reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No właśnie mi też ten środkowy ( popiel), ależ jesteśmy jednomyślne :-D:rofl2:

Moja Helena śpi :rofl2::-D

tylko jeszcze nie wiem o której M wróci :confused:

A teraz rzuciło mnie na tapety :rofl2: Musze coś zmienić bo oszaleje, kanapa już prawie wybrana, ale jakoś mi mało :-D:rofl2:

Wiktoria, kupuj a my będziemy oglądać :tak:

Dziewczyny zafasolkowałam :-):-):-):-):-D:-D:-D:-D ale jutro raniutko zrobię drugi :-):-):-):-):-):-):-):-) lecę na dół zjeść coś i wrócę do Was jeszcze:-):-):-):-) mężowi jeszcze nic nie mówię, dopiero jutro jak drugi wyjdzie też pozytywnie :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D huuuuuuuurrrrrraaaaaaaaaa:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: buziolki dla Was, potem poczytam co napisałyście jak wrócę :-):-):happy::happy::happy::blink::blink::blink:

GRATULACJE!!!!!!! :tak::tak::tak:

Znalazłam kanapę dla siebie :tak:

Nad kolorem jeszcze pomyślę :-D:rofl2:
Świetna!!!!! Ten kolor wg mnie najlepszy, ewentualnie beż z tymi czarnymi poduchami może wyglądac na żywo lepiej niż na tej fotce:tak::tak:

o ta mi sie bardzo podoba!!! :tak::tak::tak:

dziewczyny slyszalyscie kiedys ta piosenke:confused:
zaspiewalam ja pierwszy raz mojej mamie (bez przeslania) bo my to szczesliwa rodzinka bylismy :rofl2: tak poprostu podobala mi sie i leciala potem w kolko :-D
YouTube - Dorienne - Nie pij tato
Ładny głosik ma dziewczynka ale smutna strasznie ta piosenka, ja sie powyłam:-D:-D:-D:-D

Ja tez jestem
Prysznic juz zaliczony:tak::tak::tak:Mlode wypily juz mleczko ale Wiktoria cos mi sie drze:wściekła/y:Oby mi usnely jak najszybciej bo juz mam dosyc dzisiaj:angry::angry::angry::angry:

reklama
jestem antek umyty nakarmiony leży w łóżeczku i powoli odpływa piotr też padnie zaraz chyba spał od 18 do 20.30 obudziłam go wypił herbate wzioł leki i leży w łóżku z pilotem w dłoni:-D:-D:-D już mu powiedziałam że gdyby nie moja wirtualna rodzinka z bb to bym zwariowała prowadząc tylko przez cały dzień monologi z antkiem lub dyskusje z adamem:szok::szok: bo z dorosłym człowiekiem nie mam jak i gdzie na szczęście mam was:tak::tak: przeprosił ale jest taki zdechły że mu wybaczam dobrodusznie:rofl2: bo to fakt rano wstaliśmy zrobiłam nam śnidnko jemu kanapki do pracy może z 20 minut pogadaliśmy i poszedł do racy wrócił o 17.30 zjadł obiad zamienilismy może 2 zdania i poszedł spac obudziłam go pogadaliśmy chwile i dalej prawie odpływa:szok::szok::szok::szok:

Do góry