reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

z tym gotowaniem dla facetów to urwanie głowy, mój nie zje nic co tłuste, najlepiej jakbysmy tylko kurczaka jedli, nawet zupy gotuje na filetach, bo jak na udkach gotowałam, to mówił, że tam jest czarne mieso i nie jadł, ale nie narzekam, bo sama tez tak wole jeść, wogóle to on najlepiej to by tylko nabiał jadł

reklama
Kunda współczuję samotnego miesiąca, mi sie właśnie przypomniało, że ja w tamtym roku spędziłam cały czerwiec samotnie, ale byłam w gorszej sytuacji, bo ja w ciąży, a on w szpitalu

Kundzia bedzie DOBRZE ! ja w każdym bądz razie nigdzie sie niewybieram ..wiec niezostajesz sama ;) :p

a pomysl sobie że jak wróci twoja połowica i przywiezie kuuuupe szmalu to kupicie Maciowi coś extra zajebistego :p :)

hej kobitki! ja dzis wybywam na babski wieczor! a co do jedzenia to moj michal zjada wszystko nawet talze wylizuje! a i zupy tez nie dla niego. raz jak mu dalam gesty na prawde gesty az lyzka stala krupnik to jak zjadl z chlebem to zapytal co jest na obiad? ale ogulnie zazwyczaj konsultujemy przynajmniej na wekendy! ale zjada i nie wybrzudza tylko musza byc ziemniaki bo ryzem sie nie najje!
aktos pytal o cwiczenie na glowke chyba joanna wiec moze ja ci podpowiem. ja lape hubcia za raczki i czekam az sam zacznie glowe dzwigac w koncu zacznie mu przeszkadzac ze ona sam wizi tylko nie poddawaj sie szybko podnies za rece i ale nie do siadu odrazu tylko troszke nad ziemie i czekaj nawet z minute albo lepiej i tak kilka albo kilkanascie razy dziennie i bedzie dzwigal! hubert sie nauczyl!

Mateusz tez zje wszytko co ugotuje , bardzo lubi moja kuchnie .Nawet niewybrzydza jak w tygodniu jest 3 razy żurek :p .
Kiedys jak bylismy u tesciów to powiedział do mamy przy obiedzie że :Asia i tak lepiej gotuje od ciebie " ...myslałam że go zabije :mad: .Potem było mi głupio a jak wrocilismy do domu to go zrypałam ::) .Ale moje tesciówka to jest zajebista kobieta i sie tylko uśmiała i mowi: no widze że lepiej gotuje ...wystarczy sie tylko popatrzec na ciebie synku :laugh: :laugh: :laugh: "
Mateusz od kiedy jestesmy razem przytył z 10 kg ::)

L4dY-bIrd pisze:
Kundzia bedzie DOBRZE ! ja w każdym bądz razie nigdzie sie niewybieram ..wiec niezostajesz sama  ;) :p

a pomysl sobie że jak wróci twoja połowica i przywiezie kuuuupe szmalu to kupicie Maciowi coś extra zajebistego  :p :)

Dzieki od razu lepiej :D

kunda a to juz pojechal???????? qrcze szybko! dopiero pisalas ze propozycje dostal........ ja bym chyba nie wytrzymala!

niom mój też przytył na garnuszku żonki ;D

zmykam kąpanie i lulanie czeka

do jutra babeczki
życzę miłego wieczorku :D

reklama
Pojechał. Musiał sie zdecydowac praktycznie w ciagu wekendu. Ale moze to i dobrze bo nie rozczasało sie jak to bedzie

Do góry