reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pycha przepisy, babcia mi zrobiła ciasto, w sumie nci zle nie zrobiłam, tylko nie mam cierpliwości:-D:-D:-D

No i moja babcia daje 2 jajka i mleko zamiast wody..:tak::tak:

Pierożki wyszły mi pyyyyyychotka.... ni ema to jak własny farsz to jest jjednak wieeeeelja różnica, M jak zawsze je malutkich sklepowych mrożonych ok 10 to teraz zjadl moich(2 razy wiekszych) ponad 20:-D:-D ni juz do teraz nic nie jadl tak sie objadł o 16:-D:-D:-D:-D

A wogóle dziewczyny muszesie pochwalic ze moja ciotka była dzisiaj w 1 z 10, najlepsze że nic nie wiedzielismy wszyscy i przypadkiem moj dziaek zauwazyl bo w sumie ciągle to ogląda:szok::szok::szok:

Doszła do finału, w finale caly cas dawala na siebie i miala 152 pkt i kurde nie siadlo jej raz pytanieu jak dala na siebie potem sie walnela tylko bo odpowiedziala gimnastyka artystyczna, a jakby opdowiedziala tylko gimnastyka to by było dobrze.... potemuz przy koncowce jak byla ona i jedna taka baba po 1 szansie to trafilo jej sie durne pytanie jakies ktorego nawet nie pamietam i przegrała.. a abka która wygrała miała 81pkt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ALE WAŻNE ŻE WOGÓLE SIE DOSTALA I DOSZLA DO FINAŁU I TAK WIELKIE OSIĄGNIĘCIE:tak::tak::tak::-D:-D
Brawa za odwagę i wiedze.
Finał to już dużo :-D:-D:-D

reklama
widze ze jak mnie wczoraj nie było to sie szybko zwinełyscie:-)
ja wczoraj byłam u mamy-Weronika ucieszona bo po tygodniu nareszcie była na dworzu:-)wieczorem oglądałm housa i juz byłam tak padnieta ze poszłam spac.troche odespłam:-D
Weronika wczoraj usneła o 22 i juz nie spi:szok:
ide poczytac co wczoraj naskrobalyscie

Do góry