dziekuje ale chyba nie zjem calejSmacznego
A ja jestem glodna a Klaudia jeszcze mi bryka w łozeczku
reklama
To sie podzielJa napewno zjemdziekuje ale chyba nie zjem calej
zostala1/3 wiec proszeTo sie podzielJa napewno zjem
MAŁOAle i tak zjemJestem mega glodna i ajk tylko zobacze ze Klaudia juz spi to brykne do kuchnizostala1/3 wiec prosze
Zostalysmy same czy mi sie wydaje
Moj M wlasnie goli sobie gloweA potem mnie meczy zawsze pytaniem czy rownoA ja i tak sie na tym nie znam
Brawa za odwagę i wiedze.Pycha przepisy, babcia mi zrobiła ciasto, w sumie nci zle nie zrobiłam, tylko nie mam cierpliwości
No i moja babcia daje 2 jajka i mleko zamiast wody..
Pierożki wyszły mi pyyyyyychotka.... ni ema to jak własny farsz to jest jjednak wieeeeelja różnica, M jak zawsze je malutkich sklepowych mrożonych ok 10 to teraz zjadl moich(2 razy wiekszych) ponad 20 ni juz do teraz nic nie jadl tak sie objadł o 16
A wogóle dziewczyny muszesie pochwalic ze moja ciotka była dzisiaj w 1 z 10, najlepsze że nic nie wiedzielismy wszyscy i przypadkiem moj dziaek zauwazyl bo w sumie ciągle to ogląda
Doszła do finału, w finale caly cas dawala na siebie i miala 152 pkt i kurde nie siadlo jej raz pytanieu jak dala na siebie potem sie walnela tylko bo odpowiedziala gimnastyka artystyczna, a jakby opdowiedziala tylko gimnastyka to by było dobrze.... potemuz przy koncowce jak byla ona i jedna taka baba po 1 szansie to trafilo jej sie durne pytanie jakies ktorego nawet nie pamietam i przegrała.. a abka która wygrała miała 81pkt
ALE WAŻNE ŻE WOGÓLE SIE DOSTALA I DOSZLA DO FINAŁU I TAK WIELKIE OSIĄGNIĘCIE
Finał to już dużo
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
melduje sie że jestem i chyba pierwsza:-)
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
widze ze jak mnie wczoraj nie było to sie szybko zwinełyscie:-)
ja wczoraj byłam u mamy-Weronika ucieszona bo po tygodniu nareszcie była na dworzu:-)wieczorem oglądałm housa i juz byłam tak padnieta ze poszłam spac.troche odespłam
Weronika wczoraj usneła o 22 i juz nie spi
ide poczytac co wczoraj naskrobalyscie
ja wczoraj byłam u mamy-Weronika ucieszona bo po tygodniu nareszcie była na dworzu:-)wieczorem oglądałm housa i juz byłam tak padnieta ze poszłam spac.troche odespłam
Weronika wczoraj usneła o 22 i juz nie spi
ide poczytac co wczoraj naskrobalyscie
Podziel się: