Greti
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LUNA
Sliczna ta Twoja Wikunia
Ja jakos nie widze zeby uciekała lub goniła aparat
Jak dla mnie to Ona super pozuje;-):-)
tez tak lubie zjescjeszcze nie jadłam z brzoskwiniamitrzeba spróbować tak tak
A jadłyście naleśniki z bananami :-):-):-):-):-):-) pycha
do tego polewać serkiem danio waniliowym lub jagodowym, spróbujcie pycha pycha![]()
nie zameczasz:-)Podobno dużo dzieci tak ma.
Moje też się cofały o 1 etap w rozwoju i nigdy tego ze szczepieniem nie łączyłam.
Lekarka też mi to samo mówiła.
Tylko dlaczego kiedyś nie było takich cofających się etapów rozwojowych?
Kiedyś taki lekarz bardzo w zaawansowanym wieku zapytał mnie jak ze szczepieniami.i odradzał szczepienia Kubika ,że tylko te niezbędne musi mieć .
Wtedy nie wiedziałam czemu ,dziś już wiem.
Kuna mać,lekarze mają tego pełnąswiadomość.
Dlaczego więc,nie informują rodziców?
Nie dają prawa wyboru?
No sorry dziewczyny,że Was tak zamęczam,ale nie mogę się pogodzić z tym co się stało.![]()
Laurze tez juz pilot niepotrzebny swietnmie operuje przyciskami i rowniez uwielbia wyciuagac majtki z szufladyOliwka robi to samojuz przed nia pilota chowamy bo wie jak nim włączyć, a ostatnio cwaniara nauczyła sie włanczać tymi przyciskami przy telewizorze.Juz jej pilot niepotrzebny
ja też uwielbiam kakao,mogłabym pic na okrągłoi pijam tylko Nequicka :-)
ja szczepiłam na pneumokoki bo chcemy posłać Oliwkę od września do żłobka,a w żłobku takie skupisko dzieci że róznie może byćwolę byc spokojniejsza :-)
zaraz wyjdę z siebie, Oliwka to mnie dzis do szału doprowadzisiadłam tylko na chwile do kompa to wykorzystała sytuację ,taki burdello zrobiło że za głowę się złapałam.
Wyciągnęłą z szafki wszystkie gacie ojca,wynalazła jej świecę z chrztu i ja połamała ,pokruszyła,wszystko jest na dywanie
normalnie zamorduje ja dzisiaj
idę posprzatać![]()
heheheh skad to znamTeraz jeździ i odkurza Gadającym Pyłkiemchociaż gdyby to sprzątnęła a ona to bardziej roznosi
![]()
super!Kamilek zaczyna już stawac w łóżeczku
ja tez wiem heheh i osoedle PoludnieAha
A gdzie to bo ja wiem tylko gdzie jest ulica Patriotów![]()
U mnie podobnie sadzalam rano i wieczorem oraz po popoludniowej drzemce Za siusiu bijemy brawo i tyle pootem dostaje buziaka od LauryNa poczatku posadzaj zawsze przed spaniem i przed kapiela
Moje nosily pieluszki pampersy.Jak wypily butle herbaty to posadzalam je na nocnik co 20 min 3 razy(zanim kjeszcze wołały)
U mnie wystarczajaca nagroda było Brawo-bardzo sie z tego cieszyly
Z reszta to do dzisiaj jak same zaloza majtki albo cos innego to same robia sobie brawo;-):-)
No normalnie słodkie to było
Ja też mam sporo zaległych prezentów, np za ząbki naszej Wikuni.
Ładną mam księżniczkę???