reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MARIITKA
Twoje coreczki sa jednojajowe:confused:

MALINKA
Powiem siostrze napewno;-):-)

PATRYSIU
Zapomniałam:zawstydzona/y:
Ja tez mieszkam z tesciowa i narazie nie zanosi sie na zmiany:no:

Czesc dziewczyny ja już po jarmaku ale bardzo słaby był i mało co było straganów kupiłam tylko to oceńcie czy moze być ja już mieżyłam i bardzo mi sie podoba jeszcze tylko sie nasmaruje balsamem zeby sie troche opalic i bedzie git:-DTeraz Kamilka usypiam a jak usnie to robie kawke i poczytam co tam piszecie:tak:
A i bluske sobie kupiłam

Ja też bym chciała:yes: nawet wyczytałam ostatnio metodę: "Jak zrobić dziewczynkę";-);-);-);-)

Tak, ja też czytałam, ale w sumie to przytulaliśmy się a kurat w dni płodne a nie przed.... hehehe więc nie wiem..

Czesc dziewczyny ja już po jarmaku ale bardzo słaby był i mało co było straganów kupiłam tylko to oceńcie czy moze być ja już mieżyłam i bardzo mi sie podoba jeszcze tylko sie nasmaruje balsamem zeby sie troche opalic i bedzie git:-DTeraz Kamilka usypiam a jak usnie to robie kawke i poczytam co tam piszecie:tak:
A i bluske sobie kupiłam
Mowisz będziesz różowa landrynka?:-):-):-):-):-):-):-)
super bluzeczka!!! też taką chce:tak:

A i bluske sobie kupiłam

A przepraszm nie jestem w temacie ale ciekawa jestem co tu się szykuje?:-D:-D:-D:-D

reklama
WIKTORIA
Bielizna jest -co by tu duzo pisac
SEXI
Mezusiowi sie napewno spodoba:tak::tak::tak:

Dziewczyny ja Dominika tez tak szybko urodzilam:tak::tak::tak:
A dziewczynki jeszcze szybciej-dostalam trzy bole krzyzowe i mialam rozwarcie na 6cm:szok:Musieli mi dawac kroplowke na wyciszenie po ktorej mialam tetno 145 ale nie mogli mnie ciac bop o 13;30 jadlam obiad i czekali do 19;30

Do góry