reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja Oliwka też ma takie pomysły że ho ho.A ulubiona zabawą jest pluskanie się w kibelku :-D:-D:-D:-D ile ja się natłumaczyłam i nie raz krzyknęłąm a ona swoje.
hehhehe fajna zabawa.moje dzieci takich pomysłow nie maja.ale Weonika lubi sie bawic koszem na ubrania w łazienxce.ma z góry otowrki wiec czesto cos wrzuca a poetm wyciaga.w ogole jak ktos jest w lazience to ona tez musi byc:-Da jak sie Paulina myja toi= juz nie ma mowy zeby mała nie weszła:-)

u mnie wywalanie wszystkiego z szafek jest na porządku dziennym :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: i chodzi najczęściej w gaciorach taty na głowie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja swoje dziewczyny szybko oduczyłam wyciagnaia ciuchow:-)w ogole to moze ze 2 razy kazda z nich wyciagnela.Weronika co najwyzej teraz tylko otwiera i zamyka dzrwiczki:-)

U Was w domu to istny babiniec panuje :-D:-D:-D:-D:-D same kobitki,mąż nie czuje się osaczony ???? :-)
u nas tez babiniec.jestesmy my 3,mamy 2 syczki,mialysmy jesczze kotke ale zginęłą:-(

300zł to dużo? szukalam oczywiscie tanszych, ale w tej kwesti chyba jednak nie ma co oszczedzac. ogladalam tez takie za blisko 800, ale na takie juz mnie w ogole nie stac
myszunia ostatnoio za 800kupiła:baffled:

reklama
hehhehe fajna zabawa.moje dzieci takich pomysłow nie maja.ale Weonika lubi sie bawic koszem na ubrania w łazienxce.ma z góry otowrki wiec czesto cos wrzuca a poetm wyciaga.w ogole jak ktos jest w lazience to ona tez musi byc:-Da jak sie Paulina myja toi= juz nie ma mowy zeby mała nie weszła:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja swoje dziewczyny szybko oduczyłam wyciagnaia ciuchow:-)w ogole to moze ze 2 razy kazda z nich wyciagnela.Weronika co najwyzej teraz tylko otwiera i zamyka dzrwiczki:-)

u nas tez babiniec.jestesmy my 3,mamy 2 syczki,mialysmy jesczze kotke ale zginęłą:-(

myszunia ostatnoio za 800kupiła:baffled:
Witaj Kochaniutka z raniutka:-):-)

acha to juz wiem, ale nie oglądałam a i wczoraj o 19,30 już w łóżku leżałam dacie wiarę???

reklama
Do góry