reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ahaaaaa

no to chyba tylko ja bylam taka nie grzeczna ze spotkala mnie taka kara :sorry2::sorry2::sorry2:

Jak dobrze... my idziemy do mieszkania tesciowej.... ale bez niej w środku:-D:-D:-D:-D

Ja bym z nia nie wytrzymała ani 1 dzien pod jednym dachem... za to wspolczuje monice-żonie brata M, bo z nimi ida na domek:-D:-D:-D:-D niby oddzielne wejścia beda miec... ale jednak pod jednym dachem:-D:-D:-D:-D

wiktoria super komplecik:tak::tak::tak: to teraz się bronzuj możesz też się posmarować taki balsamem z drobinkami złota ja mam taki z oriflame i możesz męża uwodzić:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Jak dobrze... my idziemy do mieszkania tesciowej.... ale bez niej w środku:-D:-D:-D:-D

Ja bym z nia nie wytzymała ani 1 dzien pod jednym dachem... za to wspolczuje monice-żonie brata M, bo z nimiid a na domek:-D:-D:-D:-D niby oddzielne wej ścia beda miec... ale jednak pod jednym dachem:-D:-D:-D:-D
moi tescie tez sie nad tym zastanawiali zeby z nami kupic dom i z osobnym wejsciem ale ja im powiedzialam oficjalnie ze ja sie na to nie zgadzam bo ja nie bede z nimi mieszkakla cale zycie a potem na starosc przyjdzie mi sie opiekowac (nie daj Boze ) moimi rodzicami dziecmi domem ... i tesciami o nie :no:

Ja nie narzekam na swoją teściowa, ale jakbym miała z nią mieszkać to bym chyba zamordowała :szok:

Ostatnio chciała mi pomóc i pokroiła mięso pieczone. Myślałam ze zamorduję :angry::wściekła/y: Wstyd mi było podawać:crazy:

Ja nie narzekam na swoją teściowa, ale jakbym miała z nią mieszkać to bym chyba zamordowała :szok:

Ostatnio chciała mi pomóc i pokroiła mięso pieczone. Myślałam ze zamorduję :angry::wściekła/y: Wstyd mi było podawać:crazy:
dlatego co innego jak widzi sie tescio raz na jakis czas niz mieszkac z nimi ... bo o wszystko dopytuja wogole nie tak sobie wyobrazalam zycie ale co zrobic musimy poczekac jeszcze pare miesiecy :-(

reklama
Witam siew z rana my już od 6:00 nie spimy ale nacka dobra tak ze w miare sie wyspałam a pogoda do d**********y pada snieg i zimno musze sie dobrze ubrac jak pójde.
Aleksia bardzo sie ciesze no to już będziesz miała dwoje bobasków a Igorek napewno będzie zadowolony pamiętam że Martynka była tylko jak karmiłam to sie darła żeby dzidziusiowi cycusia nie dawać bo to jej ona strasznie do cyca była przywiązana ale później jej przeszło i było dobrze:tak:Ide poczytać co tam nadrukowałyscie a Aleksia masz gg
hejka mam gg oto mój numer 8451208 :-):-):-)
Piękna zimę mamy taj wiosny :-D:rofl2:
Dzisiaj ja wklejam fotkę :rofl2:
super fotka i zima też prawie jak prawdziwa

GRATULUJĘ ZAFASOLKOWANIA dobrze że umiesz sie cieszyć ja powiem szczerze nie cieszyłam sie ani razu jak zaszłam w ciąże i może dlatego macierzyństwo sprawia mi tyle smutku i przykrości jest radośc ale nie tak wielka :zawstydzona/y::-(
Joanna a dlaczego Ty nie potrafiłaś sie cieszyć?? i macierzyństwo sprawia Ci tyle smutku??? co sie dzieje???

Witam sie i ja:-)
Zdziwone ze tak wczesnie:confused:
Musze sie pochwalic ze dzisiaj o godz 6;45 urodzil sie moj chrzesniak:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeszcze nic wiecej nie wiem bo nawet mojemu szwadrowi nic nie powiedzieli ,nawet nie wpuscili Go do mojej siostry-co za popaprancy:szok::rofl2:

Dziewczynki i Dominik jeszcze spia a M szykuje sie do pracy,wiec chwilke sobie poklikam
GRATULACJE DLA SIOSTRY:-):-)

Do góry