reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam kobitki :tak:

Anabuba, dawaj namiary na tego gina :tak: W prawdzie zapisałam się do innego na poniedziałek, ale zobaczymy :sorry2:

Dowikla, Anka ja nie uratowałam dywanu od zsikania :baffled: wszystkie plamy są zapierane, nie śmierdzi, ale odchowam drugie i na śmietnik z nim :tak: A kanapę kupuję z eko skóry :tak: Nie będzie tak wsiakać a i tania bedzie więc podzieli los dywanu pewnie :rofl2:

Neska, Emmi witajcie :blink:

Aleksia, moja Helena też nie lubi jak siadam do kompa :baffled: rób teścik, oczywiście czekam na wyniki :rofl2:

Madziulanatasza, STO LAT
Joe alex, u mnie dzisaj były naleśniczki na sniadanie :rofl2: M chyba z 10 wchłoną :-D

Malinka1, ja też ospy nie szczepiłam, Helena przeszła już w lato :tak: i z głowy :tak:

Wiktroia, gratki dla Kamilka :happy:

Greti, ja robiłam tak: max 5 min na nocniku, na poczatku pielucha i intuicujne sadzanie na nocnik co jakis czas. Jak już zaczęłam łapać regularnie to zdjełam pieluchę, ale zaczęło się sikanie po nogach i marudzenie :baffled: więc pielucha spowrotem na tyłaek. A potem od nowa, tylko, że poszło dużo szybciej :tak: i sukces :tak: a wramach nagrody, było gromkie hurra i oklaski, przytulanko lub wygłupy :rofl2: Połączone z z zachwalaniem :tak:

Luna, ale masz śliczna damulke :tak:

Przebrnęłam :szok::rofl2:

U mneie od ran albo słońce, albo sypie śniegiem:szok:

M wczoraj wrócił jednak normalnie do domu :tak: Mój foch zadziałał :rofl2:

Za to Helena zrobiła koncert z sikaniem:no: Zaczęła płakać przy sikaniu i mówić ze kuku ma :baffled: A ja dzisaj nie dałam rady jej zapisac do leakrza :crazy: Ale daję jej uroseopt, narazie działa... Juto musze wcześniej do przychodni polecieć:dry:

M dzisaj do 12 siedział w domu:rofl2: W związku z tym nie miałam wcale czasu... Ale wydzwonili go i pognał do pracy. A w czwartek jedzie do Gdańśak, zawsze się martwię ajk rusza w terasę :dry:

Jeszcze przed chwila sypał snieg, a teraz mnie słońce razi :szok:

pada u nas grad w wielkosci grochu i tak lecial sobie ptaszek i musial fest oberwac bo az sie lekko zagial i spuscil o pol metra na dol :baffled::sorry2:

Witam :-)
Madziulanatasza WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZADOWOLENIA Z DZIECI MĘŻA I ZDRÓWKA :-D:tak:
JA wymarzłam jezdziłam jak szalona :-p;-) wracajac zaczepiłam o biedronkę i kupiłam Warzywa na patelnie Ja poszlam po Zuzię a mój mąż mial je zrobić i jak przyszłam to :szok: wrzucił do rondla podlal woda i sie zrobila mamałyga :eek::wściekła/y: zjadlam bo co maiłam wyrzucić :crazy: tak sie kims wyreczyć :wściekła/y:

patrysia bo pogoda jest dziwaczna nawet ptaszka zaskoczyła:szok::rofl2:
na moja julke też mamo helenki urosept działa kiedyś miała często takie infekcje ale od ponad roku odpukać cisza:tak::tak::tak::tak: ale ja też kiedyś często miałam infekcje pęcherza mało przyjemne niestety:no:

Witam :-)
Madziulanatasza WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZADOWOLENIA Z DZIECI MĘŻA I ZDRÓWKA :-D:tak:
JA wymarzłam jezdziłam jak szalona :-p;-) wracajac zaczepiłam o biedronkę i kupiłam Warzywa na patelnie Ja poszlam po Zuzię a mój mąż mial je zrobić i jak przyszłam to :szok: wrzucił do rondla podlal woda i sie zrobila mamałyga :eek::wściekła/y: zjadlam bo co maiłam wyrzucić :crazy: tak sie kims wyreczyć :wściekła/y:
joanna nie ma to jak się chłopem wyręczyć:rofl2::rofl2: chociaż nie powiem mój piotr dobrze gotuje raz zrobił tylko nie dosmażonego kurczaka no i hitem jest u nas ja k jechałam do piotra pierwszy raz przez pół roku znaliśmy się tylko telefonicznie no i w końcu zapadła decyzja że trzeba by się poznać osobiście no i umówiliśmy się że odwiedzam go no i on się zaoferował że z okazji mojego przyjazdu zrobi sernik na zimno z galaretką i to w kilku kolorach:szok: spotkaliśmy się na kawie a potem idziemy do niego na ten serniczek ale on coś ociąga się z jego podaniem.... w końcu mówi robiłem ten sernik do 2 w nocy ja wow no to dawaj postawił na stół a tu kilka warstw pięknej galaretki teńczowej tylko sera brak:szok: zapomniał go dodać:-D:-D i teraz to hit u nas sernik bez sera:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Ja poszlam po Zuzię a mój mąż mial je zrobić i jak przyszłam to :szok: wrzucił do rondla podlal woda i sie zrobila mamałyga :eek::wściekła/y: zjadlam bo co maiłam wyrzucić :crazy: tak sie kims wyreczyć :wściekła/y:
no wlasnie tak jest z facetami albo to zpieprzy albo wogole nie zrobi :dry:
heh ale ta ptaszynka taka biedna musiala byc boroka :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

na moja julke też mamo helenki urosept działa kiedyś miała często takie infekcje ale od ponad roku odpukać cisza:tak::tak::tak::tak: ale ja też kiedyś często miałam infekcje pęcherza mało przyjemne niestety:no:

Ja ma problemy w szczególności w ciąży :baffled: Urosept w domu musi być...

Ale dla świętego spokoju, mocz jej muszę zrobić... Chociaż to pewnie tylko infekcja, bo dzisiaj już nie narzeka :tak:

reklama
a ja wlasnie ogladam allegro bo chcialam sobie cienie kupic i zastanawiam sie nad tymi
Miss R. + Professional MakeUp + MAT i PERŁA w 1 (580558261) - Aukcje internetowe Allegro
pełen wypas:-)
A poważnie, nie zastanawiaj się, sama bym wzięła, ale mam podobne

Kazał Pan musiał sam:crazy:
Ja do 9 roku życia wszystkie połówki wakacji spędzalam w szpitalu. Pęcherz, nerki, drugie pół na wsi. Wiem co to jest. Masakra

Do góry