reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mama mojego piotra mówi tak dobra teściowa to taka która mieszka osobno przychodzi zaproszona w nic się nie wtraca nie proszona o radę nie radzi i lubi swoją synową:-D:-Di ona własnie taka jest:-D:-D:-D:-D:-D ale to nie moja teściowa tylko mama piotra a moje ex teściowa była nadgorliwa troszkę ale mieszkała 500 km od nas i przyjechała tyllko raz i się dowiedziała że się z moim ex rozstajemy:szok: oj nie było milusio stek wyzwisk złości itp ale no cóż nie spodziewała sie tego ma moje rozgrzeszenie no i nie mam z nią już żadnego kontaktu na szczęście:rofl2:

ja swoje porody też wspominam całkiem dobrze adam od 7 rano do 13.52 jula od 11.30 do 13.52 antek od 21.30 do 24.15 więc szybko i składnie mi szło a że troszkę bolało no cóż podobno prawdziwa miłość w bólach się rodzi:rofl2:

:-)
Nie mówię że jest idealna ale większych problemów z nią nie ma
a ja z moją tesciową nie mogę dojść do porozumienia, ale to chyba dlatego, ze z moim teściem mogę sie dogadać a ona nie może tego znieść :-):-)

Jak dobrze... my idziemy do mieszkania tesciowej.... ale bez niej w środku:-D:-D:-D:-D

Ja bym z nia nie wytrzymała ani 1 dzien pod jednym dachem... za to wspolczuje monice-żonie brata M, bo z nimi ida na domek:-D:-D:-D:-D niby oddzielne wejścia beda miec... ale jednak pod jednym dachem:-D:-D:-D:-D
ja tez ze swoją bym nie wytrzymała:-):-):-):-) ………...……(...(`.-``'´´-.´)...)
..............)......--.......--....(
............../....(. ♥.._...♥)....\.
..............\........(..0..)......./
...........__.`.-._....'='.._.-.´.__..
......./.......'.#.'@.,.--.,.@'.#.'....\.
.......\__))..#...@.'@'..@..# ((__/
__*♥♥♥*__*♥♥♥*___*♥♥♥*__*♥♥♥*
_*♥♥♥*____*♥♥♥*_*♥♥♥*_____*♥♥♥*
_*♥♥♥*________*♥♥♥*________*♥♥♥*
………...……(...(`.-``'´´-.´)...)
..............)......--.......--....(
............../....(. ♥.._...♥)....\.
..............\........(..0..)......./
...........__.`.-._....'='.._.-.´.__..
......./.......'.#.'@.,.--.,.@'.#.'....\.
.......\__))..#...@.'@'..@..# ((__/
__*♥♥♥*__*♥♥♥*___*♥♥♥*__*♥♥♥*
_*♥♥♥*____*♥♥♥*_*♥♥♥*_____*♥♥♥*
_*♥♥♥*________*♥♥♥*________*♥♥♥*

►●Stuk ! Puk !►●
►●Kto tam ?►●
►●Dwa buziaczki Łobuziaczki►●
►●Otrzymujesz je ode mnie,►●
►●żeby było Wam przyjemnie►●
Dziewczyny idę kończyć obiadek, niedawno wróciłam z miasteczka, byłam babcię do szpitala odwieźć i na 15,30 jadę do ginusia:-):-):-):-) po powrocie Wam Wszysto opiszę:-):-):-) a to mój numer gg 8451208 poprzysyłajcie mi na gg swoje to potem sobie zapiszę oki???? buziolki dla Was:-):-) i dzieciaczków:-):-)

