reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
LUNA
Sliczna ta Twoja Wikunia:tak::tak::tak:
Ja jakos nie widze zeby uciekała lub goniła aparat:baffled:
Jak dla mnie to Ona super pozuje;-):-)

luna ślicznotka:tak::tak::tak::tak:
moja julka też lubi się stroić;-) inna prawda że ja zwariowałam jak urodziłam wymrzoną dziewczynkę i szalałam z sukienkami od urodzenia jej na pierwsze wakacje jak miała 3 miesiace miała 15 sukieneczek:zawstydzona/y: a pierwszy prezencik jaki dostała od madziulinataszy juleńka to były gomeczki i spineczki wiedziała madziula jak ja jej zazdrościłam czesania klaudi;-) tylko na kiteczki musiała czekać pół roku ale spinecki miała wpinane jak miała 3 miesiące:tak:;-)

LUNA
Sliczna ta Twoja Wikunia:tak::tak::tak:
Ja jakos nie widze zeby uciekała lub goniła aparat:baffled:
Jak dla mnie to Ona super pozuje;-):-)

Jak tylko zauważy aparat to już za nim ( telefon, bo aparat się popsuł) . To co sie uda, to tylko jak nie patrzy, albo zanim się zorientuje:-)

15 sukienek??? Matko kochana, złożyłaś pewnie po 3 razy i koniec. Ja też latem ubierałam ją w sukienusie i tylko pampers na to ozdobne majteczki-normalnie słodycz. Wcześniej nie mogłam, bo ona zimą się rodziła, więc nie ta pora na strojenie. A spineczki, to jak jej 10 razy powiem, że tak jest ŚLICZNIE to wtedy zostawi w spokoju.

Nocnik, och, poczekam jeszcze chwilkę i tez biorę się do roboty. Pannica z odwłokiem? To nie przystoi:-D:-D:-D

a moja jula to odwrotnie jak ksawier madziulnataszy siku zrobiła na nocnik a kupala w pieluche:wściekła/y::wściekła/y:a śmierdziało że fuj:-D:-D:-D no ale szybko załapała o co kaman z tym nocnikiem:tak::tak: julce nocnik musiał grać a adam jak mu taki kupiłam to się wystraszył i niestety załatwiał sie do nocnika po mamusi bo grajacy jak widział to krzyczał:-D:-D:-D a julki grajacy nocnik nieraz do szału mnie doprowadzał jak zaczynał nagle w nocy grać:-D:-D:-D:szok::szok::rofl2:

jeszcze nie jadłam z brzoskwiniami :no::no::no: trzeba spróbować tak tak

A jadłyście naleśniki z bananami :-):-):-):-):-):-) pycha

do tego polewać serkiem danio waniliowym lub jagodowym, spróbujcie pycha pycha :tak::tak::tak::tak:
tez tak lubie zjesc:tak:
Podobno dużo dzieci tak ma.
Moje też się cofały o 1 etap w rozwoju i nigdy tego ze szczepieniem nie łączyłam.:wściekła/y:
Lekarka też mi to samo mówiła.
Tylko dlaczego kiedyś nie było takich cofających się etapów rozwojowych?
Kiedyś taki lekarz bardzo w zaawansowanym wieku zapytał mnie jak ze szczepieniami.i odradzał szczepienia Kubika ,że tylko te niezbędne musi mieć .
:szok::szok::szok::szok:
Wtedy nie wiedziałam czemu ,dziś już wiem.
Kuna mać,lekarze mają tego pełnąswiadomość.
Dlaczego więc,nie informują rodziców?
Nie dają prawa wyboru?
No sorry dziewczyny,że Was tak zamęczam,ale nie mogę się pogodzić z tym co się stało.:crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie zameczasz:-)
Oliwka robi to samo :-D:-D:-D juz przed nia pilota chowamy bo wie jak nim włączyć, a ostatnio cwaniara nauczyła sie włanczać tymi przyciskami przy telewizorze.Juz jej pilot niepotrzebny :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też uwielbiam kakao,mogłabym pic na okrągło :tak::tak::tak: i pijam tylko Nequicka :-)

ja szczepiłam na pneumokoki bo chcemy posłać Oliwkę od września do żłobka,a w żłobku takie skupisko dzieci że róznie może być :tak::tak::tak: wolę byc spokojniejsza :-)

zaraz wyjdę z siebie, Oliwka to mnie dzis do szału doprowadzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: siadłam tylko na chwile do kompa to wykorzystała sytuację ,taki burdello zrobiło że za głowę się złapałam.

Wyciągnęłą z szafki wszystkie gacie ojca,wynalazła jej świecę z chrztu i ja połamała ,pokruszyła,wszystko jest na dywanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie zamorduje ja dzisiaj :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

idę posprzatać :rofl2:
Laurze tez juz pilot niepotrzebny swietnmie operuje przyciskami i rowniez uwielbia wyciuagac majtki z szuflady:-D
Teraz jeździ i odkurza Gadającym Pyłkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D chociaż gdyby to sprzątnęła a ona to bardziej roznosi :crazy:
heheheh skad to znam
Kamilek zaczyna już stawac w łóżeczku
super!
Aha:-D

A gdzie to bo ja wiem tylko gdzie jest ulica Patriotów:-D:-D
ja tez wiem heheh i osoedle Poludnie :))
Na poczatku posadzaj zawsze przed spaniem i przed kapiela:tak::tak::tak:
Moje nosily pieluszki pampersy.Jak wypily butle herbaty to posadzalam je na nocnik co 20 min 3 razy(zanim kjeszcze wołały)
U mnie wystarczajaca nagroda było Brawo-bardzo sie z tego cieszyly:tak::tak::tak:
Z reszta to do dzisiaj jak same zaloza majtki albo cos innego to same robia sobie brawo;-):-)
U mnie podobnie sadzalam rano i wieczorem oraz po popoludniowej drzemce Za siusiu bijemy brawo i tyle pootem dostaje buziaka od Laury:tak:
No normalnie słodkie to było:-D
Ja też mam sporo zaległych prezentów, np za ząbki naszej Wikuni.

Ładną mam księżniczkę???

Piekna i jak ladnie pozuje

My wrocilysmy z zakupow oczywiscie sie rozpadalo na maxa ale udalo sie zaraz Laura pojdzie spac a ja musze zrobic drugie danie:sorry2:

reklama
Do góry