości spotkałam.
Teraz sobie siedzimy i gawędkujemy.
Później Wam wkleję fotki z balu Kubusiowego.
Ja dziś na obiad mam:
pierogi z truskawkami i śmietaną ,leniwe z masełkiem i zasmażaną bułeczką
Kubusiowi zrobię paluszki rybne i frytki
Nie ma to jak robic 3 oddzielne obiady :-D:-D:-D

No może troche wredna jestem:-D ale on to rozumie:tak::-D:-D

reklama
No niestety w ciazy tak juz jest ze jedne rzeczy nas draznia a inne wrecz przeciwnie.Jezeli chodzi o sen to nie wiem czym to jest uwarunkowane ale ja uwielbialam spac na prawym boku i tak tez w czasie akcji porodowej na tym boku mialam najwieksze skurcze:szok::-D
Mi ropwniez w ciazy bylo wiecznie cieplo a jak sie przytulalismy bylam cala mokra ale wpadlam na pomysl i spalam przy wiatraku:tak::-)moglismy sie przytulac cala noc zreszta do tej pory spimy przytuleni ale po porodzie cieploty mi przeszly i znow jestem zmarzluchem:sorry2:
No ja też jestem zmarzluchem a mój D moim kaloryferem :-D:-D:-D
Anią włącz GG ,bo chcę zaklikać

Do góry