Dasz rade:tak::tak::tak:
Ja to bede tak mieszkac jeszcze pewnie pare lat:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Ty rowniez dasz rade :tak::tak::tak::tak:
mama mojego piotra mówi tak dobra teściowa to taka która mieszka osobno przychodzi zaproszona w nic się nie wtraca nie proszona o radę nie radzi i lubi swoją synową:-D:-Di ona własnie taka jest:-D:-D:-D:-D:-D ale to nie moja teściowa tylko mama piotra a moje ex teściowa była nadgorliwa troszkę ale mieszkała 500 km od nas i przyjechała tyllko raz i się dowiedziała że się z moim ex rozstajemy:szok: oj nie było milusio stek wyzwisk złości itp ale no cóż nie spodziewała sie tego ma moje rozgrzeszenie no i nie mam z nią już żadnego kontaktu na szczęście:rofl2:
no i tutaj widac roznice :baffled:

Kurcze, fajnie tak w trzy godzinki z porodem się uwinąć:tak: Mi wody odeszły o 12, a ze byłam juz w szpitalu na patologii to za 15 min miałam podłączona pompe z oksy i skurcze co 3 min, potem zrobili co 1 min z wieksza dawką oksy :baffled: Po ośmiu godzinach okazało sie z enie ma rozwarcia wcale :wściekła/y: Kolejne 8 godzin wspominam juz dobrze bo fundnęłam sobie znieczulenie :rofl2:

reklama
Bidula :-( A co jej dajesz??
MAM KROPELKI DO NOSKA PODAJE JEJ NUROFEN BO PRZECIWZAPALNY I SYROPEK
kurcze z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać:zawstydzona/y::tak: hej dziewczynki:-D
aniu zdrówka dla laury:tak:
u nas nocka ok antos spał do 7.10 nawet na piciu sie nie obudził jak zawsze o 5:rofl2:
za oknem piękne słonko zero wiatru tylko temperatura minus 3:szok:
dziekuje przyda sie
O kurcze dziewczyny dajecie radę:szok:
Ambitnie postanowiłam , że prześledzę co napisałyście od niedzieli i zeszło mi się 1,5 godziny:szok: :-D:-D:-D:-D:-D
Ale i tak nie dałam rady:no:poddaje się:no:

Przede wszystkim gratuluje zafasolkowanej maumusi (zazdroszczę;-))

Ło matko ale się rozpisałam:-)
Pozdrawiam:-)
Nie tak latwo przebrnac przez wszystkie posty jak sie nie uczestniczy codziennie:-D Wazne ze teraz jestes:tak:
Ja też jeszcze jestem ,choć zaraz muszę iśc się bawić:rofl2:

A ja nawet lubię obowiązki domowe, tylko czasami dobija mnie to, że muszę powtarzać je rano i wieczorem Np.rano sobie posprzątam a na wieczór jakby tajfun przeszedł i od nowa to samo. :angry::angry::angry::angry:
mam to samo wiec nie jestes sama z tym sprzataniem
a do mnie zadzwonili z firmy że czeka na mnie trzynastka i pieniążki z pzu za urodzenie antosia bo jeszcze nie odebrałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dale się ciesze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dodatkowa kasa nikt nie pogardzi:-)
Cześć Mamuśki!!

Ja już wszystko mam zrobione, tylko muszę pranie wyciągnąć i powiesić :tak::tak::tak:
Kubek mi się obudził o 6.30 ale już sobie śpi. Zasnął jak odkurzałam, aż się zdziwiłam :szok::szok::szok:
Anka zdrówka dla małej!

