reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dowikla a dziewczynom to nie przeszkadza w zasypianiu:confused::confused::confused:
mój adam dzisiaj rano jak my jeszcze drzemaliśmy zaczoł ganiać z pistoletem po korytarzu ale podniosłam tylko głowe spojrzałam na niego i zwątpił odłożył pistolet i był cicho:-D
Jak zasypiaja na noc to nic im nie przeszkadza:tak:Gorzej jest z tym snem w ciagu dnia:baffled:

Mozna brac w ciazy wszystko na paracetamolu:tak::tak::tak:Czyli np panadol ,apap
Ooo to super tylko musze mojego po apap wyslac chyba... bo umre:-(

Możesz wziąć 2X APAP :tak: raz na 24h :baffled: Ale to zawsze coś :tak:

A to na pewno ząb?? W ciąży często dziąsła się osłabiają i mogą powstawać stany zapalne, polecam szałwie do płukania :tak: Jak chodziłam z Helenką miałam straszne problemy z zębami :baffled:

A i można jeszcze sobie tantum verde psiknąć
ząb... który mnie boli czasem, a dentysty unikam jak ognia.. raz byłam wyrwac zeba i dziekuje bardzo tak sie nacierpialam dostalam 3 znieczulenia ktore nie dzialaly, wyszlam cala zaplakana i pokrwawiona po 2 godzinach od SADYSTY dosłownie.....i powiedziałam że już nigdy więcej nie pójde:-D:-D

A można znieczulenie w ciąży do leczenia zębów dawac?:confused:

Ładny głosik ma dziewczynka ale smutna strasznie ta piosenka, ja sie powyłam:-D:-D:-D:-D
jak slyszalam ja pierwszy raz to tez sie rozwylam ;-)
a mnie zaczął bolec ząb :crazy::-(
oj wspolczuje mi w ciazy wypadly a raczej polamaly sie 3 zeby tak wiec usmiechnac sie nie moge bo widac dziury - kiedys usmiechalam sie od ucha do ucha a teraz lekki usmieszek powinien wystarczac - tak mnie maly doprawil :wściekła/y:
jestem antek umyty nakarmiony leży w łóżeczku i powoli odpływa piotr też padnie zaraz chyba spał od 18 do 20.30 obudziłam go wypił herbate wzioł leki i leży w łóżku z pilotem w dłoni:-D:-D:-D już mu powiedziałam że gdyby nie moja wirtualna rodzinka z bb to bym zwariowała prowadząc tylko przez cały dzień monologi z antkiem lub dyskusje z adamem:szok::szok: bo z dorosłym człowiekiem nie mam jak i gdzie na szczęście mam was:tak::tak: przeprosił ale jest taki zdechły że mu wybaczam dobrodusznie:rofl2: bo to fakt rano wstaliśmy zrobiłam nam śnidnko jemu kanapki do pracy może z 20 minut pogadaliśmy i poszedł do racy wrócił o 17.30 zjadł obiad zamienilismy może 2 zdania i poszedł spac obudziłam go pogadaliśmy chwile i dalej prawie odpływa:szok::szok::szok::szok:
ja tez tak czasem mam z m z Sewkiem sie chyba wtedy lepeij dogaduje niz z nim ale coz :sorry2:
nie zazdroszczę :no::no::no::no: ostatnio ja przeżywałam męki,idz lepiej do dentysty bo nie możesz brac przeciwbólowych :no:
ja bralam apap - nie zawsze pomagal ale czasem lepsze to niz nic

no ja tez juz jestem
okapalam sie w goracej wodzie z piana
posmarowalam pyszczek samoopalaczem
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
patrysia a równo go rozsmarowałaś????? pytam bo ja jak w ubiegłym tygodniu posmarowałam się pianką samoopalającą lirene to jak rano wstałam piotr przygląda mi się jakoś dziwnie ale nic nie mówi po dłuższej chwili pyta malina a ty chora nie jesteś???? ja no co ty dlaczego???? a bo jakoś dziwnie wyglądasz.......pomruczałam coś i nic ide do łazienki patrze w lusterko a ja mam żółtawe czoło brązowe poliki i takie rdzwe zacieki na brodzie:szok::szok::rofl2: nic peling w ruch i troche się doczyściłam a i tak bez pudru na twarzy bym z domu nie wyszła:rofl2:

Ooo to super tylko musze mojego po apap wyslac chyba... bo umre:-(

ząb... który mnie boli czasem, a dentysty unikam jak ognia.. raz byłam wyrwac zeba i dziekuje bardzo tak sie nacierpialam dostalam 3 znieczulenia ktore nie dzialaly, wyszlam cala zaplakana i pokrwawiona po 2 godzinach od SADYSTY dosłownie.....i powiedziałam że już nigdy więcej nie pójde:-D:-D

A można znieczulenie w ciąży do leczenia zębów dawac?:confused:
Ja leczyłam zeby całą ciążę i dostawałam znieczulenie ale takie specjalne dla kobiet w ciązy :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry