reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrysia a równo go rozsmarowałaś????? pytam bo ja jak w ubiegłym tygodniu posmarowałam się pianką samoopalającą lirene to jak rano wstałam piotr przygląda mi się jakoś dziwnie ale nic nie mówi po dłuższej chwili pyta malina a ty chora nie jesteś???? ja no co ty dlaczego???? a bo jakoś dziwnie wyglądasz.......pomruczałam coś i nic ide do łazienki patrze w lusterko a ja mam żółtawe czoło brązowe poliki i takie rdzwe zacieki na brodzie:szok::szok::rofl2: nic peling w ruch i troche się doczyściłam a i tak bez pudru na twarzy bym z domu nie wyszła:rofl2:
uzywam sprawdzonych balsamow ja mam z oriflame balsam stopniowo opalajacy i jest genialny :tak::tak::tak: polecam :-D:-D:-D

reklama
To tyle już przecierpie i pójde po 3 miesiacu bo bez znieczulenia n pewno nie pojde do dentysty nic robic, ile razy bylam u dentysty zawsze mialam złe przeżycia :-(
Kochana nie ma co zwlekać bo będzie gorzej.Skoro tak boli to nie przestanie a będzie sie nasilał,tak jak pisałam wyżej powiedz dentyscie że jesteś w ciązy i dostaniesz znieczulenie specjalne dla kobiet w ciąży bezpieczne dla dziecka

ja też dostawałam znieczulenie w ciąży owszem mówiłam że jestem w ciąży ale bez znieczulenia nie usiąde bo sie boję i dostawałam znieczulenie dla kobiet w ciąży ale działało nic mnie nie bolało:tak::tak::tak::tak::tak: ja bez znieczulenia to sobie nie dam nic przy zębach zrobić :no::no: tak się boję:rofl2:
a mój brat leczy zęby tylko pod narkoza tak się boi ma uraz jak był w podstawówce i dentystka leczyła mu zęba to jej wiertło wypadło i pociachało mu cały policzek od środka:szok: boi się do dzisiaj potem długo nie chodził zaniedbał zęby i zaczął leczyć pod narkozą raz zrobił przez kilka godzin 7 zębów i od tej pory co 2 lata tak robi inaczej nie usiądzie:no:tłumaczyliśmy mu ze narkoza osłabia serce że można się nie wybudzić ale on ma to gdzieś boi się panicznie i już:crazy:

seweryn138.jpg

seweryn139.jpg

ogladajcie ogladajcie bo jutro skasuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też dostawałam znieczulenie w ciąży owszem mówiłam że jestem w ciąży ale bez znieczulenia nie usiąde bo sie boję i dostawałam znieczulenie dla kobiet w ciąży ale działało nic mnie nie bolało:tak::tak::tak::tak::tak: ja bez znieczulenia to sobie nie dam nic przy zębach zrobić :no::no: tak się boję:rofl2:
a mój brat leczy zęby tylko pod narkoza tak się boi ma uraz jak był w podstawówce i dentystka leczyła mu zęba to jej wiertło wypadło i pociachało mu cały policzek od środka:szok: boi się do dzisiaj potem długo nie chodził zaniedbał zęby i zaczął leczyć pod narkozą raz zrobił przez kilka godzin 7 zębów i od tej pory co 2 lata tak robi inaczej nie usiądzie:no:tłumaczyliśmy mu ze narkoza osłabia serce że można się nie wybudzić ale on ma to gdzieś boi się panicznie i już:crazy:
w sumie wiesz ja to mu sie nie dziwie sama na jego miejscu bym postapila tak samo :tak:

reklama
Do góry