Właśnie się dowiedziałam że Radek dopiero będzie 10 kwietnia. Dobre i to, 6 dni, przynajmniej na święta będzie :tak:
Dziekuje zdrowkao sie przyda Najwazniejsze ze w swieta bedziecie razem:happy:
No to super!!!! Ja tylko z wojska dostaje i 49 złoty z gminy, Ale normalnie aż 49 :szok::szok::szok:
coz za szalenstwo 49zl:szok::-D
Ależ skądże znowu, nie zrezygnowałam :-D:-D:-D
Dopiero się rozgrzewam :-):-)
Dziewczyny mnie ostrzegały , że można się uzależnić i aż się boje co to będzie bo mnie dziecko woła juz piąty raz;-);-) na razie muszę iść, ale na pewno później zajrzę:tak::tak:
to sa poczatki uzaleznienia:-D
Moje mlode cos sie pokladaja:no:chyba sie nie wyspaly a chcialam isc je zwazyc okolo 12:baffled:
A za oknem stawiaja mi rusztowanie -teraz to dopiero bede miala przerabane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ani chwili ciszy fuck:angry:
no to masz bloga cisze:szok::-D
Witam wszystkie mamy. Można się dołączyć??:sorry2::sorry2:
jasne ze mozna , witam
Sara i Oliwia urodziły się 25 września 2005 roku a Paulina 18 kwietnia 2007 roku :):)
super dziewczyny :))
My też się musimy wziąć za obiadek bo moje panny już wołają jeść, głodomorki małe :D:D
ciesz sie ze chca jesc ole glodomorka niz niejadka:tak:
Zapomniała bym o najważniejszym, Agunia-in was pozdrawia z pracy:tak:
Obiecała ze postara się zajrzeć wieczorkiem :tak:
dziekujemy
Ja buraków to mom dosyć, przez ponad miesiąc walczyłam z anemią :baffled: Wszystyko było z burakami :baffled: M był w niebowziety :-D:rofl2:
Moja laura uwielbia buraki ja tez nie gardze nimi;-)
nie wstawiam jednak prania bo za malo ciuchow tam jest poczekam do jutra moze sie nazbiera
ale mam dziewczyny luz normalnie tesciowka wyjechala i bedzie w piatek wieczorem :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: jupiiiiii
malinka przepyszny obiadek :tak::tak::tak::tak:
no to masz sie fajnie do piatku toche czasu:rofl2:
Dziekuje.Siostra czuje sie dobrze:tak:O 9 poszla sama do ubikacji.Rodzila sn i byla troszke nacieta:no:Sam porod byl bardzo szybki.
O godz 3;43 napisała mi ze jedzie do szpitala a o 6;33 juz urodzila(wczesniej pisalam ze o 6;45-pomylka)

PATRYSIU
Mieszkasz z tesciowa:confused:
no to super sprawine poszlo, buziaki dla nich maja teraz mnostwo szczescia
swieta prawda, a to tesciowa dobra byla:szok::rofl2::-D
Czesc dziewczyny ja już po jarmaku ale bardzo słaby był i mało co było straganów kupiłam tylko to oceńcie czy moze być ja już mieżyłam i bardzo mi sie podoba jeszcze tylko sie nasmaruje balsamem zeby sie troche opalic i bedzie git:-DTeraz Kamilka usypiam a jak usnie to robie kawke i poczytam co tam piszecie:tak:
A i bluske sobie kupiłam
ladny kompleci super kolorek:tak:
Ja też bym chciała:yes: nawet wyczytałam ostatnio metodę: "Jak zrobić dziewczynkę";-);-);-);-)
ja to poczytam jakz robic chlopczyka:-D
Ja nie narzekam na swoją teściowa, ale jakbym miała z nią mieszkać to bym chyba zamordowała :szok:

Ostatnio chciała mi pomóc i pokroiła mięso pieczone. Myślałam ze zamorduję :angry::wściekła/y: Wstyd mi było podawać:crazy:

no to tesciowa zaszalala

A ja mialam kolezanke na kawce wpadla o 11 z coreczka.Laura miala sie z kim bawic a my pogadalysmy sobie
Na szczescie obie w takim samym stanie zdrowia wiec nie musialam sie martwic ze sie kolezanka zarazi:sorry2:
Ja juz mam obiadek gotowy zupka kalafiorowa
Zaraz dam Laurze zupke i poloze ja spac Bede miala czas dla siebie ale nie ciesze sie bardzo bo prasowanie mnie czeka musze teraz bo wieczorem you can dance:rofl2:

Do góry