reklama
medeuska
październikowa mama'09
A dzieki dzieki Sama nie zdążyłam jej pogratulowacno popatrz ale Wam niespodzianke zrobila
i gratulacje dla ciotki
Ale wiesz jest taki niedosyt.. tymbardziej po tym że tak dobrze jej szłoBrawa za odwagę i wiedze.
Finał to już dużo
Ale w takich grach też trzeba miec szczescie...
Tak wiec ja tez juz jestem z rana ide sobie zrobic kawke a potempomyślę o śniadanku może jakims.. narazie mi niedobrze... pranie już sie robi
luna665
Mama grudniowa 2007
Cześć dziewczyny
Ale jestem połamana. Wszystko mnie boli.Ponaciągałam sobie co nie co ciężarami, bleee.
Dziś zdecydowanie spokojniejszy dzien planuję. Przełożyłam na dziś mycie okien i jak na złość mój ich nie umyje po w pracy do 18, i ja raczej też nie, bo zaciągnęło chmurami aż ciemno. Na baaardzo szybkie zakupy wyskoczę, jak mała zaśnie.
Idę Was poczytać z wczoraj
Ale jestem połamana. Wszystko mnie boli.Ponaciągałam sobie co nie co ciężarami, bleee.
Dziś zdecydowanie spokojniejszy dzien planuję. Przełożyłam na dziś mycie okien i jak na złość mój ich nie umyje po w pracy do 18, i ja raczej też nie, bo zaciągnęło chmurami aż ciemno. Na baaardzo szybkie zakupy wyskoczę, jak mała zaśnie.
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam sie z ranka Dzień dobrymy nocke mielismy dobrą dzieci wstały o 6:30 a mnie tak wszystko boli od wczorajszego sprzątania ręcy nie czuje ale zaraz ide kurze poscierac i wykładzine będe szorować dzisiaj a na jutro sobie łaźienke zostawie a jeszcze do sklepu i apteki musze skoczyć a moze jeszcze o sklep z ubraniami zachacze i kupie sobie jakąs elegancką bluzeczke zobacze nachwilke z wami posiedze a reszte kompa chowam i zabieram sie za sprzatanie i prasowanie.
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja jestem i brawa dla cioci za odwagejest tu kto
medeuska
październikowa mama'09
Wczoraj nie było dużo;-)Cześć dziewczyny
Odpocznij sobie kobieto bo się zamęczysz
No kochana Ty to musisz sprzątac Nie powiem Ci żebys odpoczywała będziesz odpoczywac jak będzie MWitam sie z ranka Dzień dobrymy nocke mielismy dobrą dzieci wstały o 6:30 a mnie tak wszystko boli od wczorajszego sprzątania ręcy nie czuje ale zaraz ide kurze poscierac i wykładzine będe szorować dzisiaj a na jutro sobie łaźienke zostawie a jeszcze do sklepu i apteki musze skoczyć a moze jeszcze o sklep z ubraniami zachacze i kupie sobie jakąs elegancką bluzeczke zobacze nachwilke z wami posiedze a reszte kompa chowam i zabieram sie za sprzatanie i prasowanie.
Też bym sie musiala zabrac za porzadki.. wczoraj cały dzien sie z piergoami męczylam
medeuska
październikowa mama'09
dziękujęJa jestem i brawa dla cioci za odwage
A wiecie co najlepsze
Jak prawie nigdy tego programu nie oglądam, to wczoraj go wlączyłam i szok.. jak usłyszałam imie nazwisko ciotki i miasto
reklama
A
Aleksia123
Gość
Luna dziekuję za gratki :-):-) i masz rację, bo dziewczyny szaleją z tym pisaniem, ja nie nadążam nadrabiać zaległośći:-):-)Dziewczyny!!! 17 stron??? Czy Wy już nie możecie za siebie???!!!
Juz nigdy więcej takich zaległości nie narobie.
Wskoczyło mi w oko ALEKSIA ZAFASOLKOWAŁA!!! ALEKSIA MOJE SERDECZNE GRATULACJE!!!
Nadrabiać będę do wieczora, kurcze jak Wam później posta wysmarzę, to nikomu nie będzie się go chciało czytać, hhihihihihihi
To na zrazie, trza odpokutować, tylko kiedy ja w chacie coś zrobię???
Anabubka bedę dbała oczywiście, a operacja na przepuklinę lędźwiową- jak ja dzisiaj w nocy cierpiałam to masakra normalnie. i teraz ubrać sie nie mogę przekichaneWitam i ja porannie:-)
słońce,ptaków spiew i snieg...piekna zima tej wiosny:-)
Weronika o 5zjdał kasze i wzięłam ja do łóżka bo marudziła.rano poszłam odprowadzic Pauline dosasiadów,przychodze a Weronika urzeduje przy szafce z butami
zlazła z łóżka,no i pospane.teraz luka na bajke a ja dopijam kawke:-)
Joannabedziemy mocno trzymac kciuki.
Aleksia to musisz teraz dbac o siebie,a operacje w ciazy odradzm,sama przeszłam,wiec jak nie ma wybitnrj koniecznosci to lepiej poczekac a na co miła byc ta operacja?
a mąz to pewnie w szoku.daj mu czas oswoic sie z sytuacja
witam się ja
alexia no to jeszcze raz gratki a mąż poczekaj faceci dużej zaskakują wiesz oni wolniej myślą
anabuba super że z paulinką ok gratulacje dla ciebie bo to dużo twojej pracy w tym
a ja się muszę spakować ale mi się nie chce a buuuuuuuuuuu
Malinka dzieki za gratki, a Ty gdzie wyjeżdzasz??? tzn juz wyjechałaś chyba wczoraj tak??:-)dwa w jednym ha ha
muszę jeszcze jakiś obiadek podszykować co by moje kochanie miało co jeść na szczęśćie on umie i lubi gotować to w sobote na nasz przyjazd coś ugotuje
jak ja bez was wytrzymam
Witaj Wiktoria, to zmniejsz tempo troszkę, do świąt masz jeszcze czasu troszkę, chcesz się zarypać odrazu wszystkim???Witam sie z ranka Dzień dobrymy nocke mielismy dobrą dzieci wstały o 6:30 a mnie tak wszystko boli od wczorajszego sprzątania ręcy nie czuje ale zaraz ide kurze poscierac i wykładzine będe szorować dzisiaj a na jutro sobie łaźienke zostawie a jeszcze do sklepu i apteki musze skoczyć a moze jeszcze o sklep z ubraniami zachacze i kupie sobie jakąs elegancką bluzeczke zobacze nachwilke z wami posiedze a reszte kompa chowam i zabieram sie za sprzatanie i prasowanie.
witaj Modeuska hi hi hi ja jestem:-):-)jest tu kto
Podziel się: