reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no popatrz ale Wam niespodzianke zrobila
i gratulacje dla ciotki :tak:
A dzieki dzieki:tak: Sama nie zdążyłam jej pogratulowac:-D

Brawa za odwagę i wiedze.
Finał to już dużo :-D:-D:-D
Ale wiesz jest taki niedosyt.. tymbardziej po tym że tak dobrze jej szło:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ale w takich grach też trzeba miec szczescie...

Tak wiec ja tez juz jestem z rana:tak::tak: ide sobie zrobic kawke a potempomyślę o śniadanku może jakims.. narazie mi niedobrze...:szok: pranie już sie robi:cool2:

Cześć dziewczyny
Ale jestem połamana. Wszystko mnie boli.Ponaciągałam sobie co nie co ciężarami, bleee.
Dziś zdecydowanie spokojniejszy dzien planuję. Przełożyłam na dziś mycie okien i jak na złość mój ich nie umyje po w pracy do 18, i ja raczej też nie, bo zaciągnęło chmurami aż ciemno. Na baaardzo szybkie zakupy wyskoczę, jak mała zaśnie.
Idę Was poczytać z wczoraj

Witam sie z ranka Dzień dobry:tak:my nocke mielismy dobrą dzieci wstały o 6:30 a mnie tak wszystko boli od wczorajszego sprzątania ręcy nie czuje ale zaraz ide kurze poscierac i wykładzine będe szorować dzisiaj a na jutro sobie łaźienke zostawie a jeszcze do sklepu i apteki musze skoczyć a moze jeszcze o sklep z ubraniami zachacze i kupie sobie jakąs elegancką bluzeczke zobacze nachwilke z wami posiedze a reszte kompa chowam i zabieram sie za sprzatanie i prasowanie.:tak:

Cześć dziewczyny
Ale jestem połamana. Wszystko mnie boli.Ponaciągałam sobie co nie co ciężarami, bleee.
Dziś zdecydowanie spokojniejszy dzien planuję. Przełożyłam na dziś mycie okien i jak na złość mój ich nie umyje po w pracy do 18, i ja raczej też nie, bo zaciągnęło chmurami aż ciemno. Na baaardzo szybkie zakupy wyskoczę, jak mała zaśnie.
Idę Was poczytać z wczoraj
Wczoraj nie było dużo;-)
Odpocznij sobie kobieto bo się zamęczysz:tak:
Witam sie z ranka Dzień dobry:tak:my nocke mielismy dobrą dzieci wstały o 6:30 a mnie tak wszystko boli od wczorajszego sprzątania ręcy nie czuje ale zaraz ide kurze poscierac i wykładzine będe szorować dzisiaj a na jutro sobie łaźienke zostawie a jeszcze do sklepu i apteki musze skoczyć a moze jeszcze o sklep z ubraniami zachacze i kupie sobie jakąs elegancką bluzeczke zobacze nachwilke z wami posiedze a reszte kompa chowam i zabieram sie za sprzatanie i prasowanie.:tak:
No kochana Ty to musisz sprzątac:-D:-D Nie powiem Ci żebys odpoczywała:tak::-D:-D będziesz odpoczywac jak będzie M:tak::cool2:

Też bym sie musiala zabrac za porzadki.. wczoraj cały dzien sie z piergoami męczylam:-D:-D

reklama
Dziewczyny!!! 17 stron??? Czy Wy już nie możecie za siebie???:-D:-D:-D:-D!!!

Juz nigdy więcej takich zaległości nie narobie.
Wskoczyło mi w oko ALEKSIA ZAFASOLKOWAŁA!!! ALEKSIA MOJE SERDECZNE GRATULACJE!!!

Nadrabiać będę do wieczora, kurcze jak Wam później posta wysmarzę, to nikomu nie będzie się go chciało czytać, hhihihihihihi

To na zrazie, trza odpokutować, tylko kiedy ja w chacie coś zrobię???:tak::yes::oo2:
Luna dziekuję za gratki :-):-) i masz rację, bo dziewczyny szaleją z tym pisaniem, ja nie nadążam nadrabiać zaległośći:-):-)

Witam i ja porannie:-)
słońce,ptaków spiew i snieg...piekna zima tej wiosny:-):shocked2:

Weronika o 5zjdał kasze i wzięłam ja do łóżka bo marudziła.rano poszłam odprowadzic Pauline dosasiadów,przychodze a Weronika urzeduje przy szafce z butami:szok::-D
zlazła z łóżka,no i pospane.teraz luka na bajke a ja dopijam kawke:-):-D
Joannabedziemy mocno trzymac kciuki.
Aleksia to musisz teraz dbac o siebie,a operacje w ciazy odradzm,sama przeszłam,wiec jak nie ma wybitnrj koniecznosci to lepiej poczekac:tak: a na co miła byc ta operacja?
a mąz to pewnie w szoku.daj mu czas oswoic sie z sytuacja:-D
Anabubka bedę dbała oczywiście, a operacja na przepuklinę lędźwiową- jak ja dzisiaj w nocy cierpiałam to masakra normalnie. i teraz ubrać sie nie mogę przekichane:tak::tak:

witam się ja:tak:
alexia no to jeszcze raz gratki:happy2: a mąż poczekaj faceci dużej zaskakują wiesz oni wolniej myślą:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
anabuba super że z paulinką ok:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: gratulacje dla ciebie bo to dużo twojej pracy w tym:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a ja się muszę spakować ale mi się nie chce a buuuuuuuuuuu:no::no::no::no:

dwa w jednym ha ha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
muszę jeszcze jakiś obiadek podszykować co by moje kochanie miało co jeść :-D na szczęśćie on umie i lubi gotować to w sobote na nasz przyjazd coś ugotuje:tak:
jak ja bez was wytrzymam:dry::dry::dry:
Malinka dzieki za gratki, a Ty gdzie wyjeżdzasz??? tzn juz wyjechałaś chyba wczoraj tak??:-)

Witaj Wiktoria, to zmniejsz tempo troszkę, do świąt masz jeszcze czasu troszkę, chcesz się zarypać odrazu wszystkim???

witaj Modeuska hi hi hi ja jestem:-):-)

Do góry