reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z ranca ;D własnie jem sniadanka i czytam , myslałam ze sobie poczytam a widze ze wieczorem pustki były :p

Mój Mały rozbójnik szaleje w łózeczku :D

Sorbek aby badania wyszły dobrze.

Justus witaj w klubie słomianych wdów ;D

Maciusia nadal meczy ten kaszelek, jak nie minie do czwartku to czeka nas wizyta u lekarza

reklama
witam i ja z ranka! pobalowalam wczoraj! i kurcze myslalam ze glowy z poduszki nie podniose! polozylam sie kolo 2.... dzis znowu na imprezke kumpel zamyka bar i robi dla "samych swoich" wiec dzis pewnie jeszcze duzej pobalujemy!

sorbus a czy to grozna bakteria? bo mowisz ze latacie po przychodniach! mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i majusia szybciutko wyzdrowieje!!!!!!!!

witajcie z rankaw taki paskudny dzionek!!!
dlaczego ostatnimi dniami czlowiek ma malo humoru i weny do pracy  no dziwne by to nie bylo gdyby pogoda byla inna a tak to poprostu sam zly humor wpada w czlowieka !!! czyz nie???/

ja juz w trakcie kawuci moja Tosiulka jeszcze spi ,a my siedzimy jeszcze z mezem i niedlugo bedzie wybywal,tylko chcial jeszcze poprzytulac swoja corcie ....a tu... chrap,chrap

tak to prawda ostatnio no wczoraj byly tu pustki!!!

Mordziulka pozazdrościć hulanek swawoli :D ja nie mogę położyć się poźniej niż 23.30 bo potem padam ;D

Jsorbusniezamartwiaj sie tak lekaze dadza rade no wlasciwie to antybiotyk da rade tej Ecoli,napewno jakis zastrzyk ale BEDZIE DOBRZE zobaczysz tylko biedny Majutek sie musi tyle nacierpieci   ,  
przesylam ja i moja toska dddduuuuzzzoooo pozytywnych fluidkow obyscie szybko dali rade tym bakteria

no wiesz izabelka ma to dobre strony ale taka zla jest wlasnie brak snu no moze niezupelnie brak ale po prostu sie nie wyspalam a tu na dodatek pogoda do du..........bo pada!

niedlugo mezus wybywa i zostajemy narazie same z toska bo po 12 tygrysek ze szkoly przyjdzie a dzis ten dzien taki strasznie ponury ze bbbbbrrrrr.......

nic sie niechce........................przynajmniej ja mam okropnego lenia....

dobrze ze obiadek juz mam bo chyba bym dzis strajkowala???? ;D

mam juz dosc tej pogody, przez nia nic mi sie nie chce

Mordziulka tez zazdroszcze energi ja przez ta pogode to najchetniej nie wychodziłabym z łózka z dobra ksiazka i dobra herbatka , ale niestety macio nie pozwala sie mamie obijac

reklama
kundzia tez bym polezala ale dobrze wiesz jak jest z dzieckiem! a wieczorkiem to wiesz chodzilismy do tego baru baaaaaardzo dlugo i teraz nagle zamyka i szkoda bo nie mamy zsie ze znajomymi gdzie podziac!!!!!!!! a dzis zaprosil na imprezke gril bedzie i cala nasz paczka! wiec zwyczjnie sie chce! chciaz jak by ktos mi teraz kazal isc to bym sie nie ruszyla........ale do wieczora sie nastawie! ::)

Do góry