reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja mam nowy telefon :) bardzo sie ciesze bo moj to juz stacjonarny tylko byl;) ten zadna tam rewelacja,ale bede nareszcie mogla dzwonic jak bedzie trzeba  :laugh:
mój mężulek lubi cale szczescie jak gotuje i nie wybrzydza,ale sie zdarzalo...szybko mu to wyperswadowalam ;D

łe to mój kiedys warzywek nie jadł ale ja go nauczyłam,co ma na talerzu to ma zjeść i odziwo nawet zielone polubił......chyba ;) ;)

Justus to gratuluje Tośkowych postępów ;D

no moja czasem robi si i aa ale na razie nie woła .Czasem kręci sie koło nocnika co oznacze ze chce cos zrobić

jak z moim mieszkalam to wszystko zjadal i to wrecz doslownie wszystko co sie dalo zjesc

mój podobno zup i surówek nie lubił. jak się teściowa dowiedziała co gotuję, to się zdziwila że je  ;) a byliśmy studentami, pewnie wolał to niż zupki chińskie hehe

mój zup za bardzo nie lubi, ale do niej zawsze robie mu grzanki z chleba i bomba strzał w dziesiątke ,zupa znika :p ::)

No i zostalismy z Maciem sami :(

Justus gratuluja nocnikowych sukcesów Toski :D

Macio juz wykapany i leży w łózeczku a ja zaczynam czekac na lipiec :D

reklama
Izabelka dwa razy w tyg chodzimy na cwiczenia ale tak naprawde to zalezy czy w danym tyg nie wypada jakis dzien np w tym tyg wydawało mi sie ze bedziemy tylko raz bo dzien dziecka ale udało nam sie i idziemy jutro.

Joanna nie wiem jakie ci cwiczenie polecic na głowke bo my cwiczymy główke lezac na brzuszku np Macio lezy na brzuszku na moich kolanach główa i ramiaona sa pozoa obrebem kolan wiec moze cwiczyc trzymanie główki :D

Co do pamiatek to mamy opaski ze szpitala kikut pepuszka i kartke z łózeczka :D

Mój mąz tez prawie wszystko zjada co mu ugotuje. Za zupami nie jest bo mówi ze jest po nich zaraz głódny :p

Izabelka gratuluje telefonu :D Ja zostałam teraz z trzema ::) stacjonarny i dwie komórki bo moje kochanie nie wzieło bo stwierdziło ze taniej bedzie jak bedzie dzwonił przez internet

Do góry