reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

ja sie opierniczam jak zwykle a obiad robie dopiero jak pan i wladca wroci, bo nigdy nie wiadomo co chce zjesc

hej, ja dziś byłam załatwiać wychowawczy w MOPS i oczywiście stwarzaja problemy, dobrze że moja kadrowa jest Ok, to przesle mi szybciutko dodatkowe pismo, które oni tam wymagaja, bo jak nie złoże papierów do końca m-ca, to nie dostane kasiorki

a Majusia spi, mężuś naprwia światełka, a ja mam czas dla siebie, tylko, że przed chwilką mi powiedział, ze może zrobić zwarcie i prądu nie bęzdie :mad:

a my dzis mielismy szybki obiadek, ziemniaczki, buraczki i ktleciki mielone,

oj my tez po obiadku
mały najadł sie ziemniaczkow z kalafiorkiem i teraz buszuje jakos nie moze usnac

ja tez mam 2 opaski z raczki,pepuszek,ksiazeczke ciazowa,usg a włoskow jeszcze nie scinałam choc mam juz wielka ochote sciac mu czupryne:p

SHADY to wspołczuje ci z tym gotowaniem bo moj maz zjada to co jest na obiad
raz jak mi powiedzial ze nie zje bo mogłam cos innego zrobic to mu zabrałam talez i dałam psu a 2 raz tez zabrałam talez i kazałam do baru mlecznego isc :p i sie nauczył

no my juz dawno po obiadku mialam rosolek wczorajszy i ziemniaczki z mielonym i kapucha mloda

bylam tez na zakupkach ale u nas przez momet przylalo cale szczescie ze pojechalismy samochodem bo bysmy zmokli ze hejjj

bylam tez na ciuszkach i kupilam mojej niuni sukieneczke i gatki na lato i wszysto po 2 zl????? fajnie jak by tak wszystko tyle kosztowalo :p no z ciuszkow

reklama
cześć :)
ja tam gotuję co sobie chcę i musi zjeść niema ze boli :laugh:,a niech spróbuje powiedziec ze niedobre 8)

moje dziewcze już nyna dziś szybko ją ścieło.a ja o 19 na aerobik lece :p

Do góry