reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Ja tez wczoraj bylam na impresce- pierwszy raz od porodu i to sama bez meza.
Obalilam 2 piwka - karmi- calkiem dobre byly ( a i w nocy duzo pokarmu bylo)
I dzis tyz bem chila wyjsc ale juz we dwoje tylko nie wiem czy moj tato albo mama zostana z Jasiekiem??

reklama
powiem wam ze od kad hubert sie urodzil to jakos nie mam checi na dluzsze posiedzenia w barze! jak ide to kolo 22 najwczesniej a wychodzimy okolo1 bo dluzej juz nie moge! no czasem sie zasiedzimy ale jak jest fajnie to sie isc nie chce......... a dzis na prawde super bedzie wszyscy znajomi cala nasza paczka gril piwko [czytaj pepsi]! mama z  hubciem tylko jak jak sie w srode z lozka podniose??????????

ja to sie strasznie boję tego naszego wspólnego wyjścia, bo jeszcze Mai z nikim nie zostawiałam, najgorsze jest to że koncert bedzie akurat w porze kąpania i zasypiania, ale mam nadzieję, że moi rodzice dadza sobie radę,

My wychodzimy razem zawsze po kapieli po połozeniu małegp, zazwyczaj Macio jest spokojny a babcia spi w drugim pokoju ;D

A ja rzadko gdzies wychodze nie jestem typem który chodzi po knajpkach i nie przeszkadza mi to ,za to bardzo lubie do kina pojechać ,na basen,czy jakaś wycieczkę sobie zaplanować,a latem jak ciepło jest to codziennie moge nad jeziorem siedziec,naszczęscie jezior ci u nas po dostatkiem ;D ;D

a dziś właśnie na basen jadę z tesciami i szwagierką,
oj porobiło się ona chodziła 10 lat z chłopakiem a teraz zaczyna się psuć on chce od niej odpoczac a ona rozpacza
ale on nie jest aniołem i traktuje ją ciut nieładnie więc niech go w zadek kopnie

ona niemoze znalesc pracy a on powiedział jej ze ochajta się z nia jak prace sobie znajdzie ::) :mad:
palant jeden

i jak jej wytłumaczyc ze ma sobie dac z nim spokuj ???

Ja to nigdzie prawie nie wychodze nie mieszkamz ojcem dziecka choc jesteśmy razem ale moi rodzice są z nim skłoceni, dlatego nie chcą zostawć z małym gdy chce zobaczyć się z Pawłem.Ciężka sprawa :( Już nie pamiętam kiedy gdzieś byłam zawsze biore małego ze soba nawet na solarium ostatnio
90774.jpg

reklama
Do góry