reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
kundzia no co ty a ty to nie mlodziez??? akurat w naszym karol pilnowal zeby za "mlodych" nie bylo! znaczy niepelnoletnim nie sprzedawal piwa. no chyba ze ktos im kupil.
W tamtym barze córka włascicieli ma 20 lat i teraz wiekszosc osób jest własnie w takim wieku, a my blizej 30 przenieslismy sie do drugiego choc to nie znaczy ze w tamtym nie bywamy ale jak juz tam idziemy to musimy sie umówic a w tym drugim to zawsze któs jest
Pycha
mama Mai i Marty
hej kobietki
mała spi więc mam chwilkę, bo cosik ostatnio marudna jest
życzymy zdrówka dla Majutka :-* :-* :-*
mordziulka ale masz fajnie z tymi imprezkami, ja odkąd Maja sie urodziła nigdzie nie byłam, jedyne imprezki to u nas w domku, ale tych tez nie za dużo było, ale chyba czas zacząć gdzieś wychodzić, na 9 czerwca mamy bilety na oratorium Rubika, to będzie pierwsze nasze współne wyjście, tak się cieszę, bo marzyłam o tym koncercie
mała spi więc mam chwilkę, bo cosik ostatnio marudna jest
życzymy zdrówka dla Majutka :-* :-* :-*
mordziulka ale masz fajnie z tymi imprezkami, ja odkąd Maja sie urodziła nigdzie nie byłam, jedyne imprezki to u nas w domku, ale tych tez nie za dużo było, ale chyba czas zacząć gdzieś wychodzić, na 9 czerwca mamy bilety na oratorium Rubika, to będzie pierwsze nasze współne wyjście, tak się cieszę, bo marzyłam o tym koncercie
Pycha oooo ale masz fajowo ja tez bardzo lubie Rubika i Oratorium , pewnie juz kiedys pisalas ale jezeli cie poprosze to gdzie mieszkasz jak mozesz napisac??moze niedaleko i beda jakies bilety i my sie wybierzemy???
my tez lubimy Michala Bajora np. moja Toska przy jego muzyce usypia???
my tez lubimy Michala Bajora np. moja Toska przy jego muzyce usypia???
Pycha
mama Mai i Marty
mieszkam w Strzelcach Kraj., a koncert jest w Gorzowie Wlkp.,
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
justus zajrzałam skąd ty jestes i chyba będzie ciężko wybrac sie razem ;D
Podziel się: