reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a na wiadomość o ciąży różnie reagowałam na adama hmmmm to była wpadka uczyłam się wtedy w studium medycznym miałam 21 lat mojego ex znałam dość krótko bo 6 m-cy ale po pierwszy szoku była dzika radość julia to była zaplanowana i troszkę się o nią staraliśmy to widok 2 kreseczek to wybuch radości był a antoś................ dzika radośc :-D:-D:-Dchoć i trochę strachu ale to juz inna historia:rofl2:

reklama
Moja Helena bez słowa zdjęła majtki i sama zrobiła siusiu na nocniczek, duma mnie rozpiera :tak::tak::-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Gratulacje dla Helenki
O kurcze dziewczyny dajecie radę:szok:
Ambitnie postanowiłam , że prześledzę co napisałyście od niedzieli i zeszło mi się 1,5 godziny:szok: :-D:-D:-D:-D:-D
Ale i tak nie dałam rady:no:poddaje się:no:

Przede wszystkim gratuluje zafasolkowanej maumusi (zazdroszczę;-))

Miałam coś powiedzieć o sobie:-)
Z chęcią.
Mam 26 lat, mój syn Igor ma 4 lata (z hakiem). Do przedszkola nie chodzi. Nie posłałam go po tamtym ciężkim roku, gdy chorował na okrągło, ale to wiecie same na pewno jak to jest w przedszkolu. AL e stwierdziłam, że szkoda mi go jednak, więc siedzimy sobie w domku. Mały jest bardzo absorbującym chłopcem, tzn potrzebuje wciąż uwagi. W sumie to jest bardzo paradoksalne,ponieważ od samego początku, starałam się żeby umiał być sam, ale cóż nie udało mi się :wściekła/y::wściekła/y:
Zobaczymy co będzie i jak zareaguje, bo za parę miesięcy będziemy się starać z mężem o drugie dziecko:happy:

Jeśli chodzi o mnie to czasami z chęcią wyrwałabym się z domu, do roboty jakiej czy co;-) ALe wy wszystkie pewnie tak macie.
Najczęściej to mam tak przed @, wytrzaskać wszystkie talerze w cholere i iść sobie:crazy::crazy:

Ło matko ale się rozpisałam:-)
Pozdrawiam:-)
Dasz i ty rade witaj no wkoncu jakas nowa mamusia sie odezwała
Ja też jeszcze jestem ,choć zaraz muszę iśc się bawić:rofl2:

A ja nawet lubię obowiązki domowe, tylko czasami dobija mnie to, że muszę powtarzać je rano i wieczorem Np.rano sobie posprzątam a na wieczór jakby tajfun przeszedł i od nowa to samo. :angry::angry::angry::angry:
U mnie jest to samo ale teraz musze sie wziąść za pożądki bo M przyjeżdza:eek:
A co to:confused: ja tez dostane:confused::-D:-D:-D:-D:-D
Becikowe na pewno my na Martynke dostaliśmy 2000zł bo nam nie przekroczyło a na Kamilka tylko 1OOO zł bo M już pracował za granicą i nam przekroczyło:tak:
Witam wszystkie mamy. Można się dołączyć??:sorry2::sorry2:
Witaj
Nie, są dwujajowe, ale u nas to chyba rodzinne bo moja teściowa też urodziła 2 dziewczynki dwujajowe:-D:-D
Moja mama też miała bliźniaki ja jestem jednym z nich
Mowisz będziesz różowa landrynka?:-):-):-):-):-):-):-)
super bluzeczka!!! też taką chce:tak:
No fajna jest i nie droga tylko 25 zł a ja lubie kolor różowy i będe landryneczką Mężusia:-D:-D:-D
wiktoria super komplecik:tak::tak::tak: to teraz się bronzuj możesz też się posmarować taki balsamem z drobinkami złota ja mam taki z oriflame i możesz męża uwodzić:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
A tam uwodzić jego nawet nie trzeba będzie po takim poscie:-D:-D

ha ha ha wiktoria no fakt wyposzczeni jesteście:-D:-D:rofl2:
ja tam musze dzisiaj wieczorkiem moje kochanie przed wyjazdem czule pożegnać co by miał za czym tęsknic przez 2-3 nocki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

To co Ty masz do posprzatania:confused:Caly wiezowiec:-D:-D:-D:-D
No nie ale musze jeszcze jedno okno umyć kurze poscierac wykładzine wyszorować Martynce zabawki poukładać posciele przebrac podłoge umyć łaźienke posprzątać fieranki wyprac no i wyprasowac ubrania poprasować no i wszystko na cacy a przy dzieciał jeszcze trudniej co kolwiek zrobic no to musze u siebie zrobic a jeszcze klatke poscierac no i nadole posprzątać no to kupa roboty

reklama
Do góry