reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

...

A można znieczulenie w ciąży do leczenia zębów dawac?:confused:

I tu zdania są podzielone... Moja dentysta twierdziła, że znieczulenie ok, a gin, ten który mi prowadził pierwszą ciąże powiedział, że w żadnym wypadku
bo to może wywołać poród, a ciąża była zagrożona... Bądź tu człowieku mądry :confused:

reklama
patrysiu ale z ciebie laseczka :tak::tak::tak:;-);-);-)
ja też mam do ciała takie stopniowo opalające z nivea i dave i są fajne tylko zapach maja specyficzny i ostatnio piotr prosił żebym sie na noc nie smarowała tym bo śmierdzi mu spaloną skóra i nie może się do nie przytulać a my śpimy zamotani w siebie:-D:-D:-D:-D
a ten twój patrysia śmierdzi po nałożeniu????

I tu zdania są podzielone... Moja dentysta twierdziła, że znieczulenie ok, a gin, ten który mi prowadził pierwszą ciąże powiedział, że w żadnym wypadku
bo to może wywołać poród, a ciąża była zagrożona... Bądź tu człowieku mądry :confused:

dokladnie
Tak jak z myciem, zebow dzieciom pediatra mowi sama woda do 2rz a dentysta ze pasta z fluorem od 1 roku:confused:

Takie specjalne czyli nie działające:-D:-D:-D

Ja bym musiała wyrwac tego zęba i boje sie tego znieczulenia że nie zadziała i że znów bede cierpiec tak jak poprzednio:-:)-(

Działa to znieczulenie i to dobrze.Ja nic nie czułam po tym znieczuleniu.Długo nie wytrzymasz z bólem zeba, lepiej idź bo to też działa niekorzystnie na dziecko.

ja uzywam go tylko na noc bo wiadomo jak sie troche spocisz to troche brudne jest ale problemow z praniem nine ma a efekt bomba pokaze Wam zdjecie z samego balsamu tylko znajde:tak:

seweryn138.jpg

seweryn139.jpg

ogladajcie ogladajcie bo jutro skasuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też chcę tak być opalona :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

patrysia wkleiłabyś fotkę tego samoopalacza i nazwę to bym go sobie zamówiła.

A i tak muszę zacząć chodzic na solarium :tak::tak::tak::tak: uwielbiam sie wygrzewać pod lampami :-) znając zycie to jak zacznę to nie będę mogła przestać-to nałóg :-D:-D:-D:-D:-D:-D juz tak kiedys miałam.Byłam spalona a mi sie wydawało że jestem jeszcze za mało opalona :tak::tak::tak:

patrysiu ale z ciebie laseczka :tak::tak::tak:;-);-);-)
ja też mam do ciała takie stopniowo opalające z nivea i dave i są fajne tylko zapach maja specyficzny i ostatnio piotr prosił żebym sie na noc nie smarowała tym bo śmierdzi mu spaloną skóra i nie może się do nie przytulać a my śpimy zamotani w siebie:-D:-D:-D:-D
a ten twój patrysia śmierdzi po nałożeniu????
taaaaaaaaaaaaa one wszystkie tak smierdza
moj m jak przyszedl kiedys z roboty w nocy to wymsknelo mu sie "k***a co tu chomik zdechl?" i ja sie obudzilam i maly sie obudzil tez prosil zebym sie nie smarowala na noc ale czasem mu to przeszkadza a czasem nie :baffled:

A i tak muszę zacząć chodzic na solarium :tak::tak::tak::tak: uwielbiam sie wygrzewać pod lampami :-) znając zycie to jak zacznę to nie będę mogła przestać-to nałóg :-D:-D:-D:-D:-D:-D juz tak kiedys miałam.Byłam spalona a mi sie wydawało że jestem jeszcze za mało opalona :tak::tak::tak:

skad to znam heheheh Wiesz ja tez bylam tak zjarana ta solka a mi sie dawalo ze jestem blada jak sie moj brat spytal czemu tak sie opalam to mu powiedzialam ze lubie a on mi na to czy ja nie widze ze jestem juz czarna:confused: To mu powiedzialam ze NIE:-D

dobra dziewczynki ja ide sie polozyc moze zasne i obejdzie sie bez tabletek..:tak:

Dobranoc i dziękuję za info, po 3 mcu może sie zmoge i pjójde do sadysty...:zawstydzona/y: Gorzej jak mnie w ciąży wymęczy błehehe i z bólu urodze na tym fotelu:-D:-D:-D

reklama
skad to znam heheheh Wiesz ja tez bylam tak zjarana ta solka a mi sie dawalo ze jestem blada jak sie moj brat spytal czemu tak sie opalam to mu powiedzialam ze lubie a on mi na to czy ja nie widze ze jestem juz czarna:confused: To mu powiedzialam ze NIE:-D

Też tak miałam:-D Jak miałam jeszcze czarne włosy to skóre prawie taką jak włosy ale wg mnie dalej byłam blada:-D:-D:-D

Do góry