reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie mamy. Można się dołączyć??:sorry2::sorry2:
witaj w klubie gadułek

Sara i Oliwia urodziły się 25 września 2005 roku a Paulina 18 kwietnia 2007 roku :):)
to już duże panny:-D

Ja buraków to mom dosyć, przez ponad miesiąc walczyłam z anemią :baffled: Wszystyko było z burakami :baffled: M był w niebowziety :-D:rofl2:
Można było jesc kakao,natkę pietruszki i wszystko inne co zawiera żelazo.

Mariitka to musi wam być strasznie wesoło 4 dziołchy (razem z Tobą oczywiście hihi):szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ależ fajny babiniec :-D:-D

Czesc dziewczyny ja już po jarmaku ale bardzo słaby był i mało co było straganów kupiłam tylko to oceńcie czy moze być ja już mieżyłam i bardzo mi sie podoba jeszcze tylko sie nasmaruje balsamem zeby sie troche opalic i bedzie git:-DTeraz Kamilka usypiam a jak usnie to robie kawke i poczytam co tam piszecie:tak:
A i bluske sobie kupiłam
sliczne

Ja też mieszkam z teściową ale chyba nie trafiłam na zły przypadek
Ja na swoją też nie narzekam.Jak ją zaproszę na kawę to przyjdzie a jak nie to nie.Niewtrąca się i przychodzi na górę wtedy jak jej czegoś zabraknie :-D:-D

Ja nie narzekam na swoją teściowa, ale jakbym miała z nią mieszkać to bym chyba zamordowała :szok:

Ostatnio chciała mi pomóc i pokroiła mięso pieczone. Myślałam ze zamorduję :angry::wściekła/y: Wstyd mi było podawać:crazy:
Ja zawsze teściowej kroję ,bo podobno robię to doskonale .To teściowej słowa :-D:-D

reklama
Kurze przetarte, podłogi przejechane. Nie powiem, ze mam posprzątane :baffled: No ale jest odświeżone :rofl2: Mało ducha nie wyzionęłam ...

As, możesz mi wierzyć, że jadłam również wszystko inne co zawiera żelazo...

Chyba zasłużyłam na nagrodę...:rofl2:

tak antoś je już słoiczki hipp lubi njbardziej je juz kaszki bobowity bardzo lubi gotową kaszke hipp na dobry sen biszkoptową je też tarte jabuszko więc próbuje po troszku wszystkiego:tak:

Kurze przetarte, podłogi przejechane. Nie powiem, ze mam posprzątane :baffled: No ale jest odświeżone :rofl2: Mało ducha nie wyzionęłam ...

As, możesz mi wierzyć, że jadłam również wszystko inne co zawiera żelazo...

Chyba zasłużyłam na nagrodę...:rofl2:
Wiesz wierzę Ci bo sama byłam też w głebokiej anemii
Jak wychodziłam ze szpitala miałam 2440 czerwonych

tak antoś je już słoiczki hipp lubi njbardziej je juz kaszki bobowity bardzo lubi gotową kaszke hipp na dobry sen biszkoptową je też tarte jabuszko więc próbuje po troszku wszystkiego:tak:
No to niezle:tak::tak::tak:Bo moje to nie chcialy nic oprocz soczkow marchwiowych:-D:szok:Ile ja sie nameczylam zeby zaczely jesc sloiczki-masakra

Jestem babeczki spowrotem:-D:-D

Mam pytanie tak wogóle.. czy ja musze miec książeczkę ubezpieczeniową? Bo ktoś mi mówił, że nie, ale sama nie wiem jak to z tym jest....:baffled:

reklama
mama helenki jaka nagroda jaka:confused::confused::confused::confused::rofl2::rofl2::rofl2:

Sama nie wiedziałam co sobie wymysleć :-D:rofl2: Skończyło sie na twarożku z dżemem truskawkowym :-D uwielbiam :-D

A propos twarożku, ja niedawno odkryłam twarożek wiejski z piatnicy, zajadam sie nim od kilku dni :rofl2:

Jestem babeczki spowrotem:-D:-D

Mam pytanie tak wogóle.. czy ja musze miec książeczkę ubezpieczeniową? Bo ktoś mi mówił, że nie, ale sama nie wiem jak to z tym jest....:baffled:

Jako ciężarna masz prawo do bezpłatnej opieki zdrowotnej :tak: Az do końca połogu.
Ale lepiej mieć:tak:

Do góry