Joanna73
uzależniona od BB
Próbowałam już w ten sposób i nie wyszlo :-joanna jakby to napisać widze że wojtek też ma wesołą szkołe podręcznikimój adam też cierpiał nad tym zadaniem
ja też miałam kiedyś zrywy rzucania książkami darcia zeszytów itp
głupio mi po tym było ale no ców w nerwach różnie to było
na mojego adama podziałało to że przestałam siedzieć z nim nad lekcjami.kiedyś siedziałam z nim pezy biurku i jak on patrzył w okno albo bawił się ołówkiem to ja furi dostawałam a teraz idzie sam do biurka a ja sprawdzam jak odrobi.mamy też grafik dnia razem z nim usiadłam i ustaliłam i nauka przeplata się z rozrywka typu komp tv zabawa na początku różnie z tym było ale teraz pilnuje sie żeby szybko zrobić zadania i mieć czas na kompa bo wie że jak za długo nad lekcjami posiedzi to ma mniej czasu na gry
działa u adama w 100% może spróbuj tak
adam prócz lekcji siedzi pół godziny dodatkowo nad matematyką takie mamy postanowienie dopóki nie bedzie lepszych ocen z matmy nie ma komiksów książek i innych zakupowych przyjemności więc stara się bo wie że ja się nie ugne
![]()
Dziś po romozwie jedną z mam okazlo sie ze to bylo na lekcji a do domu mial tylko 3 zadania czyli wyszlo ze nie wiadomo co robil na zajęciach w szkole
No niby nie trudne dla Ciebie ,ale dla niego może sprawia problem?
Wiem coś na ten temat ,bo sama jestem cienka z matmy.
Wiele rzeczy teraz po latach Klaudia mi tłumaczy,ale przy okazji się ze mnie nabija.:-):-)
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
WITAJ:-)Witam wszystkie mamy. Można się dołączyć??![]()
Super komplecik sexi i kolorek superCzesc dziewczyny ja już po jarmaku ale bardzo słaby był i mało co było straganów kupiłam tylko to oceńcie czy moze być ja już mieżyłam i bardzo mi sie podoba jeszcze tylko sie nasmaruje balsamem zeby sie troche opalic i bedzie gitTeraz Kamilka usypiam a jak usnie to robie kawke i poczytam co tam piszecie
A i bluske sobie kupiłam
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
hejka mam gg oto mój numer 8451208 :-):-):-)
super fotka i zima też prawie jak prawdziwa
Joanna a dlaczego Ty nie potrafiłaś sie cieszyć?? i macierzyństwo sprawia Ci tyle smutku??? co sie dzieje???
długo nie było dzieci po slubie a potem sie"posypaly"a Gabryśka wogole przewrociła moje życie do gory nogami nie wyrabiamy finansowo i psychicznie nie ma odskoczni żadnej i rutyna dobija
Ja też zaraz biore sie za prasowanie a kosz pełen następnego praniaja wlasnie polozylam Laura i juz zelazko grzeje wiec zacznie sie jazda bez trzymankimam clay czubaty koszyk ciuchow
wpadne po prasowaniu![]()
![]()
Ostatnia edycja: