reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aleksia to racja swieta jeszcze daleko ale Mąż już w niedziele przyjeżdza no i musze wysprzatac:tak:
Kochana to poczekaj na mężą, pomoże Ci i razem się uwiniecie szybko:-):-) wiem, wiem że łatwo się mówi, mój tez nie skory do porządków a od środy to taki nie swój jest hi hi hi:happy2::happy2::happy2:
Dziewczynki lecę sie ubrać i jakieś śniadanko zrobić, okropnie sie dziś czuję, kręgosłup mi pęka od wczoraj- masakra:-):-) miłego dzionka Wam zyczę i potem zajrzę do Was:-):-) tylko nie piszcie tak dużo oki???:happy2::happy2::happy2:

reklama
reklama
ale cos mi sie wydaje ze babka dostanie lanie jak przyjda do domu
skoro nie chial zeby odpowiadala na pytanie czy uderzyl ja przy dzieciach to tak musialo byc
facet sprawia takie wrazenie dominujacego i wrednego
oj ....
ja nie ogladam tego progrmau,ale ludzie sa chorzy ze za kase ida do tekiego programu brudy prac.

szkoda ze nie moge ogladnac chcoiaz jednego odcinka
Moze jak bede w Pl to mi sie uda:tak:
Ania moze z netu sobie sciagniesz bo chyba gdzies na dvhk widzialam

Zrobiłam, ale z ciasta od babci:-D:-D:-D:-D

W sumienie robiłam nic źle, tylko ja cierpliwości nie mam:tak::-D
a mowilam ze cierpliowsci potzreba:-)

Witaj Kochaniutka z raniutka:-):-)

acha to juz wiem, ale nie oglądałam a i wczoraj o 19,30 już w łóżku leżałam dacie wiarę???

teraz to musisz sie wysypiac bo potem nie bedzie kiedy:-D

Kochana to poczekaj na mężą, pomoże Ci i razem się uwiniecie szybko:-):-) wiem, wiem że łatwo się mówi, mój tez nie skory do porządków a od środy to taki nie swój jest hi hi hi:happy2::happy2::happy2:
Dziewczynki lecę sie ubrać i jakieś śniadanko zrobić, okropnie sie dziś czuję, kręgosłup mi pęka od wczoraj- masakra:-):-) miłego dzionka Wam zyczę i potem zajrzę do Was:-):-) tylko nie piszcie tak dużo oki???:happy2::happy2::happy2:
Miłęgo dzionka:tak:

Postaramy sie nie pisac:cool2::cool2::-D:-D:-D:-D

jej, to szybciutko, nawet mnie pobilaś:tak: Bo jaostatnio ciągle chodze ok 22, a wczesniej zawsze 24 albo później:-D
ja ostatnio jakoś mnie tak zmiata wcześnie :-):-)

Aleksia widze że nowe suwaczki sliczne.A mój synek od wczoraj powtaża ciągle MAMA:tak:
nom wczoraj je wyprodukowałam :-):-) ale wiecej nie chce mi sie zmieścić już:))))

No to gratki:tak: a dziekuję

Kurde dzisiaj przyjeżdża głupia pita, mama Patryka i juz mam zepsuty humor na myśl, że będe musiała ją znosic w domu:dry::dry::baffled::baffled:
uuuuuu to współczucia Kochana:-):-):baffled::baffled: ale nie daj się tylko :-):-)

Uciekam Kobietki :happy2::happy2: do poklikania puźniej :happy2::happy2::happy2:

reklama
ja ostatnio jakoś mnie tak zmiata wcześnie :-):-)

nom wczoraj je wyprodukowałam :-):-) ale wiecej nie chce mi sie zmieścić już:))))

uuuuuu to współczucia Kochana:-):-):baffled::baffled: ale nie daj się tylko :-):-)

Uciekam Kobietki :happy2::happy2: do poklikania puźniej :happy2::happy2::happy2:
To jest ciąża:-p Na poczatku to ja mogłam spac juz od 17:tak::-D:-D

Do góry